WIN | Het Godinnenoffer

Geplaatst op 22 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 17 Comments

button

Een groot gedeelte van de prijzen zijn dit jaar mede mogelijk gemaakt door een tal van bezoekers. Een paar dagen terug kreeg ik een berichtje van Melisa dat ook zij nog wel wat wilde sponsoren. Zo lief! Bedankt Melisa! En man, wat voor een super prijzen ze voor jullie heeft geregeld. Vandaag mag ik namens haar Het Godinnenoffer weggeven.  Dit is het derde deel van de Godinnentest trilogie, wat een erg leuke trilogie is over liefde en goden.

Het Godinnenoffer (Goddess Test, #3)Sommige keuzes zijn onmogelijk te maken…

Kate is eindelijk koningin van de onderwereld, naast Henry, op wie ze nog steeds stapelverliefd is. Maar lang duurt haar geluk niet. Na het verraad van Ava wordt ze door de jaloerse godin Calliope ontvoerd en negen maanden gevangen gehouden. Calliope heeft het op haar ongeboren kind voorzien – en Kate staat machteloos…

Dan bemoeit Kronos zelf zich ermee en plaatst haar voor een verschrikkelijk dilemma. Als Kate zijn geliefde wordt, mag ze haar zoontje houden, maar zal hij evengoed de hele raad, inclusief Henry, ombrengen. Weigert ze, dan zal Kronos álles vernietigen: mensen én goden.

Met het lot van de hele wereld in haar hand moet Kate een manier zien te vinden om Kronos te weerstaan. Zelfs als ze daarvoor de hoogste prijs zal moeten betalen…

Als dat geen super leuke prijs is, dan weet ik het ook niet meer! Meedoen is niet zo moeilijk. Vertel me in een reactie wie jouw favoriete godheid is en waarom. Ik ben benieuwd met wie jullie aan zullen komen! Volgen en delen zijn natuurlijk ook erg gewenst!

Meedoen kan tot en met 31 december.

Bedankt Melisa voor het sponsoren van deze winactie.

Tags: ,

Divider

17 responses to “WIN | Het Godinnenoffer

 1. Roos van Lunsen

  Lijkt me een goed boek!! 🙂
  Mijn favoriete godheid is Luna, de Romeinse godin van de maan. Dit omdat ik dol ben op de maan. Ik kan niet precies uitleggen wat het is, maar ik heb gewoon een voorliefde voor de maan. Het is gewoon een prachtig gezicht. Het geeft licht in de duisternis, het geeft een mooie sfeer, iets romantisch maar toch kan het ook iets onguur hebben. Daarbij geeft het soms een hele mooie zilvere rand aan wolken. Luna is de godin van de maan en daarom is zij ook meteen mijn favoriete godin, niet omdat ze echt een specifieke kracht heeft, maar gewoon omdat ze in verband staat met iets wat ik erg mooi vind. Dat geeft me een connectie met die godin.

 2. Marjo

  Jeetje, dit boek wil ik zo graag winnen, deel 1 en 2 heb ik en zijn mooi! Maar ik ben helemaal niet thuis in de goden! Ik vind een God die zorgt voor alle dieren, in de vorm van een prachtige trotse kat, wel eentje die zou mogen bestaan. Mag dat ook? Zo’n prachtig glimmende zwarte, slanke kat met van die Egyptische gouden sieraden om, die heel arrogant kijkt maar een gouden hart heeft voor alle dieren en alle mensen die goed doen :-). Overigens heb ik op mijn slaapkamer een prachtig antiek beeld van Maria staan, wat ik op mijn 30e (ja ik ben oud) verjaardag van een hele lieve tante heb gekregen. Ze komt uit een kerk ergens. Ik hou van die mooie oude beelden, maar deze Maria is me heel dierbaar. Ik ben niet perse gelovig maar ik heb wel altijd een beetje een gevoel dat ze een oogje in het zeil houdt ofzo haha, of ben ik nu te open en verklaart iedereen me voor gek? Nou, ik vind het fijn dat ze er is in ieder geval! 😉

 3. Mijn favoriete God is… Oke,.. ik ken zo weinig goden. Mag ik cupido zeggen? De zoon van Venus. Ik vind het een prachtige rol die hij heeft. Hij haalt natuurlijk wel eens wat uit, maar welke god doet dat nou niet. Ik zou best een soort moderne Cupido willen zijn. Een matchmaker, die mensen iets geeft wat een extra dimensie aan hun leven toevoegt.

 4. Armand van Alphen

  Mijn favoriete god is de noorse god Thor.

  Hij heeft een hamer wat wil je nog meer. Dat hij er donder en bliksem mee kan maken door hem rond te slingeren, Hij hem gebruikt om de orde te handhaven, Of dat hij er reuzen mee doodslaat en de slang Jormundgand er mee dood mischien?

