WIN | Happy Go Beauty

Geplaatst op 22 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 9 Comments

button

Genieten jullie al van de kerstvakantie!? Nou, ik wel hoor! En geloof me maar als ik zeg als er nog heel veel leuke winacties aan gaan komen. Voor vandaag heb ik een boek beschikbaar gesteld wat ik heb gekregen maar wat niet zo goed bij mij past. Misschien juist wel bij jullie! Ik wil het boek graag een nieuw leven geven.

Happy Go BeautyIn Happy go Beauty deelt beautystylist Tom Sebastian zijn ervaringen en ideeën op het gebied van gezondheid en schoonheid. Er zo goed mogelijk uitzien draait niet alleen om uiterlijke schoonheid; de belangrijkste sleutel is zelfvertrouwen. Door goed in je vel te zitten, bereik je meer dan met de beste make-up of duurste huidcrème. Je zult je veel beter voelen door gezonde maaltijden en eenvoudige meditatie- en ademhalingsoefeningen. En vergeet uiteraard seks niet! Ook voor het uiterlijk geeft hij je tips om het mooiste uit jezelf te halen. Van 5-minutenmetamorfoses, picture-perfect-tips tot het ontwikkelen van je eigen persoonlijke stijl. Zolang je maar dicht bij jezelf blijft. Ook voor mannen!

Lijkt dit boek jou wat? Laat dan een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. Natuurlijk vind ik het ook heel fijn als je dit zou delen op social media en je mij zou gaan volgen via de mail of bloglovin’ Meedoen kan tot en met 31 december.

Tags: ,

Divider

9 responses to “WIN | Happy Go Beauty

  1. Anita te Gussinklo

    O. leuk een boek van Tom.
    Ik heb hem 2x mogen ontmoeten, ben benieuwd naar dit boek.
    Heb deze actie via Facebook & twitter gedeeld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.