WIN | Let it snow

Geplaatst op 6 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 43 Comments

BAK2015_banner

Nog een winactie vandaag? Ja, je leest het goed! Je maakt namelijk kans op nog een boek vandaag, namelijk: Let it snow, met verhalen van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. Het ideale romantische winterboek.

Let it snow

Dit boek ligt sinds kort in de winkel, maar ik mag een van jullie blij maken met een exemplaar. Meedoen is simpel. Je laat een reactie achter waarin je een vraag beantwoord. Het origineelse, leukste of fijnste antwoord zal verkozen worden tot winnaar. Dus klim in je pen en beantwoord de volgende vraag: Hoe ziet jouw ideale winterdag er uit?

Extra kansen maak je door:
Zon en Maan te liken op facebook
Zon en Maan te volgen via instagram
Zon en Maan te volgen via twitter
Zon en Maan te volgen via bloglovin

Meedoen kan tot en met 13 december.

Deze winactie is gesponsord door Uitgeverij de Fontein. Bedankt!

Tags: ,

Divider

43 responses to “WIN | Let it snow

 1. sabrina wannet

  wauw wat gaaaaaf 2 winacties op 1 dag.
  nu antwoord geven op de moeilijke vraag:
  Hoe ziet jouw ideale winterdag er uit?
  Wakker worden rond 9 uur en zien dat er sneeuw buiten ligt,
  daarna samen met mijn Mechelaar de sneeuw in en sneeuwballen gooien voor haar om achteraan te gaan. Heerlijk om te zien hoe blij een mechelaar daar gelukkig van word 😀
  Na het buitenspelen met de hond binnen een heerlijk kopje warme chocolademelk met slagroom maken en neerploffen voor een paar uurtjes leesplezier.
  Daarna heerlijke lekkernijen bakken en gaan kijken wat ik voor lekker winters als diner ga maken. Terwijl het lekkers afkoelt zou ik weer met mijn mechelaar Kyara naar buiten gaan om een wandeling van 1 a 1,5 uur te maken om daarna heerlijk met vrienden van het lekkers te gaan genieten. Na het diner later op de avond heerlijk in mijn wolven onesie weer op de bank kruipen om weer verder te lezen.
  Dit zou zo ong. mijn ideale winterdag eruit zien denk ik 😀

 2. Mijn ideale winterdag.. Allereerst natuurlijk sneeuw! Lekker vroeg opstaan en kijken naar de mooie witte wereld, lekker ontbijten en dan naar buiten voor een leuke, mooie en lekkere wandeling door de verse sneeuw! Vervolgens thuis lekker een kopje warme chocomelk en een lekkere en leuke (winter)film! ’s Avonds lekker samen eten klaarmaken en met een boekje en bakje thee, met kaarsjes op de bank genieten van de avond!

 3. Christel

  Wat kan ik nog toevoegen aan de reacties hierboven? Lekker aan mijn quilts werken en samen een wijntje en biertje drinken. Muziekje erbij en kaarsjes aan natuurlijk?

 4. Mijn ideale winterdag speelt zich vooral binnen af, ik slaap lekker uit en ontbijt met croissantjes en een kopje thee. Tijdens het ontbijt kijk ik een leuke film (Harry Potter bijvoorbeeld). Daarna ga ik lekker lang in bad met een bruisbal van de Lush en een fijn boek. Na het bad ben ik lekker rozig en maak ik een lange boswandeling om wakker te worden. Daarna kruip ik met een boek, een kop warme chocolademelk met marshmallows op de bank. Na het avondeten kijk ik nog een leuke film of serie en dan ga ik weer naar bed. Wel een beetje standaard, maar zo breng ik wel het liefst mijn dagen door!

 5. Silvia van Elzelingen

  Mijn ideale winterdag is lekker onderuit gezakt bij de open haard met een beker chocomelk dit boek en een plaid. Meer heeft een mens toch echt niet nodig!

 6. Mijn ideale winterdag:
  Als ik ’s ochtends wakker word en de gordijnen opentrek zie ik het al, het heeft gesneeuwd. Dit vinden mijn man en kinderen natuurlijk ook geweldig. Dus snel ontbijten, warm aankleden en naar buiten. Want wat is er nou leuker dan met zijn allen sneeuwpoppen maken? Daarna met de slee op pad. Een mooi heuvel opzoeken en daar gaan ze, mijn meiden, lekker op de slee naar beneden. Na al die sneeuwpret gaan we naar huis, warme chocomelk erbij, kachel aan en een spelletje doen. Dan nog lekker eten en lekker rozig gaan slapen.

