WIN: Saeculum (dag #3)

Geplaatst op 3 december 2013 door Emmy in Boeken, Boeken Adventskalender 2013, Winactie / 2 Comments

 

 

 

Vandaag maak je op de blog van Ivette kans op het boek Saeculum, geschreven door Usula Poznanski. Wij willen Lemniscaat hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van dit boek.
Benieuwd wat je moet doen om dit boek te winnen? Ga dan snel naar Ivette schrijft. En wie weet mag jij dan binnenkort dan dit super spannende boek ontvangen!

Saeculum

Van de schrijfster van het veelgeprezen Erebos nu een nóg spannender thriller!
Een groep jongeren trekt zich een aantal dagen terug in een afgelegen bos om een middeleeuws rollenspel te spelen. Normaal gesproken zou dat niks voor de student medicijnen Bastiaan zijn, maar hij is verliefd op Sandra en heeft zich door haar laten overtuigen.
Hun avontuur begint onschuldig, maar wordt al enigszins benauwend als het gerucht gaat dat het deel van het bos waarin ze verblijven, vervloekt is. Wat eerst nog wordt weggelachen als een spookverhaal, lijkt werkelijkheid te worden als leden uit het gezelschap spoorloos verdwijnen. In een wereld zonder telefoon, internet, elektriciteit, medicijnen of zelfs maar een bril, ontvouwt zich een bloedstollende strijd tegen de tijd, op leven en dood.
De ontknoping is zo vernuftig dat de lezer direct zal terugbladeren om te zien of hij aanwijzingen over het hoofd heeft gezien. Poznanski op haar briljantst.

Hartelijk dank Lemniscaat en Ivette voor het mogelijk maken van deze Winactie!

Tags:

Divider

2 responses to “WIN: Saeculum (dag #3)

 1. Thyrze van Onna

  Emmy, het lukt mij niet op een reactie te plaatsen op de blog van Ivette schrijft. Reageer als Google-account lukt niet, en de andere dingen heb ik allemaal niet x’D . Is het goed als ik hier mijn inzending neerzet? Ik kan op de blog van Ivette ook geen mail adres ofzo vinden namelijk..

  – Welke rol zou jij spelen als je mee zou doen aan een rollenspel?

  Ik zou iemand willen zijn met een hele mooie hemelsblauwe jurk aan. Iemand die zowel lieflijk en vrouwelijk is, als kick-ass en stoer! Een fee of elfje bijvoorbeeld die de vloer aanveegt met iedereen, en tegelijkertijd haar vrouwelijkheid behoudt!

  – Hoe ontvlucht jij het echte leven?

  Ik lees en lees en lees en lees. Ik kan echt letterlijk – nouja, bijna letterlijk dan – verdwijnen in een boek. Het is zelfs zo erg dat als ik echt in een boek gezogen ben, ik niks zie of hoor uit de ‘echte’ wereld. M’n vriend moet me soms echt wakker schudden om mijn aandacht te krijgen, haha.

  – Hoe zou jij je verdedigen tegen iets waarvan je niet zeker weet of het wel echt is?

  Toevallig heb ik een veel te levendige fantasie en overkomt mij dit helaas nog wel eens 😛 Dan ben ik ergens bang voor, wat ik zelf verzonnen heb.. Tsja. Anyways, ik ga dan altijd helemaal in mn dekbed gerold liggen, met alleen mn hoofd nog half buiten de dekens en m’n ogen stijf dicht. Wel met mijn lampje aan natuurlijk, anders zie ik niks, mocht ik besluiten mijn ogen toch een klein beetje te openen 😛

  • Hoi Thyrze,
   Je antwoorden gaan uiteraard gewoon mee in de uitslag! 😀 Weet ook niet waarom je niet kon reageren 🙁 maar dan weet je in ieder geval dat je gewoon nog steeds meedingt naar het boek!

   Groetjes, Ivette 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.