WIN | Het laatste licht

Geplaatst op 15 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 36 Comments

BAK2015_banner

Pasgeleden kreeg ik een wel heel erg leuk mailtje van Jen Minkman in mijn mailbox. Namelijk of ik interesse had in het lezen van haar nieuwste paranormal romance. En dan mocht ik meteen een van mijn lezers blij gaan maken met een exemplaar!

het laatste licht 3D-1Als Moira haar zus en broer helpt bij een Wicca-ritueel tijdens Halloween, verwacht ze niet dat hun bezwering ook echt zal werken. Ze komen in een mysterieus landschap terecht dat mijlenver weg lijkt van de steencirkel Meini Hirion in Wales waar ze met hun ritueel zijn begonnen. Natuurlijk moet het wel een illusie zijn… maar de knappe, donkerharige jongen die Moira tijdens haar trance ontmoet kan ze niet zomaar als droom wegwuiven.

Hayko, de geheimzinnige vreemdeling, duikt daarna nacht na nacht weer op in haar dromen. Een vreemde kracht lijkt haar steeds weer terug te trekken naar het dromenland uit haar visioen, en de dingen die ze daar ziet beginnen steeds meer op nachtmerries te lijken. Maar waar Moira zich het meeste zorgen om maakt is niet dat ze in haar dromen met allerlei monsters en engelen moet vechten; het is het besef dat ze verliefd begint te worden op een jongen die helemaal niet bestaat.

Wat als je Γ©cht kunt vallen voor de man van je dromen?

 

Dus wil jij het allernieuwste boek van Jen Minkman graag lezen? Doe dan mee met deze winactie! Het fysieke boek verschijnt eind januari, maar je kan de epub wel al (in twee delen) downloaden via de Kobo store.

Ik ben zelf ontzettend benieuwd naar het boek en heb het al klaarstaan op mijn ereader om te gaan lezen. Wicca, een mysterieus landschap en paranormal romance? Kom maar op! Dat is helemaal mijn ding. Ik heb al een aantal van Jen’s boeken gelezen en werd nooit teleurgesteld.

Geef om mee te doen antwoord op de volgende vraag: Als jij in een paranormal romance boek zat, op wat voor een soort wezen zou jij dan verliefd worden?

Meedoen kan tot en met 22 december. Heel veel succes!

Ik wil Jen Minkman graag bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Tags: ,

Divider

36 responses to “WIN | Het laatste licht

 1. Marjolein

  Oeh ben benieuwd. Ik heb wat met weerwolven. Ik kan het niet precies uitleggen, maar daar wordt ik het meest door aangetrokken.

 2. Ik zou echt verliefd worden op vampieren. Ik vind vampieren zo ontzettend myserieus en daar hou ik van. Ook denk ik dat vampieren ontzettend romantisch kunnen zijn. I love it!

 3. Kim Milkyway

  Laatst zag ik dit boek al voorbij komen op Facebook. Ik ben ontzettend benieuwd naar dit boek.

  Ik zou vallen voor een blonde vampier met obsessie voor Pokemon, Littlebigplanet, boeken en games. Hij zou mij niet willen doden en gek zijn op Spaghetti van Macaroni. Zijn stem zou mysterieus en gevoelig klinken. Het zou een ijskoude vampier zijn met een witte huid, angstaanjagende bebloede hoektanden, maar wel met een warm hart.

 4. sabrina wannet

  oeh weer zo’n super vraag waar je ook echt over na moet denken als je een bookjunkie bent:D
  Als jij in een paranormal romance boek zat, op wat voor een soort wezen zou jij dan verliefd worden? ik denk met een weerwolf, wolven zijn mijn favoriete wilde dieren, en een man met een dierlijk instinct en toch sexy als een weerwolf lijkt me heerlijk. Wolven zijn ook loyale dieren dus zou niet snel bang zijn voor een cheater dan πŸ˜€

 5. Duidelijk iets wat lijkt op de duivel, een succubus of een gevallen engel. Met name toch wel een succubus! Ik hou echt van de bad boys kan er niets aan doen. Ze zijn zo aantrekkelijk! Ze hebben een bepaalde aantrekkingskracht en zijn altijd zo mysterieus. Ook als ze totaal niet knap zijn, ik ga nooit af op uiterlijk bij die dingen altijd op het innerlijk van de personages en hoe meer sarcastisch en evil ze zijn hoe leuker ik ze vind! De vleugels van een succubus zijn ook super mooi!

 6. Suzanne van Heiningen

  Hmmm lastige.. Ik val op persoonlijkheid, type Peeta (om even in boek termen te blijven)
  Dat vind je het snelst bij engel/god of een geest van een gestorven persoon.

 7. Xiu

  Het zou mij eigenlijk helemaal niet uitmaken. Engelen, vampiers, weerwolven, ze zijn allemaal zo dreamy. Of fae’s, die zijn ook zo.. *sighs* Ik kan echt nooit kiezen, misschien is het wezen waar ik op zou vallen wel een mix van alles. Wie weet πŸ˜‰

 8. Lisa

  Deze is niet zo lastig! Ik zou zeker wel vallen op fae’s/elfen. Vond puck en asha van the iron fae serie echt geweldige karakters hebben. De wereld kon ik ook heerlijk in wegdromen. Daarnaast vond ik de wereld van elfen in de wings serie heel erg leuk en ik lees op dit moment de Eragon serie waarbij ik de elfen wereld echt geweldig vind!