 7. Tineke Visscher

  Mijn ideale winterdag is heel simpel; heerlijk op de bank of in bed met lekkere hapjes, wat te drinken, een zachte deken, mijn kat en een goed boek. Zolang die dingen binnen handbereik zijn is mijn dag perfect!

 8. Ans Stier

  25 graden lekker in het zonnetje met een goed boek, helaas komt dat hier in Nederland niet voor, maar erover fantaseren kan geen kwaad

 9. Dit boek wil ik al zo lang lezen! Dus ik doe zeker mee 😀
  Mijn ideale winterdag is als volgt:
  De wekker gaat om 9:00 en als ik naar buiten kijk zie ik dat het heeft gesneeuwd. Verderop zie ik dat er kinderen op de sloot aan het schaatsen zijn, dus ik eet snel iets, pak mijn schaatsen om vervolgens ook naar de sloot te gaan. Daar schaats ik op mijn kunstschaatsen totdat ik niet meer kan en ik het heel erg koud heb. Snel verwissel ik mijn schaatsen voor mijn snowboots en ren terug naar huis waar er al een dampende mok chocolademelk met een grote toef slagroom klaarstaat. Terwijl ik een aflevering van Vlogmas van Zoella opzet, nestel ik me op de bank met die grote kop choco en drink hem langzaam leeg om er extra van te genieten. Als mijn chocolademelk op is neem ik een korte douche om nog verder op te warmen en trek ik mijn onesie aan. Op de achtergrond zet ik zachtjes de soundtrack van Harry Potter op terwijl ik de rest van de dag doorbreng op Zweinstein. ‘S avonds als ik klaar ben met lezen eet ik ewrtensoep en ’s avonds kruip ik lekker vroeg mijn bed in met nog een Harry Potter film als afsluiter. Dat is mijn perfecte winterdag!

  (Ik volg je trouwens op Facebook, Instagram, Twitter én Bloglovin haha). Groetjes!

 10. Schaatsen in de achtertuin zoals vroeger toen dat nog af en toe kon. Dat alles besneeuwd is en dat je dan om het hardste schaatst. Chocolademelk met slagroom binnen en natuurlijk de versierde kerstboom. Wat nog nooit is gebeurd, maar graag met een aantal boeken eronder die ik mag uitpakken 😉 En dan de hele avond bij de open haard met mijn vriend zitten en mijn kat op schoot een film kijkend. Het liefst Prinses Sissi <3

 11. Tanneke

  Mijn ideale winterdag is ’s morgens dik inpakken, schaatsen mee en een plassentocht schaatsen door de rietkragen. Tussendoor een heerlijke warme erwtensoep eten. Dan bij thuiskomst moe en verzadigd, heerlijk op de bank uitrusten met een goed boek en een heerlijke mok chocolademelk. Dat is pas genieten.

 12. Leonie

  Mijn ideale winterdag:
  Wakker worden, naar buiten kijken en zien dat er een dik pak sneeuw ligt.
  Dan samen met mijn vriend een wandeling in het bos maken en daarna samen opwarmen bij de haard met een leuke winterse film erbij 😀
  ’s Avonds lekkere dikke erwtensoep eten en daarna dit boek (Let it snow) lezen bij de haard in m’n pyjama en nieuwe sloffen met een grote bak thee en een dekentje over me heen :3

 13. Wat een mooie acties op 1 dag!!

  Mijn ideale winterdag begint met het ontdekken van de sneeuw voordat iedereen er al in heeft gelopen. Dan heerlijk in wandeling maken door de verse sneeuw doe heerlijk knispert onder je schoenen. Na een goeie wandeling, waarbij je op een lekkere manier door en door koud bent geworden, heerlijke douche of in bad. Daarna een goeie lunch naar binnen en erop uit naar bv. Kerstmarkt of een ijssculpturenshow. ‘S avonds lekker eten in een klein, pittoresk bistrootje. Als klap op de vuurpijl samen op de bank neer ploffen, moe en voldaan met een goed boek en muziek van Norah Jones of Paulo Nutini op de achtergrond.
  Damn, ik kan niet wachten om dit te doen. Kom maar op met die winter.

