WIN | Percy Jackson en de andere helden

Geplaatst op 10 september 2015 door Emmy in Winactie / 27 Comments

Hoi! In plaats van een TTT verschijnt er vandaag iets anders, namelijk een winactie ter gelegenheid van de verschijning van Percy Jackson en de andere helden, die ik namens Best of YA mag organiseren!

Percy Jackson en de andere helden De bekende helden uit Percy Jackson en de Olympiers, De helden van Olympus en De avonturen van de familie Kane bundelen hun krachten om samen te strijden tegen het kwaad.
In De zoon van Sobek onderzoekt Carter Kane geruchten over een monster dat gezien is op Long Island. Daar ontmoet hij de mysterieuze jongen Percy Jackson en hun ontmoeting is niet bepaald vriendelijk. De tovenaar en de halfgod moeten het samen opnemen tegen een gigantisch monster.
Een maand later ontmoet Annabeth Chase in De scepter van Serapsis de zus van Carter, Sadie. De dochter van Athena en de jonge magiër uit Brooklyn nemen het op tegen een vijand uit de oude wereld, Serapis. Nog verontrustender dan deze op macht beluste god zelf, is de openbaring dat hij wordt bestuurd door iemand die Sadie maar al te goed kent…
In De kroon van Ptolomy dreigen er nieuwe problemen. Een oude Egyptische magier genaamd Setne, is uit de dood opgestaan en experimenteert met Egyptische en Griekse magie in een poging om zelf een god te worden. Zijn krachten zijn zo groot, dat de vier helden samen zullen moeten werken om hem te verslaan.

Mij lijkt het een super leuk boek en daarom zou ik hem graag met de winnaar willen lezen. Meedoen is simpel:

Laat een reactie achter dat je meedoet en vertel daarin wat je van dit boek verwacht.

Extra kansen: deel deze winactie op instagram, facebook of twitter (tag @zonenmaan) en volg mijn blog via bloglovin’.

Je kunt meedoen tot en met 20 september waarna ik een winnaar zal uitkiezen. Ik zou het super leuk vinden om samen met de winnaar het boek te recenseren, het is dan ook fijn als je het boek vrij snel zou kunnen lezen na ontvangst.

Succes!

Tags:

Divider

27 responses to “WIN | Percy Jackson en de andere helden

 1. Ik doe mee! Wat ik verwacht van het boek weet ik eigenlijk niet ik ben nog niet bekend met de schrijver maar die staat wel op mijn lijstje om toch eens aanteschaffen omdat vele bloggers erg enthousiast over zijn. En wat zou het dan een leuk begin zijn om een boek te winnen ?

 2. Ans Stier

  Gaaf! Het verhaal gaat o.a. Over Egypte, vind het altijd erg leuk om over farao’s enzo te lezen. Ik denk dat het een mooi boek is vol spanning en magie. Ik doe graag mee aan deze actie. Ik volg je op bloglovin en facebook

 3. Maartje

  Zo gaaf! Ik verwacht dat het een leuk, spannend en gaaf boek zal worden. De Percy Jackson serie heb ik met veel plezier uitgelezen, en de andere boeken van Rick Riordian staan nog op mijn andere leeslijst.
  Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor de Griekse mythen, en de Egyptische vond ik ook interessant. Een combinatie moet dus helemaal top zijn 🙂

 4. Anita te Gussinklo

  Het boek van Percy Jackson en de andere helden lijkt me vooral heel spannend.
  De Bliksemdief heb ik ook gelezen en Percy is een leuke personage en ben dan ook benieuwd naar dit boek.

 5. Eline

  Ik doe zeker mee! Wat ik vooral van dit boek verwacht is wat ik altijd van Riordan verwacht; een cool verhaal, interessante mythologie, en super veel humor om de lezer vast te houden. Het idee van een cross-over maakt me gewoon heel erg vrolijk, WANT MEER PERCY EN PERCY IS BAE! Ik kan niet wachten om dit te lezen, dus ik hoop natuurlijk dat ik dit win! 😀

 6. mi van neer

  Ik verwacht een spannend boek, vol actie en veel mythologische figuren die vast van alles uithalen waardoor de mensheid bedreigt wordt. Een boek dat hopelijk leest als een film!

 7. Patricia

  Ik doe graag mee. Wat ik van het boek verwacht weet ik niet. Maar ik ben erg benieuwd hoe de werelden samen gaan komen en hoe iedereen op elkaar gaat reageren. Ik hoop op een hoop droge humor en veel spanning. Maar de beide series kennende zal dat wel zijn.

