WIN een Letters & Lights goodiesbox naar keuze!

Geplaatst op 26 januari 2018 door Emmy in Winactie / 54 Comments

Sinds ik met Letters & Lights ben begonnen, ben ik me ook veel bewuster geworden van hoe andere bedrijven het aanpakken om hun producten onder de aandacht te brengen. Veel kaarsenmakers in het buitenland werken al met themaboxen, eventueel aangevuld met goodies (al dan niet van andere bekende makers). En hierdoor begon het tijd terug al te kriebelen.

En toen besloot ik het maar te gaan doen!

Ondertussen staan er drie verschillende boxen bij, waarvan er elk slechts een x aantal beschikbaar zijn. Dus wil je er echt een hebben? Dan raad ik je aan er zeker een te bestellen. Wil je meer weten over een bepaalde box? Klik dan op de afbeelding!

box

De Harry Potter box verschijnt in februari en bevat echt hele toffe items (al zeg ik het zelf), waar ik al een tijdje heel druk mee ben.

goodvsbad

In maart, ter gelegenheid van Marissa Meyer’s bezoek aan Nederland (tijdens het even heb ik een stand!), verschijnt de Superheroes good vs bad box. Voor deze box werk ik samen met een aantal andere toffe shops!

SJM_box

En in april verschijnt de Sarah J Maas inspired box! Heel tof, voor deze box heb ik washitape ontwerpen. HOE VET!? Deze washitape is in geen enkele andere winkel te krijgen. Volgens mij heeft nog nooit iemand anders washitape passend bij SJM gemaakt, dus ik ben best een beetje trots.

Drie boxen… En een van jullie maakt kans op een box naar keuze.

Win een box!

Hoe win je een box? Allereerst: laat een reactie achter waarin je aangeeft welke box je zou willen winnen. Vervolgens deel je de link naar die box op social media (vergeet mij niet te taggen!) facebook, instagram of twitter, welke je gebruikt maakt niet uit. Gebruik je er meer? dan krijg je een extra lootje. Laat dus ook weten waar je het gaat delen. En wederom; tag me!

Deelnemen kan tot en met 5 februari. Succes!

 

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

54 responses to “WIN een Letters & Lights goodiesbox naar keuze!

 1. Wat een super leuke winactie Emmy, ik hoop dat ik kan helpen om je kaarsen onder de aandacht te brengen 🙂 Ik zou heel graag de Magic is Might box willen winnen en deel hem op twitter en facebook 🙂

 2. Leah noordhoek

  Super leuke actie, ik doe graag mee voor de Harry Potter box, blijven echt mijn favoriete boeken en mijn Potter plank kan nog wel een aanvulling gebruiken, ik deel op insta en Facebook

 3. Jamie Lee Zonneveld

  Wat een super gave winactie. Ik zou graag de Superheroes good vs bad willen winnen. Ik deel hem op favebFacebook, Instagram en Twitter.

 4. Oh wow wat een super leuke actie Emmy. Zo kan het dus natuurlijk ook. Ik zou graag mee willen doen en dan voor de “rattle the stars” want ben laatst begonnen in deze serie en sinds de eerste pagina’s natuurlijk ook groot fan maar heb dus helaas nog weinig goodies hiervan. Zal Mega zijn om iets hiervan in de boekenkast te hebben staan naast de boeken.

 5. Melissa Hanneman

  Wauw, ontzettend leuk! Ik heb de Harry Potter box al besteld en zou heel graag de Sarah J. Maas box winnen! Hopelijk krijgen meer mensen deze leuke boxen zo te zien.

 6. Danielle Mertens

  Wat een gave actie! De boxen lijken mij alle 3 superleuk! Ik doe heel graag mee voor de superheroes box! En ga het meteen even op fb en instagram delen!

 7. Evi

  Ik zou echt heel graag de magic is might box willen winnen. Ik heb er echt lang over gedaan om Harry Potter te lezen en ben er eindelijk in begonnen en ben zo verslaafd aan de boeken. Ik snap niet dat ik er zo lang over gedaan heb. En ik hou ook van kaarsen dus ik zou deze box echt graag willen.

 8. Lieze

  Hele leuke winactie, ik zou graag de the rattle the stars box geïnspireerd door Sarah J Maas willen winnen. Ik ga dit delen op mijn Facebook en twitter

 9. Andrea

  Ze lijken me alledrie even tof. Ik loot graag mee voor de Superheroes box, want ik ben nu Cress aan het lezen en ik zit helemaal in deze supergoede serie! 🙂 Ik ga het delen op Twitter en Facebook.

