Win | Onverschrokken

Geplaatst op 8 april 2017 door Emmy in Winactie / 11 Comments

Onverschokken, ik vond het een fantastisch goed boek. Een van de tofste Young Adults van dit moment. En het toffe is natuurlijk ook dat Lesley Livingston, de schrijfster, deze maand naar Nederland komt! En wat ook tof is (voor jullie) is dat ik het boek dubbel heb. En daarom wil ik er iemand heel erg blij mee maken.

Onverschrokken (The Valiant #1) – Lesley LivingstonFallon is als dochter van de koning voorbestemd om tegen de Romeinen te gaan strijden met haar vaders troepen. Haar moeder, een legendarische strijder die heroïsch ten onder is gegaan in de strijd tegen Julius Caesar, heeft haar daar van kleins af aan op voorbereid. Op haar zeventiende verjaardag wil Fallon niets liever dan dat haar vader haar beëdigd als strijder en dat haar grote liefde Mael haar vader om haar hand vraagt. Maar alles loopt anders: haar vader heeft besloten om haar uit te huwelijken. Na een schokkende gebeurtenis in het bos wordt Fallon gevangengenomen door een slavenhandelaar en verscheept naar Rome. Het valt de handelaar op dat ze opvallend goed kan vechten…

 

 

Zoals je hier kunt lezen, vond ik het boek echt ontzettend gaaf. Ook voor mensen die niks met geschiedenis hebben, kan ik vertellen dat het boek nog heel veel andere toffe elementen bevat; spanning, romantiek, vriendschap en een heldin die niet onderdoet voor Katniss of Tris. Sterker nog; ik denk dat ik deze chick veel leuker vind!

Wil jij nu kans maken op dit fantastische boek? Scroll dan naar beneden.

Genoeg gescrold. Ha. Lesley komt dus naar Yalfest en geloof me, je wilt echt bij yalfest zijn. Je krijgt een goodiebag met maar liefst twee!!!!!! boeken, een masterclass, gratis goodies, heel veel activiteiten (tijdelijke tattoo’s, bookstagram hoek, portretillustratoren etc), je kunt je boeken laten signeren. en je kunt dit keer zelf beslissen welke lunch je scoort. Oh, en er zijn ARCs te koop. SAY WHAT!? Tevens zijn er een paar supertoffe stands waar je toffe goodies kunt scoren (Celebrate Books, Custom Jewels en natuurlijk ikzelf met Letters & Lights (had ik al verklapt dat ik meer bij me heb dan alleen kaarsen?). Oke, ik hoop dat ik je heb overtuigd. Ja, het kost wel wat, maar je krijgt er ZO veel voor terug. Niet alleen tastbare dingen, maar ook nieuwe vriendschappen voor het leven.

Wil je winnen? Ja toch? Mail dan naar emmy@zonenmaan.net met in het onderwerp Onverschrokken en beantwoord de volgende vraag; Uit welk land komt schrijfster Lesley Livingston?

Mail mij voor 16 april, zodat de winnaar zijn of haar boek nog op tijd binnen heeft.

Mocht je winnen en denken; oh ik lees hem toch niet voor yalfest uit, ik wil hem wel bij yalfest komen ophalen, graag! Ik heb er immers een kraampje (en het scheelt mij veel geld. Geld geef ik liever uit aan het maken van nieuwe items!).

Tags:

Divider

11 responses to “Win | Onverschrokken

 1. Aaaah je maakt me helemaal enthousiast voor YALFest! Dat was ik natuurlijk al, maar door jou nog een beetje meer!
  Ik heb het idee dat jij wel een aardige YALFest expert bent en ik heb eigenlijk een vraagje. Is het slim om op YALFest je blog te promoten met kaartjes of boekenleggers? Of mag dat uberhaupt niet hahaha 😀 ik vind het namelijk leuk om andere bloggers te ontmoeten en misschien herkennen zij mij dan ook eerder van welke blog ik ben… Maar ‘t kost wel weer veel geld. En zoals jij ook al schrijft spendeer ik dat liever bij nouja, bijvoorbeeld jouw kraamje! What to do?

  • Wat je zou kunnen doen is een naambordje maken! Je weet wel, met zo’n speldje. Dat is de goedkoopste manier om (zonder veel moeite) te laten zien wie je bent.

 2. Natuurlijk meteen meegedaan met deze toffe actie. Wil dit boek zo graag lezen. Jammer genoeg ben ik door omstandigheden niet in de gelegenheid om naar Yalfest te gaan, maar ik wens degenen die wel gaan heel veel plezier!

 3. Femke

  Ik zou zo graag naar YALfest willen gaan, maar Aalsmeer is voor mij echt veel te ver weg😭 Ik ben dan voor een enkele reis 3 uur onderweg met het ov. Ik vind het echt zo jammer 😩

 4. Dionne

  Ah echt zo jammer dat ik niet bij YALfest kan zijn 😢 zo veel van gelezen en lijkt me echt superleuk. Natuurlijk wel meegedaan aan de actie! Baalde nogal dat ik die boekenbox had laten schieten.

 5. Aurelie

  Yalfest lijkt me een heel interessant, maar ook voor mij nogal ver. Ik lees het wel allemaal in je blogpost 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.