WIN | Krijg je wel!

Geplaatst op 24 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 22 Comments

button

Sorry dat de recensies deze week een beetje uitblijven. Ik werd maandag ziek dus het enige wat ik voor elkaar kreeg is winacties inplannen, omdat ik zo graag wil dat de BAK gewoon goed doorloopt. De prijs van vandaag komt uit een boekenpakket wat ik zelf heb gewonnen bij Nathalies Library, maar waarvan ik eigenlijk zeker weet dat ik het nooit zal lezen. Ik hoop dan ook dat ik een ander er blij mee kan maken. Het boek is ongelezen, maar wel van het boekenfestijn en heeft dus de bekende zwarte lijn op de kaft. Verder ziet het boek er nog helemaal gaaf uit.

Het gaat om het boek Krijg je wel en ik hoop dat iemand deze chicklit ziet zitten!

De vrouw: Stephanie heeft geen enkele reden om aan de trouw van haar man James te twijfelen. Maar als ze een sms je vindt van ene Katie, besluit ze uit te zoeken hoe het zit. Haar man: James was nooit van plan geweest om een dubbelleven te leiden. Een vrouw en kind in Londen en een vriendin op het platteland: het is doodvermoeiend. Zijn minnares: Katie is gelukkig met haar vriend James. Maar nu beweert ene Stephanie dat ze James vrouw is Nu Stephanie en Katie elkaar hebben leren kennen, moeten ze besluiten wat ze met de situatie aan moeten. Ze kunnen James gewoon allebei buiten de deur zetten natuurlijk, รณf ze sluiten de gelederen en laten hem eerst een beetje lijden… Maar wraak is niet altijd zoet. Wat gebeurt er als een van de vrouwen vindt dat het nu wel genoeg is, terwijl de ander er geen genoeg van kan krijgen?

Om mee te doen geef je antwoord op de volgende vraag: Zou jij liever op het platteland wonen of juist in een drukke stad? Vertel ook waarom!

Meedoen kan tot en met 31 december!

Tags: ,

Divider

22 responses to “WIN | Krijg je wel!

 1. sandra

  Het liefst woon ik op het platte rond, zeer rustig, in een heel drukke stad zou ik me nooit thuis voelen om te wonen, liever alle rust en stilte, waar je nog iedereen van de buren kent en niet voor verassingen staat.

 2. Lotte

  Zeker weten op het platteland.! Ik hou helemaal niet van de drukte van de stad. Ook hou ik er van dat het helemaal niet zo druk bebouwd is waardoor je veel meer rust hebt… Ik droom van een oude boerderij op het platteland met een heleboel vee rond (welke ik wel niet zelf zou kunnen verzorgen, dus of de grond hoort niet bij de boerderij, of de grond doorverhuren aan veeboeren).

 3. Ik zou het liefste tussen het platte land en de drukke stad in wonen. Platte land is heerlijk genieten van de natuur en rust, maar ook waar iedereen elkaar nog kent en helpt, maar niet veel winkels in de buurt normaliter en dus ook geen boekwinkels. En aangezien ik geen auto heb zou dat moeilijk worden. Dus ergens aan het begin van het platte land en het einde van de stad lijkt me ideaal. Is genieten van beide opties.

 4. Ergens tussen het platte land en de drukke stad in. Platte land geeft rust en kan ik van de mooie natuur genieten. Daar kent iedereen elkaar nog en word je geholpen. Echter er zijn weinig winkels dus ook gen boekwinkel, En aangezien ik geen auto heb wordt dat moeilijk, Door aan het eind van de drukke stad en het begin van het platte land te gaan wonen kan ik genieten van beide opties ๐Ÿ˜‰

 5. Amy

  Net buiten de stad op het platteland! En dat heb ik gelukkig ook half! Wan mijn vriend is verhuisd. Ze hebben huh eigen huis gebouwd op een stuk grond tussen de weilanden. Heerlijk! <3

 6. Marianne

  Ik dacht altijd dat ik liever op het platteland zou willen wonen, maar nu ik elk weekend in Amsterdam ben (omdat mijn vriend er woont), weet ik dat ik toch voor de stad kies. Sprankelend en altijd leuke dingen te doen

 7. Penny

  Nu ik jong ben woon ik liever in de stad, lekker afspreken met vriendinnen en gemakkelijk een drankje doen of zomaar ineens een cadeautje kunnen kopen in de stad vind ik heerlijk! Maar als ik ouder ben lijkt het me heerlijk om een boerderijtje vol met dieren te hebben. Het liefst met schapen, koeien, honden, katten, geiten etc.!

