Win Lucius Malfoy’s Wand (Noble Collection)

Geplaatst op 15 september 2017 door Emmy in Winactie / 2 Comments

Afgelopen week werd ik door Custom Jewels benaderd voor een samenwerking en dat zag ik natuurlijk wel zitten! Ik ben dol op deze webshop en hun assortiment. Ik werk erg graag met ze samen en dit keer mag ik dan ook een hele toffe prijs verloten onder jullie.

Deze bovenstaande afbeelding komt op mijn instagram en facebook te staan (@zonenmaan). En dan is het een kwestie van mijn pagina liken/volgen (en ook die van Custom Jewels), de afbeelding liken en 3 vrienden taggen. Onder de deelnemers wordt een officiele noble collection Lucius Malfoy wand verloot (WAAAAAH!). Alle deelnemers krijgen nog een kortingscode die je kunt gebruiken in de Custom Jewels webshop.

Heel veel succes!

PS. Meedoen kan tot en met 30 september.

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

2 responses to “Win Lucius Malfoy’s Wand (Noble Collection)

  1. Astrid Langeveld

    We zijn hier allemaal super fan! We zijn naar het kasteel in Engeland geweest en naar de pop up store op Utrecht centraal en pas nog naar harry Potter the exhibition. Wat zou dit mijn kinderen gaaf vinden. Dat wordt maar een plek in de woonkamer zodat iedereen er van kan genieten mits ik win uiteraard 😂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.