WIN | Ik – Margaretha van Andel

Geplaatst op 6 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015 / 8 Comments

BAK2015_banner

Vandaag maak je weer bij een andere blog kans op een boek, namelijk op de blog van Angela, Angel in Greek. Vanaf vandaag maak je kans op het boek Ik van Margaretha van Andel.  Zij zal jou op haar blog precies vertellen hoe je dit boek zou kunnen winnen!

Als vijftiik – Margaretha van Andelenjarige heeft Daniël in een opstandige bui de autosleutels van zijn vader gepakt en is gaan joyriden. Nu zit hij al drie jaar in een rolstoel. Wat als… Had ik maar… Het zijn gedachten die voortdurend door zijn hoofd spoken. Zinloze gedachten, zo lijkt het.

Maar dan komt hij erachter dat een wetenschapster onderzoek doet naar parallelle werelden. Ieder moment dat je een belangrijke beslissing neemt, splitst je leven: één versie van jou gaat door op het gekozen pad, een andere versie leeft het leven dat je geleid zou hebben als je op dat ene moment een andere keuze had gemaakt. Met behulp van zijn vriend Jeen krijgt Daniël de wetenschapster zo ver hem van plaats te laten wisselen met de Daniël die niet in de auto van zijn vader is gestapt. De Daniël die niet verlamd is… maar een heel ander leven is gaan leiden dan de ‘echte’ Daniël had kunnen vermoeden.

Succes allemaal!

Ik is gesponsord door Lemniscaat. Heel erg bedankt!

Tags:

Divider

8 responses to “WIN | Ik – Margaretha van Andel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.