WIN | Observant & Manipulator

Geplaatst op 2 maart 2017 door Emmy in Winactie / 36 Comments

Ken jij de boeken van Ole Nyland al? Een tijd geleden las ik Observant en onlangs ontving ik het vervolg, Manipulator. En van de uitgever VRG Publishing mag ik iemand blij maken met allebei de boeken!

Divider

ObservantVita, huisbediende van de familie Rae, hangt een doodvonnis boven het hoofd. Ze heeft zich hierbij neergelegd totdat Kalle, in dienst als Observant van de zoon des huizes, haar helpt ontsnappen. Samen beginnen ze aan een reis die hen de Wereld inleidt. Het einddoel van de twee is het eiland Arran, een onherbergzaam stuk rots in de zee, waar meester Bak eeuwen geleden alle Observanten met een speciale gave liet afslachten. Opeens is het leven van Vita niet meer uitzichtloos, maar heeft het richting. Het leven van Kalle wordt juist compleet overhoop gegooid. Of is deze reis ook voor hem een redding? Om het eiland te bereiken, moeten ze uit handen zien te blijven van de Strijders, die een klopjacht inzetten in opdracht van meester Rae.

ManipulatorUit haar ooghoek ziet Vita de Strijder op Leif afstormen. Hij heft zijn speer op; klaar om toe te steken. “Leif!’ probeert ze te schreeuwen maar het is niet meer dan een hees gefluister.

Vita is nu vastbesloten om een revolutie beginnen en het Uitschot te bevrijden. Samen met Kalle en Leif vertrekt ze naar de Rebellen, maar vindt haar oude vijand meester Rae tegenover zich. Hij zal geen middel schuwen om haar en Kalle op te sporen en zijn eigen positie veilig te stellen. Eenmaal in de Kern waar het Huis van de Raad staat, belanden ze in een maalstroom van wanhoop en verraad, van onmogelijke liefdes.

 

Divider

Word jij nieuwsgierig bij het lezen van deze omschrijvingen? Laat dan voor 10 maart een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. Verder niks. Geen delen, geen liken, gewoon even reageren. De winnaar wordt laten in deze post bekendgemaakt. Succes!

 

Winnaar: Leen

Bewaren

Tags:

Divider

36 responses to “WIN | Observant & Manipulator

 1. Vera

  Ik de graag mee. Na het lezen van de beschrijving ben ik ontzettend benieuwd naar deze boeken!!! De kaften zien er mooi uit 🙂

 2. Kim Claesen

  Oeh dit zien er echt supertoffe boeken uit! Al had ik er zelf nog niets over gehoord. Maar door de omschrijving alleen al verlang ik al naar meer … 😀 Ik doe dus graag mee!!

 3. Daniella

  Zo nieuwsgierig hiernaar, klinkt erg spannend. En allebei de delen winnen om lekker door te kunnen lezen zou geweldig zijn!

 4. Astrid Langeveld

  Wat een supergave winactie! Door de beschrijvingen te lezen ben ik erg benieuwd geworden naar deze boeken. Ik doe graag mee.

 5. Leen

  Deze boeken lijken me geweldig ?
  Ik was Observant al eens tegengekomen maar wist achteraf niet meer hoe die heette en dergelijke dus ik ben heel blij om die hier te zien!

 6. Maria

  Ole Nyland is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. De titel is Engels en ik wil deze twee boeken heel graag lezen, maakt niet uit in Engels of Nederlands.

 7. Dikkiedik

  Heeee, deze boeken ken ik nog niet terwijl fantasy toch echt mijn lievelingsgenre is. Ik doe dan ook graag mee!

 8. Amber de Wolf

  Ik ken de boeken en de schrijver niet. Maar het stukje tekst heeft me heel erg nieuwsgierig gemaakt! Dus ja ik zou graag op reis gaan met deze hoofdpersonen 🙂 En weer een nieuwe fijne schrijver toevoegen aan mijn rijtje. Hele leuke actie!! <3

 9. Kim Centen

  Ik doe zeker mee. Ik ken ze nog niet terwijl ik vaak dit soort boeken lees. maar ik ben nu al nieuwsgierig door hwt stukje tekst ! ! ! ! !
  Liefs xx

 10. Kim Centen

  Ik wil zeker een gokje wagen. Ik ken de boeken nog niet terwijl ik wel haast altijd dit soort boeken lees. Maar ik ben nu al nieuwsgierig naar dit stukje tekst.
  Liefs xx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.