 14. Het is vakantie op mijn ideale winterdag en ik word wakker en ontdek dat het die nacht gesneeuwd heeft. Dan maak ik me klaar, controleer mijn sociale media snel even en doe dan mijn jas aan en neem mijn leesboek nog van de kast, en dan ga ik samen met mama, zusje en broertje naar de bushalte om naar het station te rijden. Daar zijn tante en nonkel en samen gaan we lekker naar het ijssculpturenfestival 🙂 En we gaan ook schaatsen. En in de avond kruip ik met een goed boek op de sofa of in bed, en daarna ga ik lekker dromen! xxx

 15. Sinds Toby: Samen, dik ingepakt skiënd door de sneeuw. Daarna een saunabezoekje én een lekker diner (Gluhweintje er bij?!) De avond sluit ik natuurlijk af met een boek, en dan het liefst mét mijn katten. (Die combinatie kan niet: katten mee op wintersport. Maar dromen mag toch?!)

 16. Tamara TS

  Mijn ideale winterdag ligt er sneeuw en kan ik fijn gaan schaatsen. Heerlijk, zo hard mogelijk over het ijs. Daarna op een verwarmd terras aan de warme chocomel. Meer heb ik niet nodig, dan ben ik al heel tevreden.
  Ik volg overal. (Twitter @paramara1982 en Instagram paramara1982)

 17. Mijn ideale winterdag zou er een zijn waarop ik niet hoef te werken, en er lekker een dik pak sneeuw ligt. Dan kan ik eventjes sneeuwballen gooien naar mijn zusje, en dan binnen zitten en warme chocolademelk of thee drinken en een boek lezen (of twee). Gewoon een fijn rustig dagje waar ik helemaal niets moet doen! En nog idealer zou zijn dat zodra ik wel weer moet werken, dat de sneeuw dan gewoon he-le-maal weg is! 😛

 18. Mijn ideale winterdag begint met een warme douche. Daarna met manlief een heerlijk ontbijt waarna we een wandeling maken door de sneeuw die nog spierwit is en waar nog niet over gelopen is. We genieten dan van de sprookjesachtige sfeer. We maken een mooie sneeuwman en doen aan een sneeuwballengevecht. Daarna gaan we naar een restaurantje waar we ons binnen opwarmen en genieten van een heerlijke lunch. Daarna naar ons warme huis waar we met een deken op de bank kruipen met een beker chocolademelk met slagroom. Ik ga dan lezen en manlief gaat dan zijn favoriete series en films kijken. ’s Avonds eten we heerlijke zelfgemaakte snert. Later op de avond genieten we van een glaasje, of meer, jenever.

 19. Marjolein (Nijntjuh88)

  Klinkt hartstikke leuk. Mijn ideale winterdag breng ik door op Aruba ;P lekker zonnig. Als ik dan toch echte winter moet meemaken wil ik een gezellige dag binnen. Koekjes bakken en dan met chocolade melk, een dekentje en een goed boek op de bank kruipen. Helemaal niet origineel ik weet het, maar wel de complete waarheid. 😀

 20. Marion Poeste Thomas

  Hoe mijn ideale winterdag eruit ziet 🙂 hihi wat dacht je van een winterdag met sneeuw. Alles onder een laagje sneeuw, net genoeg om ”verplicht” binnen te blijven met ingeslagen chocola en koekjes en heeel veel soorten thee & niet te vergeten een mooie verzameling boeken met winterse verhalen. Dit boek zou zo’n dag nog wel eens compleet kunnen maken.

  Extra kansen maak je door:
  Zon en Maan te liken op facebook: marion.thomas.33
  Zon en Maan te volgen via twitter: mybook1990
  Zon en Maan te volgen via bloglovin‘: marionthomas33-4317461

  groetjes marion

 21. Oeeee wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Dit boek staat namelijk nog érg hoog op mijn ‘wil ik hebben’ lijstje. Ik ben sowieso een winterpersoon, ik ben geboren in januari, en kan echt genieten van de vrieskou en vooral sneeuw. Mijn ideale wintersedag is wanneer ik ga schaatsen met mijn vriend, daarna chocomelk ga drinken en eenmaal thuis lekker warm worden met nog meer chocomelk en thee, plus een goed boek. Het leukste is wanneer je op natuurijs kunt schaatsen én er sneeuw ligt, dat geeft mij echt een goed gevoel. Het kan niet snel genoeg winter zijn!!! 🙂 Ik volg je overal al, haha.