  Goed nieuws hij doet het allemaal alleen stierf hij wel doordat hij verdronk in het gif van die slang. (Helaas)

 5. nakita

  Aphrodite! Ze zorgt voor de liefde ♡♡ en ze is nog super knap ook. Alleen jammer dat ze zo snel vreemd gaat maarja still love her en Hades is ook super gaaf! Oehhh wel een lastige vraag

 6. Sabina

  Bast(et) is mijn favoriete god.
  Ik ben gek op Egypte en katten en toen ik achter Bast(et) kwam werd ik helemaal blij. Ze staat voor zoveel, I just love her!

 7. Kim Milkyway

  Mijn favoriete god is Pan. Hij is de god van het woud en de panfluit is naar hem genoemd. lk vind de natuur een van de mooiste dingen hier op aarde en vind het zonde dat die vernielt word en dat heel veel bedreigde diersoorten zijn doordat sommige mensen het nodig vinden om op ze te jagen. Een tijdje terug heb ik een dvd gezien over Madagaskar. (nee niet de tekenfilm maar een echte natuurfilm over het eiland.) Madagaskar is een eiland waar heel veel bijzondere planten en dieren leven die op de rest van de wereld niet voorkomen. Als ik daar naar kijk lijkt het net een sprookjeswereld. Stel dat dat soort plekken zouden verdwijnen dat zou toch verschrikkelijk zijn?
  Als ik denk aan Pan zie ik het al voor me hoe hij door zo’n soort gebieden heen loopt met zijn gieten pootjes en prachtige liedjes speelt op zijn panfluit. Hoe hij dan over de natuur zou waken. Laten we met zijn allen zuinig zijn op wat de natuur ons gegeven heeft.

 8. Jawayriya

  Wow. Dit is alweer een super gave actie! EN weer kan ik niet kiezen, net als bij de wedstrijd van wisselkind. Daar vertelde ik al dat gek was op de Griekse en Romeinse cultuur.
  Ik ben echt dol op de Griekse en Romeinse goden, maar mijn 4 favorieten zijn toch: Poseidon, Athena, Hades en Aphrodite. Ik kan echt helemaal niet tussen deze 4 goden kiezen!!!
  Poseidon is een van mijn favoriete god omdat hij de god van de zeen is, de god van water en ik ben echt dol op water, ik voel me gewoon heel erg prettig in het water <3 Hierom hoort Poseidon bij mijn favoriete goden.
  Pallas Athena hoort bij mijn favoriete goden omdat zij de godin van wijsheid en strategie, ze is gewoon heel badass.
  Ook Aphrodite is ook een van mijn favoriete godinnen, ze is de godin van liefde en wat is er nu mooier dan liefde? ( In mijn geval: liefde voor chocola, films en boeken hahaha )
  En tja HADES. De god van de onderwereld, hij is gewoon heel badass en van Hades kan ik altijd heel makkelijk fanart maken, met zijn helle honden. Ik zie Hades voor me als een duister iemand, een knappe duistere gast ( ja ik fantaseer te veel ) wie te veel wordt onderschat. Hij is een van de grote drie, maar voor de meeste mensen waarschijnlijk de minst favorieten.
  Tussen deze 4 goden kan ik echt helemaal niet kiezen, dus daarom heb ik ze maar allemaal genoemd. Haha. Ik vind al hun verhalen zo mooi en op school wanneer we het over de Grieken en Romeinen hebben zit ik altijd geboeid te luisteren en dit is ook de enige onderwerp waar ik telkens weer een 9 voor haal, gewoon omdat ik de Griekse Goden ( en dan vooral Aphrodite, Hades, Poseidon en Pallas Athena ) boeiend vind <3 En de "competitie" tussen Pallas Athena en Poseidon vind ik ook echt geweldig!!!!

 9. Jyoti Baldew

  Mijn favoriete god is de Griekse god Poseidon, Het lijkt me geweldig om over de zee te heersen, met alle zeedieren erin! Het is dan ook geen toeval dat Percy Jackson mijn favoriete serie is^^ Je hebt dan ook gave waterkrachten, kaarten lezen, helende krachten etc!! ik volg je natuurlijk ook

 10. Elize

  Ik zou gaan voor de godin Hestia (bij de romeinen Vesta), ze is een zus van Zeus (minder bekend dan de meeste andere Griekse goden). Ze is de godin van het haardvuur, en familie. Daarmee een spil in de samenleving. Verder was zij een godin die zich niet bemoeide met ruzies en oorlog. Heel veel wordt er niet over haar verteld in de mythologie, misschien juist omdat ze vredelievend was.
  Familie staat voor mij op de eerste plaats, vandaar dat ik voor Hestia heb gekozen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.