WIN | Overspoeld

Geplaatst op 25 maart 2015 door Emmy in Winactie / 29 Comments

De derde winactie van deze week alweer! Ik wil CPNB graag bedanken voor de boeken die ik aan jullie mag weggeven!

Vandaag maken jullie kans op Overspoeld van Julius ’t Hart. Mij klinkt het als een bijzonder verhaal in de oren, dus doe snel mee met de actie om kans te maken op dit boek!

OverspoeldDe eindexamens zijn voorbij en Pieter wil weg, de wereld zien. Via een vrijwilligersorganisatie komt hij terecht op Sri Lanka, waar hij Engelse les gaat geven op een school voor dove en blinde kinderen. Het is een leerzame en mooie tijd, en dat wordt alleen maar beter als hij rond kerst een paar dagen naar zee gaat. Op het strand ontmoet Pieter de Zweedse Elin en hij wordt verliefd op haar. Maar dan wordt de kust van Sri Lanka getroffen door een enorme vloedgolf, die alles wat op haar weg komt vernietigt.

Klinkt bijzonder, toch? Ik denk dat we ons allemaal wel herinneren wat voor een impact de tsunami had op de wereld, en dit boek is dus gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van een van de schrijvers.

Via onderstaande Rafflecopter kan je meedoen tot en met 1 april!

a Rafflecopter giveaway

Stem ook op je favoriete boek:

Tags: ,

Divider

29 responses to “WIN | Overspoeld

 1. Ans Stier

  Ik doe graag mee aan deze actie. Het mooie vind ik dat het boek zich afspeelt in Sri Lanka, daar ben ik geweest. Een prachtig land

 2. Kim Mulder

  Dit lijkt me een heel erg indrukwekkend boek. Eens een keer iets anders dan de standaard romances. Dus tja, daarom doe ik graag mee aan de winactie.

 3. Gerda

  Ja de tsunami, dat weet iedereen nog..wat een ramp…en ook dat je nu een boek erover kunt lezen..lijkt me heel dramatisch boek en zeker iets anders dan het genre thrillers wat ik meestal lees. Dus lijkt mij een mooi boek om te lezen.

 4. Lotte

  Mijn neef zit momenteel al een paar maandjes in Sri Lanka, dit lijkt me dus wel leuk om te lezen. Het klinkt als een spannend boek.!

 5. Het lijkt me een bijzonder boek. Dit is wel typisch zo’n boek die mij niet zo snel zou opvallen in de winkel, maar dat komt vooral door de cover. Ik heb nog geen boek over dit boeiende/heftige onderwerp.

  De beschrijving van dit boek spreekt me enorm aan. Een jongen die naar Sri Lanka gaat om Engelse les te geven en dove en blinde kinderen. Vind daar de liefde en dan ook nog te maken krijgt met een tsunami. Dat moet toch haast wel een musthave zijn voor iedere boekenkast? Ik ben in ieder geval benieuwd naar dit heftige boek!

 6. Sylvia

  Lijkt mij een aangrijpend en realistisch verhaal! Zou hem graag lezen! Hoop dat ze elkaar terug vinden en samen verder kunnen na deze levens veranderende ervaring!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.