[WIN] Lichtjaren van Kass Morgan

Geplaatst op 18 november 2018 door Emmy in Winactie / 3 Comments

Waarschijnlijk heb je ooit wel van De 100 gehoord. Of dit nu de boeken zijn of de serie op Netflix, waarschijnlijk heb je er van gehoord. De schrijfster van de boeken, Kass Morgan, heeft een nieuw sciencefiction boek geschreven en dit boek is onlangs verschenen bij Blossom Books. Het boek heet Lichtjaren en gaat over een school in de ruimte, waarbij de leerlingen hun zonnestelsel moeten redden. Zelf ga ik het boek binnenkort ook lezen en hoewel ik niet zo van de spaceopera’s ben, ben ik toch benieuwd! Eén van jullie maakt nu kans op een exemplaar!

LichtjarenNa een aanval door een mysterieuze vijand, laat de exclusieve Quatra Fleet Academy voor het eerst studenten toe van elke planeet in het zonnestelsel. Vier studenten maken zich op voor een nieuw schooljaar:

Vesper is een ambitieuze piloot die alles op alles zal zetten om als kapitein geselecteerd te worden. Maar nog voor het jaar echt is begonnen, verliest ze die positie aan een briljante jongen van de verkeerde kant van het zonnestelsel.

Cormak komt van de giftige planeet Deva, en grijpt elke kans aan om daar voorgoed weg te kunnen – zelfs als hij daarvoor iemands identiteit moet stelen.

Arran droomde van meer dan een leven lang werken in de mijnen. Hij hoopte op een nieuwe toekomst, maar hij had nooit verwacht dat die in de armen van een jongen van andere planeet zou zijn, aan de meest prestigieuze school van het universum.

Orelia verbergt een duister geheim: ze is infiltrant op de academie en heeft één missie die iedereen in gevaar zal brengen. Als iemand ontdekt wie ze echt is, is zíj degene in levensgevaar.

Lukt het Vesper, Cormak, Arran en Orelia om een team te worden, hun eerste schooljaar af te maken en het zonnestelsel te redden (of juist te vernietigen)?

Denk jij nu: omfgggggg ik heb dit nodig en wel NU! Dan ben je natuurlijk op het juiste adres! Ik mag namelijk namens Blossom Books een exemplaar weggeven! Het is een hele pretty hardcover die prachtig zal staan in elke boekenkast.

Nu, hoe doe je mee om kans te maken op Lichtjaren? Laat voor 26 november een reactie achter waarin je in zo’n 100 woorden omschrijft hoe een door jou bedacht personage het zal doen op de Quatra Fleet Academy. Hoe heet hij/zij, waar komt hij/zij vandaan en wat zijn zijn/haar doelen en talenten? Ik ben benieuwd wat jullie verzinnen!

Succes!

 

Tags:

Divider

3 responses to “[WIN] Lichtjaren van Kass Morgan

  1. Wat een leuke winactie! Mijn personage heet Aziza. Aziza is rustig, hulpvaardig en gelooft al sinds haar geboorte in God. Ze krijgt dan ook van God de taak om het zonnestelsel te redden, ondanks dat ze dat zelf helemaal niet wilt gaan doen. Ze denkt namelijk dat ze dat helemaal niet kan. Haar naam betekent dan wel ‘sterk’, maar dat is ze helemaal niet. Ze komt van de planeet waar het geloof haast uitgestorven is en zo wilt God ervoor zorgen dat als het zonnestelsel gered is, ook het geloof gered zal worden. Dit doet hij zodat men dan weet dat één van de jongeren gelovig was en om zo te zeggen dat het geloof je echt helpt.

  2. Merel Kuitert

    Keyon is een kleine maar gespierde jongen van de planeet Zen, waar hij als enige donkergekleurde tiener flink uit de toon valt en daardoor een introverte persoonlijkheid heeft ontwikkeld. Hij houdt zich graag op de achtergrond om niet op te vallen, kan goed (af)luisteren en heeft daar dan ook zijn werk van gemaakt: Hij wil enkel op de Quatra Fleet Academy komen om informatie door te spelen aan de mysterieuze vijand die het zonnestelsel wil vernietigen. Zijn grootste doel is om met leugens en bedrog een machtige positie in te nemen, om zo wraak te nemen op de mensen die hem hebben gediscrimineert, en hen het leven zuur maken…

  3. Avabelle is een verre afstammeling van de adelijke familie op de planeet Oria. De adelijke familie is jaren geleden door een vijandige planeet uitgeroeid en zij is de enige, nog levende, persoon met adelijk bloed. Omdat de vijand nog steeds heerst op Oria, is het strikt geheim dat Avabelle de enige rechtmatige troonopvolgster is. Haar pleegouders sturen haar daarom naar Quatra Fleet Academy, zodat ze daar veilig klaargestoomd kan worden voor haar gevecht om de troon terug te winnen. Ze is gewend om hard te werken, maar niemand had haar verteld dat het zo moeilijk zou zijn om je echte identiteit koste wat kost verborgen te houden..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.