Win een portret geïllustreerd door Caroline Cracco

Geplaatst op 12 november 2016 door Emmy in Uncategorized / 2 Comments

Ter gelegenheid van de najaarscatalogus hield Blossom Books een presentatie waarin ze hun boeken presenteerde. Ook konden de aanwezige bloggers een aantal acties winnen. Een van die acties had te maken met het boekendagboek, wat geïllustreerd is door Caroline Cracco.

Het BoekendagboekNiets is leuker dan lijstjes maken, toch? In Het Boekendagboek combineer je dat nu met je andere lievelingsbezigheid: lezen. 

Samen met Caroline Cracco  (bekend van o.a. YALFest NL) maakten we Het Boekendagboek: Goodreads, maar dan op papier.

In Het Boekendagboek kun je bijna 70 boeken beschrijven, beoordelen en herinneren. Wat was de mooiste scène? Je lievelingsquote? Het leukste personage? Hoe veel sterren geef je het boek? Deze spreads worden afgewisseld met lijstjes (‘Deze boeken zou ik redden uit een brandend huis’), quotes en fantastische  illustraties.

Het Boekendagboek klinkt als een ideaal boek om in bij te houden wat je hebt gelezen en wat je er van vond. Ik ben dol op lijstjes en houdt al jaren een boekje bij waarin ik aangeef wat ik heb gelezen. Het is namelijk zó leuk om in terug te bladeren.

Maar tijdens deze winacties (en het is nog niet eens december, hoe tof!) kan je NIET dit boek winnen, maar wel een illustratie van de illustratrice van Het Boekendagboek: Caroline Cracco. Haar werk herken je onder andere aan het Youtube kanaal van Blossom Books. Tof he? En de winnaar zal een persoonlijk illustratie van haar hand winnen. Een selfie, maar dan vele malen cooler.

Hoe doe je mee?

Geef voor 20 november  antwoord op de volgende vraag: ‘Welke vijf boeken zou jij redden uit een brandend huis?’. Laat die foto’s zien op instagram, facebook of twitter en vergeet daarin @Zonenmaan en @Blossombooks niet te taggen! De tofste foto wint! Heel veel succes!

Bewaren

Tags:

Divider

2 responses to “Win een portret geïllustreerd door Caroline Cracco

  1. 1. De geïllustreerde versie van Harry Potter, te mooi om te verbranden.
    2. Het boekje met het levensverhaal van mijn opa en de brieven die we als familieleden aan hem schreven. Dit was zijn cadeau voor zijn 80ste verjaardag.
    3. Het manuscript van een oorlogsverhaal waar mijn andere opa een belangrijke rol in speelt. (heb nooit uitgevonden waar het gepubliceerd is helaas.)
    4. Het omnibus van Guus Kuijer, mijn favoriete schrijver als kind
    5. poeh, dit lijstje is eigenlijk niet te doen, want ik wil helemaal geen boeken achterlaten in een brandend huis. 🙁

  2. Nee, zo’n onmogelijke vraag. Daar ga ik me dus echt het hoofd over moeten breken. Mag ik niet gewoon Hermione’s tasje lenen en zo al mijn boeken aan mijn pinkje mee naar buiten dragen?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.