Win handtekeningen van zeven internationale YA auteurs

Geplaatst op 3 mei 2016 door Emmy in Winactie / 36 Comments

winnen

Anderhalve week geleden vond er in Utrecht een fantastisch event plaats: YALFest 2016! Maar liefst zeven internationale auteurs waren hierbij aanwezig en in de goodiebag zaten speciale stickers met hun handtekeningen. Zo kon iedereen toch z’n boek een beetje laten signeren. Heerlijk, toch?

Nu had ik de mazzel om de auteurs met de persconferentie al te spreken en kon ik daar mijn boeken al laten signeren. En toen ik mijn goodiebag ophaalde dacht ik; tja, welke stickers ga ik in welk boek plakken? Ik heb Lobsters immers al twee keer gesigneerd en de boeken van Ransom Riggs wil ik nog eens compleet maken in het Nederlands. En toen dacht ik; ondanks dat er 400 mensen waren, zijn er alsnog genoeg mensen die niet aanwezig konden zijn. Ik wil mijn handtekeningen dan ook graag ter beschikking stellen aan de bezoekers van mijn blog. En omdat ik het liefst 6 mensen blij zou maken, verloot ik deze prijs niet onder maar één deelnemers, maar onder wel zes mensen!

winnen

Hoe doe je mee?

Laat een reactie achter waarin je aangeeft welke handtekening je zou willen winnen (Lucy en Tom zijn samen 1). Meedoen kan tot 13 mei (ja, onze trouwdag).

Natuurlijk zou ik het heel leuk vinden als je mijn blog zou volgen via social media! Rechts in het menu vind je alle linkjes. Heel veel succes!

Tags: ,

Divider

36 responses to “Win handtekeningen van zeven internationale YA auteurs

 1. sabrina wannet

  Wauw wat attent weet je zeker dat je ze niet zelf ergens wil bewaren?
  zo niet hihi hoop ik op Tahereh Mafi of Becky Albertalli! Succes en natuurlijk hoop ik dat je een super awesome trouwdag zult hebben 😀

 2. Janine Kooij

  Ooh superleuk en lief van je!! Ik zou heel graag die van Tahereh Mafi willen en anders die van Ransom Riggs voor mijn vader 🙂

  Nu maar beginnen met duimen!

 3. Anne

  Wat een super leuke actie 🙂
  Ik zou het geweldig vinden de handtekening van Becky te winnen! Ik kwam er te laat achter dat er een beperkt aantal kaartjes was voor YALFest, haha.

 4. Kim

  Oh wat een superleuke actie!! Dat is heel lief van je :-). Ik zou het geweldig vinden om een handtekening te winnen van Ransom Riggs!

  Ik wil je alvast een hele geweldige huwelijksdag toewensen! xxx

 5. super leuke actie! ik zou echt heel graag de handtekening van Arwen Elys Dayton willen!
  Ik kon jammer genoeg niet bij het yalfest zijn…

 6. Ilse

  Heey,
  Ik vond het heel jammer dat ik niet bij yallfest kon zijn. Ik zou graag de handtekening van Arwen Elys Dayton willen winnen☺.
  Alsvast een mooie trouwdag en ik hoop dat de zon schijnt
  xxxx

 7. Lisette

  Die van Ransom Riggs voor mijn allerbeste vriendin, het allerliefste. Ze is echt grote fan!
  Of anders die van Tahereh. Zij is ook heel gaaf. Super leuk dat je dit doet !!!

 8. Mariska

  Ik zou ontzettend graag de handtekening willen van Arwen Elys Dayton om deze in mijn Seeker boek te plakken!!! Ik kon helaas niet bij YALfest aanwezig zijn.. Maar volgens mij heb ik echt wat gemist!!

 9. Ik zou héél graag de handtekening van Tahereh Mafi willen winnen.
  Ik had een kaartje voor het YALFEST, maar wegens persoonlijke omstandigheden kon ik op het laatste moment niet meer heen :'(
  Ik had dolgraag een handtekening van haar willen hebben!

  Als ik hem niet win, dan toch bedankt voor de mogelijkheid en vrijgevigheid!

 10. Aaaah! Ik doe mee! Ik zou heel graag die van Stephanie Perkins winnen omdat ik haar boeken echt geweldig vind. 😀 It’s a dream…

 11. Joy

  IK WIL ONTZEND GRAAGG DE HANDTEKENING VAN Tahereh Mafi. (Capslock is back niet dat het ooit weg is geweest maarja..)

 12. Rani De Vadder

  Wauw, wat lief van je!
  Ik zou heel graag de handtekening van Arwen Elys Dayto willen winnen. Mede omdat ik heel graag naar YAL-fest wilde gaan, maar ik woon jammer genoeg in België en had geen vakantie (en het was gewoon te druk met school) waardoor ik niet kon gaan, ook al wilde ik nog zo graag.
  En alvast een fijne trouwdag!

 13. Jessie

  Oh wow, dit is echt super lief van je! Ik zou heel graag de handtekening van Tahereh Mafi of Stephanie Perkins willen winnen 🙂
  En gefeliciteerd met je trouwdag xx

 14. Isa

  Hoi! Ik zou heel graag de handtekening van Tahereh Mafi willen winnen! Lijkt me echt te gek 🙂 alvast een hele fijne trouwdag!! 🙂

 15. Dit is echt super lief. Hoop dat je een erg leuke tijd had bij yalfest. Ik zou heel graag de handtekening willen van Tahereh Mafi of Stephanie Perkins. Tahereh omdat zij één van mijn favoriete series heeft geschreven (namelijk de shatter me trilogie). Ook is haar schrijfstijl zoooo mooi en heb ik al drie keer de hele serie gelezen (inclusief de novellas) ik kan dan ook niet wachten totdat furthermore uit komt. Ook lijkt Tahereh mij echt een geweldig persoon door datgene wat ik van haar via YouTube, social media en van verhalen heb gehoord en gezien. Stephanie Perkins omdat ik in een echte boek hungover zat nadat ik Lady Midnight had gelezen en Anna and the French Kiss me daar uit hebben gehaald & toen kwam ik weer in een slump door Anna xD Ook wil ik nu een Etienne st. Claire haha. Natuurlijk heb ik al haar andere boeken (my true love gave to me, lola & isla gelezen) en ik kan niet wachten tot summer days and summer nights. Nogmaals super lief dat je deze Actie organiseert!

 16. Amy Paape

  Ooooooh wat lief! En wat een lastige keuze!!
  Ik zou na lang nadenken dan toch voor de handtekening van Tom & Lucy gaan. Lobsters is echt een feel good boek en het zou leuk zijn om die op het strand te kunnen lezen deze zomer mét handtekeningen 😀

 17. Jasmijn Zielman

  Aah wat gaaf! Je zou me onwijs gelukkig maken met de handtekening van stephanie perkins, ben verliefd op haar schrijfwerk ❤

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.