 9. Isabelle

  Dit is zoooo moeilijk! Er valt voor bijna elk wezen wel wat te zeggen. Ik houd ontzettend van paarden maar een centaur als boyfriend lijkt me toch een beetje awkward πŸ˜‰ ik zou op de meeste vriendjes vooral jaloers zijn denk ik. Waarom kan ik niet toveren of in een wolf veranderen of vliegen? Na veel wikken en wegen ga ik toch voor een engel!

 10. Marcella

  Een vampier. Waarschijnlijk nog een bad Guy ook. Ik heb altijd een zwak voor de bad Guy in series en boeken πŸ™‚ (gelukkig niet in real life!! Hoop ik haha)

 11. Leonie

  Haha heel voorspelbaar misschien, maarrrr… Weerwolven! Groot en sterk, zacht en harig. Niet per se een badboy mar ook niet per se een held. Een gewone jongen maar dan extra warm. Lekker!

 12. Eric

  Hmmm geen vampier in ieder geval… Ik bedoel… die tanden! En wie weet zuigen ze je ineens leeg! Weerwolven, tsja, beter in ieder geval maar die hebben zo ook nog hun ongemakken hΓ¨ en stel je nou eens voor dat dat op het verkeerde moment gebeurt hahaha. Nee ik ga toch voor de fae denk ik! Meghan vond ik een waanzinnig goed personage! Wat een leuke, stoere en slimme meid zeg!

 13. Minca Huiberts

  Ik zou dus sowieso verliefd worden op een engel (waarschijnlijk een gevallen engel) dat is altijd al een zwak geweest van me… Engelen… ?

 14. Een draaaaak <3 In zijn 'normale' vorm ziet hij eruit als Chris Pratt natuurlijk en hij is een sexy, zwarte draak die mij overal naartoe kan vliegen want dat is hip en romantisch C:

 15. Monique

  Als jij in een paranormal romance boek zat, op wat voor een soort wezen zou jij dan verliefd worden?
  Een gevallen engel, die uiteindelijk toch niet zo kwaad blijkt te zijn en anders heel cliche een vampier. Ze hebben allebei iets mysterieus.

 16. Sjoukje

  Heel cliche, weet ik, maar een Vampier!
  Ik was vroeger al een grote Buffy the Vampire Slayer fan, heb toen ook Dracula gelezen en later werd ik uiteraard ook een Twilight fan! πŸ™‚ Vampieren hebben iets mysterieus, iets wat onweerstaanbaar is! Heel erg bedankt voor deze mooie actie! ”Het Laatste Licht” klinkt als een super boek! πŸ™‚

 17. Sylvia

  Yes, weer een leuke vraag! Ik zou kei hard voor een shapeshifter (gedaanteverwisselaar) vallen! Dit kan natuurlijk een wolf zijn, maar waarom moet het een wolf zijn? Of waarom maar kunnen shiften naar een dier? Dus ik zou vallen voor eentje die kan veranderen in meerdere dieren, natuurlijk ook een wolf (kun je lekker mee knuffelen als hij je niet op wil eten), maar ook bijvoorbeeld in een (steen)adelaar (machtige imposante jagers!). Of wat dacht je als hij ook zou kunnen veranderen in een vliegend paard (op zichzelf staand al een magisch dier)? Heb je meteen vervoer naar alle mooie en bijzondere plekjes op de wereld! Romantiek, maar niet zoetsappig a.u.b.

 18. OkΓ©, iedereen gaat voor vampiers… Ik geef toe, na Edward Cullen heb ik ook een zwak voor hen. Toch ga ik voor iemand anders! Ik ben altijd al gefantaseerd geweest door meermannen. Eigenlijk heb je hier niet zo veel boeken over en als er al zijn zijn ze meestal niet zo goed. Maar er zijn bijvoorbeeld ook geen films met meermannen en meerminnen, dus schaar ik me in hun kamp. Ik denk dat ik ook heel verliefd op zo’n meerman zou kunnen worden, gewoon omdat hun best delen (SIXPACK) heel goed geshowd worden met die staart. Welk meisje zou dat nu niet kunnen weerstaan. En als hij dan nog eens intelligent is en een onderwaterbibliotheek heeft dan… ga ik gewoon met hem mee! πŸ˜‰

 19. Wilma klein willink

  ik zou denk ik verliefd worden op een weerwolf of een gevallen engel.
  eentje die super lief is en mij altijd wilt beschermen tegen het kwaad.
  hij is natuurlijk super sexy en is naast mijn geliefde mijn beste vriend die mij vertrouwt en er altijd voor mij is.

 20. Either a badass witch to put a spell on me or dragon who can turn human-ish to keep me warm and protected. Either way, give me a sexy to fall in love with and bring me a little needed magic in my life.

 21. Astrid

  Ik zou vallen voor een leuke sportieve jongen, die ook van de zee en zon houd, dus een vamp valt af, denk dat ik dan ga voor een meerman, die ook op het land kan lopen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.