 8. Oh leuk! Ik doe zeker mee, want ik ben gek op Percy Jackson en Griekse Mythologie. Ik volg je op Bloglovin en heb je winactie via Twitter gedeeld met @xrowananne 🙂

 9. Els

  Ik maak graag kans op dit boek. Ik verwacht dat dit boek me meeneemt in een fantastische wereld, dat ik meegetrokken wordt met de personages 🙂

 10. Marjolein

  Erg leuk! Wat ik van het boek verwacht.. is een combinatie van het beste van beide series! Dus heeeeeel veel Annabeth & Sadie dus, mijn lievelingspersonages. Ook hoop ik Nico terug te zien. Ik wil weten hoe het met zijn liefdesleven staat 😉
  Ik volg je blog al via bloglovin’!
  Groetjes

 11. Oooh wat leuk. Natuurlijk doe ik erg graag mee. Ik ben al een tijdje benieuwd naar Percy Jackson. Ik heb weinig ervaring in verhalen met goden, daarom lijkt deze mij erg leuk om daar meer over te lezen

 12. Ik doe graag mee. Ik ben ontzettend benieuwd hoe Riordan de Griekse halfgoden gaat mengen met de Egyptische goden. Dat zijn totaal verschillende geloven dus ik ben erg benieuwd hoe Riordan dat heeft gezien. Uiteraard verwacht ik niks dan uitstekends van Riordan, want zo zijn zijn boeken nou eenmaal. (Ik volg je op bloglovin)

 13. OMGOMGOMGOMGOMGOMG.
  I WANT! Ik ben zooooo gek op de boeken van Percy Jackson (maar dat wist je denk ik al :P). Ik moet en zal dit boek dan ook toevoegen aan mijn collectie!
  Wat verwacht ik van dit boek? Ik verwacht of course heel veel humor, droge opmerkingen en geweldige situaties, zoals we gewend zijn van Rick Riordan. Ik verwacht briljant in elkaar gezette plots, epische gevechten en eindelijk weer een blik op Percy en Annabeth! Ik ben heel benieuwd hoe Riordan de verschillende soorten Goden gaat mixen met elkaar. Ik verwacht dat daar nog wel heel wat interessante verhalen uit voort zijn gekomen! Kortom: ik kan gewoon niet wachten om dit pareltje in mijn hebberige handjes te krijgen!

 14. chantal

  ik doe graag mee omdat ik de boeken van Rick Riordan heerlijk vind. wat ik er van verwacht?
  een heerlijke ontspannen tijd in een wereld die geen ander je kan voorschotelen dan Rick.

 15. Ik zou graag mee willen doen omdat mijn dochter helemaal enthousiast is over de andere serie van Percy en de boeken nu op mijn nachtkastje heeft geparkeerd. Ik weet zeker dat niet alleen ik maar ook zij hem gelijk wil lezen bij binnenkomst. Misschien een trio-recensie?

 16. Kim

  Ik doe graag mee! Ik vind percy jackson helemaal geweldig, en heb de hele serie ervan. (2×5 boeken). Ik weet niet precies wat ik van het boek moet verwachten maar ik weet wel zekee dat het een geweldig boek zal zijn, net als de rest. 🙂 ik deel je actie op fb.

 17. Gabriella

  Ik doe graag mee, ik verwacht dat het net zo verslavend is als de rest van zijn boeken. De nachten door halen omdat het boek zo goed is

 18. Tirza

  ik doe graag mee. ik heb zelf meerdere boeken van percy gelezen en de films gezien ook heb ik stripboeken van percy jackson gelezen echt super leuk! ik heb alleen nog niet de boeken zelf dus het lijkt me super om ze te winnen en dit deel heb ik ook nog niet gelezen.

 19. ik doe mee!
  heb al eens een film van percy jackson gezien toen ik nog niet bekend ermee was en het beviel me heel erg! Daarom zou ik graag het boek willen lezen!
  extra:
  bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

 20. Rianne Vermeulen

  Ik heb vrijwel alledrie de series helemaal gelezen, ben er totaal fan van! Aangezien ik bibliothecaris ben heb ik ook al heel veel kinderen/jongeren maar ook volwassenen, fan gemaakt! Reden genoeg om hoge verwachtingen te hebben als deze drie bij elkaar gaan komen…spanning, avontuur, vriendschappen of juist niet….ingrediënten te over….dat wordt weer smullen!

 21. Nicole

  Het lijkt me een leuk boek. Ik heb alleen de Percy Jackson serie(s) nog niet gelezen. Wel de films gezien 😉 Geen idee of je eerst de andere series moet lezen. Als dat niet zo is doe ik graag mee aan de win actie! 😀

 22. Sylvia

  Het lijkt mij weer een leuk boek van Rick Riordan! Wat ik zeker graag wil lezen! Ik verwacht een combinatie van de personages uit beide series, veel humor, actie, spanning, rivaliteit misschien zelf vanwege de goden die verschillend zijn en allen natuurlijk sterke persoonlijkheden hebben die dan weer van invloed zijn op alle obstakels die de helden tegen komen.
  Twitter en bloglovin’ gedaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.