 22. Mijn ideale winterdag is eigenlijk best wel simpel: dat het geen winter is. Ik vind de winter zo stom! Er is weinig daglicht waardoor ik chagrijnig word, het is koud waardoor je niet naar buiten kan en tot overmaat van ramp zijn ook alle planten dood/even weg/kaal/stom. Geef mij maar gewoon lente of begin zomer, want aan winter beleef ik weinig plezier. Het enige leuke zou dan nog sneeuw zijn, maar dan voor een paar minuten. Als je erdoor moet fietsen is het weer rottig. Warme chocolademelk, maar om eerlijk te zijn drink ik dat het hele jaar door. En schaatsen. Maar ach, ik val toch altijd.
  Dus tja. Mijn ideale winterdag is een winterdag zonder winter. Want ja. Dat kan xD.

 23. Manon

  ’s Morgens word ik wakker omdat de zon door mijn raam naar binnen schijnt. Even draai ik me nog om, maar een uur later kan ik toch niet erkennen dat het tijd wordt op te staan. Langzaam strek ik me uit en kijk ik naar buiten, waar de hele wereld in een witte deken is gehuld. Ergens wil ik mezelf ook wel weer in een deken hullen, maar er is nog zoveel meer te doen. Ik pak het boek van mijn nachtkastje en lees even tot ik wakker ben, om daarna loom te gaan brunchen met allerlei lekker zoete broodjes en een kop thee. Aankleden is niet nodig, of nog niet althans. Ik twijfel even of ik naar buiten ga en besluit samen met mijn vriendin maar een wandelingetje te maken door het park. Eenmaal weer terug warmen we onszelf op met een heerlijke kop warme chocolademelk (en natuurlijk met hulp van de kachel). Dan even schrijven, lekker eten en ’s avonds met een filmpje en wat thee heerlijk tegen elkaar kruipen.
  Ik denk dat dit wel mijn ideale winterdag zou zijn. 😉 Overigens: ik volg je overal, maar dat wist je natuurlijk al. 🙂

 24. Mijn ideale winterdag valt op een kerstdag. Gezellig lichtjes in de kerstboom, lachen, spelletjes spelen, buiten een mooi laagje sneeuw. Daarna kijken we een leuke kerstfilm onder het genot van warme chocolademelk. Dat is de perfecte winterse dag.

 25. Monique

  Mijn favoriete winterdag zou zijn een gigantisch sneeuwballengevecht met al mijn favoriete fandom characters (Ash natuurlijk in mijn team, die wintermagie zal ik nodig hebben). Hoewel dit lichtelijk onwaarschijnlijk zal zijn is een dag met sneeuw, voedsel en gezelligheid ook een mooie tweede 🙂

 26. will

  Mijn ideale winterdag : Een dik pak sneeuw , dan een heerlijke lange wandeling maken en daarna op de bank neervallen, lekker onder een warme deken met een kop warme chocolademelk met een grote toef slagroom en een stuk warme zelfgebakken appeltaart , naar de laatste film van Harry Potter kijken. Wil ik al zo lang, maar het komt er maar niet van. Zo ziet mijn “ideale” winterdag er uit. Maar meestal is het anders. Dan komen de kinderen en kleinkinderen langs en dan is het koffie schenken en spelen met de kleintjes. Druk, druk , druk. Ook heel leuk.

 27. Penny

  Mijn ideale winterdag heeft twee opties:
  1. Heerlijk in mijn ‘leesstoel’ met een goed boek en een beker warme chocomel, met de kaarsjes aan en dan stiekem zo lang lezen dat je de tijd compleet vergeet!
  2. Heerlijk bijkletsen met vriendinnen met een heerlijk kopje thee

  Ik volg je op Facebook, bloglovin en twitter!

 28. Leonie

  Laat ik ook maar eens een gokje wagen… Mijn ideale winterdag is eerste kerstdag! En eerste kerstdag staat bol van de tradities en familie. Daar houd ik ontzettend van, maar dat betekent niet dat t niet nog idealer kan :D.