 10. Keuzes, keuzes… De Heroesbox ga ik in ieder geval bestellen, dus loot ik graag mee voor de Magic box (hoewel ik ook niet vies ben van een mooie washi tape…). Ik deel op FB en instagram

 11. Carolien Schutte

  Wat een super gave winactie ik waag heel graag een kansje op de Magic is Might box en deel hem op twitter, Instagram en facebook

 12. Elke

  Ik zou graag de Rattle the Stars box, dus die van Sarah J. Maas willen winnen! Ik heb onlangs eindelijk de ACOTAR-serie uitgelezen, en wat was het geweldig. Ik moet dus echt goodies en merch van deze geweldige serie en schrijfster hebben… :D. Heel erg leuke actie, Emmy!

 13. Axelle

  Ik doe heel graag mee voor de Harry Potter box! Ik deel de link op Twitter (@DreamerAxelle) en op instagram op mijn verhaal (@axellesbooks)! Supertoffe winactie! 😍

 14. Iris Starmans

  Oeeeh ze zien er alle drie zo tof uit! <3
  Ik waag graag een kans voor de box Rattle The Stars, ik ga binnenkort aan Empire of Storms beginnen en ik kan niet wachten!
  Ik deel hem op Twitter en in mijn Instagram Stories! 🙂

 15. Fenny

  de…

  *** Tromgeroffelllll ***

  Rattle the Stars box lijkt me toch écht het tofste!

  Groetjes Fenny

  PS; ik heb de extra dingetjes ook gedaan :3 :3 :3

 16. Do

  Ah wat een onwijs leuke winactie! Ik doe graag mee voor de Harry Potter suprise box <3 Ik ben erg benieuwd naar de inhoud 🙂 (mijn naam op social media is @whatdoreads)

 17. Rebecca

  Wat een geweldige winactie! 😍 Ik zou ontzettend graag de Magic is Might box winnen! Wie kan er nu Harry Potter merch weerstaan?? 😍❤️ Ik ga het delen op Twitter en Instagram! ❤️

 18. Wauw, wat een mooie actie! Ik ga natuurlijk voor de Harry Potter inspired box! Ik ga deze actie op mijn Facebookpagina (@buitenhetboekje) en op Instagram (@buitenhetboeknl) delen! Nu duimen 🙂

 19. Ik heb de HP-box al besteld, maar ben ook super Sarah J Maas-fan, dus als ik iets zou mogen winnen, dan ga ik voor Rattle the Stars! Hij klinkt supergaaf! Ik deel op Instagram (@booksandsparkles) en op Facebook (@booksandsparkles).

 20. Melissa

  Wat een geweldige actie!! Ik doe graag mee voor de Rattle the Stars box aangezien ik echt mega fan ben van de ACOTAR serie en Sarah J. Maas in het algemeen <3. Ik deel de box op twitter (@melissablad) 🙂

 21. Will

  Ik doe graag mee voor de Harry Potter Box, omdat ik een fan ben.
  Heb alleen geloved en geliked op Bloglovin.
  Hopelijk mag ik ook meedoen.

 22. De Harry Potter box lijkt me echt geweldig, vandaar dat ik deze actie gedeeld heb via verschillende social media voor extra kansen 😀 Dat zou toch te gek zijn als je de trotse winnaar mag zijn van zo’n box 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)

 23. Fleur

  Superleuk Emmy! Ik zou heel graag de Harry Potter box willen winnen. Ik heb vandaag deel 4 uitgelezen en echt, waarom ik deze serie nu pas ben gaan lezen is mij een raadsel haha. Ik ga je actie delen op twitter (xfleu) en instagram (bluebookberry).

 24. Oh, de actie loopt nog. Ik heb de laatste dagen mijn blogfeed niet gelezen omdat ik meer in de zetel lag dan dat ik achter de laptop zat. Lang leve het vooruit plannen want anders was er waarschijnlijk niets verschenen op m’n blog. Lang verhaal kort … ik ben heel blij dat ik nog kan meedoen aan deze wedstrijd. Die Harry Potter-gerelateerde box heb ik meteen besteld maar ik zou het geweldig vinden mocht ik de Rattle The Stars box winnen. Die lijkt me immers ook ontzettend fijn.

  Ik heb de box op Twitter en Facebook gedeeld als Zwartraafje.

 25. Marianne S.

  Op zoek naar een verjaardagscadeau voor de 14de verjaardag van mijn dochter kwam ik op jou pagina. Ik zou haar graag willen verrassen met de Harry Potter box. Geweldig leuk! Ik heb de box op Twitter, Instagram en Facebook gedeeld.

 26. Sylvia

  Zo leuk dat je nu boxen maakt! Zeer benieuwd hoe je ze gaat samenstellen en wat voor ontwerpen je bedenkt! Graag waag ik een kansje voor de Superheroes box! Gedeeld op twitter en Instagram onder (@)TurtleBookwurm en op FB.

Geef een reactie