Win: Het meisje dat de hemel aanraakte (dag #12)

Geplaatst op 12 december 2013 door Emmy in Boeken Adventskalender 2013, Winactie / 0 Comments

 

 

Vandaag speelt De Lady Library een hoofdrol wat betreft de mogelijkheid om een geweldig cadeau te winnen. Zij mogen namelijk namens uitgeverij Mistral het boek ‘Het meisje dat de hemel aanraakte’ van Luca di Fulvio weggeven. Dankjewel Mistral voor het sponsoren van deze super leuke prijs! Nieuwsgierig wat je moet doen om te winnen? Ga dan snel naar De Lady Library!

Een duizelingwekkende liefdesgeschiedenis in het Venetië van de 16e eeuw.

Venetië 1515: Mercurio, een straatarme jongen zwerft door de straten van Venetië op zoek naar vrijheid en de warmte van een gezin. Een Joodse charlatan geeft zich uit voor dokter en wordt beroemd als een gerenommeerd psychotherapeut. Zijn beeldschone dochter, Giuditta, droomt van een leven als modeontwerpster. Alle drie proberen ze aan het harde straatleven van Venetië te ontsnappen, waar armoede discriminatie en de terreur van gangsterleiders aan de orde van de dag zijn. Als Mercurio verliefd wordt op Giuditta, komt het tot een bittere confrontatie tussen het christendom en het jodendom en wordt Giuditta opgesloten in de Ghetto Nuovo. 

Klinkt dat niet als een geweldig verhaal? Ik ben zelf helemaal fan van Italie uit de 16e eeuw, dus ik denk dat dit een super boek zal zijn! Wie weet is dit boek binnenkort van jou!

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.