  ’s Ochtends wakker worden met een lekker ontbijt op bed door mijn vriend, wat tijd voor elkaar nemen. Daarna douchen en mijn deel van het kerstdiner in elkaar zetten, het liefst het toetje natuurlijk (hallo decadente, calorierijke maar overheerlijke tiramisu). Dan heb ik nog een paar uurtjes om knus op de bank te zitten lezen voor we naar mijn grootouders gaan. Daar komt de hele familie en dat is altijd beregezellig. Druk, rommelig, veel lachen en praten en kinderen en honden die in de weg lopen, heerlijk.

  Na het diner even uitbuiken en opruimen, meestal komen de kerstcadeaus daarna. Ik heb nog geen kans om in mijn nieuwe boek te lezen, want de honden worden aangelijnd en het is tijd voor de wandeling. Iedereen die zin heeft gaat mee, en ik heb er altijd zin in. De wandeling is altijd in het pikdonker door het bos, en dat is natuurlijk helemaal geweldig als het net gesneeuwd heeft – dus op mijn ideale wi terdag sneeuwt het de hele dag, uiteraard.

  Daarna nog een kop koffie en gezelligheid tot het tijd is om te vertrekken. Dat is meestal rond een uur of acht, als andere families nog aan het eten zijn, dus wij voelen ons eenzame reizigers in de krakende sneeuw. Thuis ploffen we op de bank met een kop thee om nog even samen een kerstfilm a la the sound of music te kijken voordat we naar bed gaan.

  Mijn ideale winterdag is dus niet zo heel bijzonder, maar ik ben nu eenmaal stapeldol op mijn familie…

 29. Mijn ideale winterdag is lekker sneeuw buiten, de hele dag op de bank liggen met warme chocolade melk, witte chocola en een fleeche deken. En dan de hele dag lezen, en genieten van de sneeuw!

 30. Mijn ideale winterdag: een frisse, maar zonnige dag. Eerst overdag een flinke wandeling maken, daarna met een beker warme chocolademelk warm worden bij de kachel en ’s avonds met een goed boek, een kop thee en een warme deken op de bank!

 31. regina schut

  Mijn ideale winterdag is als ik niet naar buiten hoef er heel veel sneeuw ligt en koud is. Ik heerlijk warm binnen op mijn leesstoel zit die vlakbij het raam staat en heerlijk over de landerijen kan uit kijken naar de vogels en herten die genieten net als kleine kinderen van de sneeuw. Zelf heb ik een mok warme chocolademelk in mijn handen, plaid over mijn heen en lees een prachtig boek. Zo nu en dan kijk ik op en naar buiten en geniet van alle dieren. Wat kan het toch mooi zijn gewoon heerlijk genieten van de kleine geluk momentjes.

 32. Daphne

  Mijn ideale winterdag..

  Lekker opstaan na een nacht onder de warme dekens te hebben gelezen en meteen een spijkerbroek met dikke sokken aandoen, want anders krijg je het weer koud. Dan vier lagen aan truien en shirts aandoen, lekker naar beneden om warme kaiserbroodjes met gesmolten boter en kaas te eten, met een flinke kop koffie ernaast. Aangezien het de ideale dag is ligt er sneeuw in onze tuin, en ijs op de sloten 🙂 Samen met mijn broertje bouw ik een soort iglo, wat altijd meer op een fort lijkt, en doen we sneeuwballen gevechten. Als de iglo staat weer lekker naar binnen om onze handen op te warmen en chocolademelk met slagroom te drinken, te lunchen met omeletten en vers gebakken brood en mijn schaatsen op te zoeken. Want bij een ideale dag hoort schaatsen. Lekker richting het bos lopen, waar een groot meer is en ondertussen praten met willekeurige mensen, want iedereen heeft hetzelfde doel, schaatsen, en daarom zijn we natuurlijk allemaal blij :). Na een frisse neus van de wandeling te hebben gekregen snel de schaatsen aantrekken en op die noren het ijs op stappen. Even wennen en gaan met die banaan. Lekker kilometers maken en genieten van het zachte winterzonnetje en de gezellige sfeer. Als het donker wordt de schaatsen uittrekken, terug lopen en thuis op de bank met dekentjes zitten om de beste film allertijden te kijken.. Sisi. Ondertussen wat pizza verorberen en mijn dag kan niet meer stuk. Na de film val ik natuurlijk direct in slaap, want kou is vermoeiend, maar oh zo mooi. 🙂