 8. Anita te Gussinklo

  Op het platteland, ik vind een dagje stad leuk maar ben altijd weer blij als ik thuis ben.
  Ik krijg ook vaak hoofdpijn in de stad

 9. Jawayriya

  Hahah ik woon op het platteland รฉn in de stad!
  In Pakistan woon ik namelijk op het platteland en hier in Nederland woon ik in de stad, in hartje Rotterdam.
  Beiden hebben zo hun voordelen, ik voel me thuis op het platteland en in de stad. Ik zou dus niet kunnen kiezen.
  De stad mag dan wel drukker zijn en chaotischer, maar daar wen je uiteindelijk wel aan. Ik kan dus gewoon slapen met alle lawaai om mij heen, maar een stad is ook veel een veel groter en ik leer dus elke dag wel nieuwe mensen kennen! En dat vind ik vooral zo leuk aan steden <3
  Op het platteland wonen niet veel mensen, je kent iedereen, het is er rustig en de frisse lucht doet je goed wanneer je heel veel aan je hoofd hebt. Op het platteland wonen vind ik ook echt geweldig en daarom ben ik blij dat ik eigenlijk gewoon op het platteland en in de stad woon! Niet heel het jaar door, maar wel steeds voor een paar maanden.
  Ik kan dus echt niet kiezen, ik hou van beiden <3

 10. Gaia Steinbuch

  Ik zou liever op het platteland wonen, omdat het daar veel rustiger is. Ik heb last van geluiden (autisme en ADD), mijn filtering werkt niet goed dus alles komt binnen. Momenteel wonen we officieel in een stad, maar onze straat lijkt wel platteland, met boerderijen en grasvelden. Ik vind dit eigenlijk wel ideaal, omdat we toch snel even naar de winkels kunnen, maar het ook relatief rustig is.

 11. nakita

  Ik kan niet kiezen. Het voordeel is op het platteland is een stuk land voor jezelf en de rust om je heen. Ik ben opgegroeid in een drukke stad en verveelde me al toen ik naar overschie (Rotterdam) moest want het is daar super rustig. Het is een beetje te rustig. Ik zou graag ertussen willen zitten. Het grote huis is sws een voordeel als je kinderen wilt en aangezien ik ook nog honden wil kan dat dan! Op het stuk land dat ik erbij zou krijgen zou ik zelf dingen willen kweken en een hangplek maken zoals een tuinhuisje bouwen en versieren met kussens en ik zou graag de winkels in de buurt hebben, maar geen snelweg.
  Ja, ik ben heel moeilijk maar later komt dat goed!
  Dus het word de grens tussen stad en platteland

 12. Tamara

  Op dit moment woont ik in een dorpje in Overijssel met ongeveer 7000 inwoners, geteld over het dorp en de boeren enzovoort erbuiten. En ik ben hier geboren en getogen. Ik ben dus gewend om in een dorp te wonen en te leven. Ik zou daarom ook niet kunnen leven in een erg grote stad zoals Londen of Parijs, veel te druk en te groot. Maar om nou op het platteland op een boerderij te wonen lijkt me dan ook niks, dat lijkt me weer te rustig en te stil. Alhoewel ik dan wel meer dieren zou kunnen hebben. Geef mij dus gewoon maar een dorp zoals waar ik nu woon. ๐Ÿ™‚

 13. Astrid

  Het liefst zou ik in een rustige stad willen wonen (geen drukke!). De mogelijkheid om snel overal te zijn, de keuze aan winkels en andere activiteiten. En niet te vergeten er is meer openbaar vervoer aanwezig dan in een drop!

 14. Sylvia

  Een gelukkig Nieuwjaar! Liever woon ik op het platteland, zeker op een dag als deze! Oeps, net te laat, maar zeker op tijd om je een gelukkig, gezond en mooi 2015 te wensen vol fantastisch boeken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.