WIN: ‘Overstroomd’ met je eigen Bookish Selfie

Geplaatst op 1 mei 2014 door Emmy in Winactie / 16 Comments

Selfies zijn hip. Boeken zijn hipper. En daarom staat de Read-a-thon Challenge die ik namens Books&Kisses mag organiseren in het teken van de Bookish Selfie.

Wat kan je winnen?

Ik mag van Books&Kisses het boek ‘Overstroomd’ van Eva Moraal weggeven. Overstroomd

Een onverbiddelijke pageturner: een dystopische roman, een liefdesverhaal – een droomdebuut!

We bevinden ons in de tijd na de Grote Overstromingen. Het land is verdeeld in veilige, droge gebieden, en terreinen die gevaar lopen als het water weer stijgt. Ook de bevolking leeft strikt gescheiden: de Drogen vormen de rijke elite, de Natten het werkvolk dat een hard bestaan leidt om te overleven – en van waaruit steeds sterker verzet optreedt.

Nina is een Droge, de dochter van de Gouverneur. Tijdens de laatste overstroming is haar school getroffen en haar zusje verdronken. Daardoor is ze gedwongen om, zij het onder een andere naam, lessen te volgen op een school in het Natte gebied.
Op school wordt ze verplicht om met Max, een Natte, een werkstuk te maken. Wat met wederzijdse achterdocht begint, groeit al snel uit tot een fascinatie voor elkaars wereld en een ontluikende vriendschap. Maar de situatie is complex. Max’ vader is omgekomen bij de laatste overstroming, en er worden vraagtekens gezet bij de rol die de Gouverneur daarbij speelde. Max’ broer Li is nauw betrokken bij een gewelddadige verzetsgroep.

In afwisselende hoofdstukken lezen we door de ogen van Max en Nina hoe de situatie escaleert en uitmondt in een onontkoombare apotheose.

Klinkt dat niet mega spannend? Mij lijkt het in ieder geval een super spannend boek en het is nog eens van Nederlandse bodem ook! Genoeg redenen om mee te dingen naar de prijs dus.

De challenge

Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige boek?

Maak een Bookish Selfie met je favoriete boek en deel deze op social media met de #BookishSelfie en #BKReadAThon. Zo kan iedereen je favoriete boek aanschouwen! Om het voor mij gemakkelijker te maken je selfie te vinden is het handig als je mij even berichtje stuurt dat je hem hebt geplaatst, of dat je een reactie achterlaat!

 photo 147260A8-85B9-4BCF-9255-6FA25258D344_zpssuzgwkz6.jpg

Ik heb alvast voor voorbeeldje gemaakt met mijn eigen favoriete boekenserie! Zorg dat je lekker creatief bent, zodat de leukste foto kan winnen!

Natuurlijk vind ik het ook heel erg leuk als je mij zou gaan volgen via Bloglovin’, maar het belangrijkste is dat jij je selfie showt!

Meedoen kan tot en met: 8 mei! Heel veel succes! En wie weet mag jij straks dit super leuke boek ontvangen!

 

Hieronder zullen de selfies verschijnen:

Embedded image permalink https://i0.wp.com/distilleryimage4.ak.instagram.com/354bf822d0f911e38db70002c9c7c81c_8.jpg?resize=225%2C225https://i0.wp.com/photos-f.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/923597_303222606500205_399914800_n.jpg?resize=225%2C225https://pbs.twimg.com/media/Bmp2PZcCcAAT-v6.jpg:largehttps://i0.wp.com/photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-ash/10311114_284291845064594_623498016_n.jpg?resize=239%2C239Foto: Mijn #bookishselfie voor de #BKReadAThon en de toffe wedstrijd van Emmy van Ruijven op zonenmaan.net :DEmbedded image permalink

 

Embedded image permalinkFoto: #BookishSelfie #BKReadAThon . Emmy, omdat het gemeen is dat je om mijn favoriete boek vroeg heb ik meerdere boeken gebruikt!

Tags: ,

Divider

16 responses to “WIN: ‘Overstroomd’ met je eigen Bookish Selfie

  1. Ik had nog nooit van dat boek gehoord, maar het lijkt me echt megahard iets voor mij! *op de TBR-lijst ermee*
    Je mag zeker niet meedoen als je niet deelneemt aan de Read-a-thon? Hah, bummer!

  2. Ik was deze actie bijna vergeten maar heb net even geposeerd met Harry en Ron 😀 Ik heb hem naar je gestuurd op Twitter en Instagram 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.