 33. Marian

  Het is kerstvakantie, er ligt een dik pak sneeuw. Met mijn dochter van 13 ga ik naar het bos, we wandelen en spelen en genieten. Een uur of 3 lang.
  Daarna warm worden in een gezellig café met warme chocolademelk met slagroom. We doen er spelletjes zoals Cluedo, Triominos e.d. Daarna nog even de stad in, lekker alles bekijken, misschien al een kerstoutfit voor haar kopen. In ieder geval genieten van de kerstsfeer. Dan kopen we kant en klare boerenkool met worst bij de Hema en gaan dat lekker thuis opeten. Nog een heerlijke ontroerende kerstfilm, waar ook humor in zit, en dan allebei zeer tevreden naar bed.

 34. Lies

  Heerlijke actie!
  Mijn ideale winterdag begint warm in bed met mijn vriendje, met daarna heerlijke zelfgebakken croissants en heeeel veeel thee! Daarna gaan we fijn wandelen door de sneeuw (na eerst de katten heel kort op het dakterras kennis te laten maken met sneeuw, dat kan niet anders dan dolkomisch zijn), daarna drinken we nog meer thee en eten we warme chocoladetaart en kijken we samen downton abbey. Uiteindelijk eten we gezellig kaasfondue met onze liefste vrienden en drinken we de hele avond speciaalbiertjes (zo`n beetje wat we gepland hebben voor oud en nieuw 😉 )

 35. Sylvia

  Wat een leuke vraag! Ik ga voor een droomantwoord.

  Voor mijn zou een ideale winterdag een hele dag wakker zijn (voor mij op dit moment geen optie) en wat zou ik dan allemaal graag willen doen?
  ’s Morgensvroeg heerlijk uitgerust wakker worden met een stralend winterzonnetje en verse sneeuw die de wereld om ons heen een sprookjesachtige uitstraling geeft. Gezellig met zijn alle ontbijten met warm pas gebakken brood en vers sap in onze pyjama met een overside warme kamerjas aan (voor mij i.i.g.). Daarna warm aankleden, alle honden in de auto laden en gaan genieten van de sneeuw in het dichts bij zijnde sprookjesbos! Kunnen ze heerlijk als hertjes door de sneeuw dartelen en kan onze jongste kennismaken met dat vreemde witte spul! Na terugkomst de honden afdrogen en hun afdroogmantels aangeven (so cute!). Warme chocolademelk voor onszelf maken met een heerlijk kerstkoekje en genieten van een goed boek. Als we weer een beetje opgewarmd zijn een spannend gezelschapsspel spelen, wie zal er winnen? Dat maakt niet uit zolang het maar gezellig is! Dan is het al weer tijd voor het avondeten, even kort de honden uitlaten en dan aardappelen schillen, want … We eten stamppot! Jammie! Na het eten samen een film kijken of misschien toch nog een spelletje. Nog een rondje wandelen en dan genieten van onze welverdiende nachtrust.

  Graag waag ik een kansje voor dit heerlijke winterboek! Alle extra dingen gedaan, FB onder mijn eigen naam en de rest onder variaties van (@)TurtleBookwurm.

 36. Gerda

  Nou dan toch heerlijk binnen met warme chocolademelk en een plaid over me heen en dan naar buiten kijkend naar de sneeuw en alles heel mooi wit zien worden..Wonderlijk mooi..vooral s’avonds heel laat..dan heeft het ook nog iets mysterieus en dan moet de maan ook fel schijnen. De sneeuwvlokken te zien vallen langs het licht van de lantaarnpaal..en dan op mijn schoot ligt een heerlijk boek dat ik aan het lezen ben. Misschien wordt het dit boek wel wat ik dan zal lezen dus ik volg je overal om een kansje te maken op dit mooie romantische boek!

 37. Ik doe graag mee!
  mijn perfecte winterdag begint natuurlijk opstaan met uitkijk op een witte wereld, vervolgens met vrienden afspreken om te gaan schaatsen waarna we eindigen in een sneeuwballen gevecht. Dan zijn onze vingers zo bevroren dat we wel naar binnen moeten gaan om op te warmen en dit kan niet beter dan met heerlijke warme chocomel en een dekentje! Daarna gezellig met zn alle films kijken!
  heb alle extra stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

  liefs, Zoë

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.