WIN: Geek Girl 5 + Geek girl pakt uit

Geplaatst op 16 juni 2017 door Emmy in Winactie / 40 Comments

Kennen jullie Geek Girl al? Ik vind dit echt heerlijke verhalen; lekker voor tijdens de zomer, maar ook wanneer het keihard regent buiten. En ik ga iemand blij maken met het vijfde deel én het tussenboek. (Wisten jullie dat deel 6 in september verschijnt?!)

Afgelopen Boeken Adventskalender kon je al kans maken op dit boek, maar toen deed er vrijwel niemand mee. Zo jammer! Hopelijk trekt het ditmaal meer volk!

In ieder geval. Met deze winactie wil ik al die 751 mensen die mijn blog volgen via Bloglovin’ bedanken. Jullie zijn fantastisch en maken het elke dag weer waard om mijn blog te openen om er aan te werken.

En hoe maak je dan kans op deze twee boeken? Laat voor 1 juli een reactie achter dat je meedoet en ik zou het natuurlijk fantastisch vinden als je mij volgt via bloglovin’. Veel plezier met winnen!

(De winnaar zal via social media bekend worden gemaakt).

Succes!

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

40 responses to “WIN: Geek Girl 5 + Geek girl pakt uit

 1. kiki slobbe

  Aaah super leuk!!! Je hebt echt een super tof blog! Ik doe graag mee met de winactie en volg je ook op bloglovin. Want zo’n leuk en goed blog moet je gewoon volgen! 😉

 2. Kim Claesen

  Oh leuk, ik doe zeker mee! Ik vind het echt een leuke reeks en zou deze graag aan m’n collectie willen toevoegen. Vreemd dat ik de winactie bij de adventkalender niet gezien heb anders had ik zeker meegedaan! Ik volg je al via verschillende kanalen. Ik start m’n dag nu al verschillende maanden met het lezen van je nieuwe blogpost – super leuk :-). Ik reageer weliswaar niet al te vaak … ik ben eerder een stille volger … maar ik probeer daar verandering in te brengen! Ik zou zeggen Keep up the good work en op naar de 1000 volgers :-D!

 3. Isa

  Als een stille volger van die 751 zou ik graag een poging wagen op deze geweldige boeken! 🙂 Ik lees je blog nu al een tijdje met veel plezier. You’re doing great Emmy!

 4. Mariska

  Heerlijke quilty pleasure boeken!! 5 moet ik natuurlijk nog wel even lezen voordat 6 uit komt in september en ook het kleine boekjes heb ik nog niet gelezen.. leuk leuk! Ik doe dis graag mee!! Gefeliciteerd met de 750!! Ik volg je overal.. (behalve twitter want dat heb ik niet)

 5. Chloe

  Ah ik doe mee!! ik ben overigens erg fan van deze reeks maar heb ze helaas nog niet allemaal en het is altijd leuk een boek te winnen ^^

 6. Larisa

  Ik doe graag mee! Deze Blog is trouwens top! Volg je ook op Bloglovin’. Fijn om op een toffe manier meer te leren over boeken. Zeker over boeken in het Engels. Je bent van alle genres op de hoogte en dat weet ik zeker te appreciëren. Dankjewel voor je tijd en energie die je hierin steekt!

 7. Carmen

  Hi Emmy,

  Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie!! Hopelijk ontstaan er straks genoeg volgers onder deze post om een leuke winnaar uit te kiezen, succes!

  Liefs Carmen

 8. Nanda

  Hoi Emmy,

  Allereerst gefeliciteerd met je 751 volgers. Klasse!! dat doe ik je niet na.
  Heeft er vast mee te maken dat je zo’n gezellige dame bent.

  Moet bekennen dat ik de boeken van Geek Girls 5 niet ken. maar daar is het nog niet te laat voor. Elke dag leer je er iets bij, laat het nu net zo’n dag zijn.
  Graag doe ik ook mee om deze 2 boeken mee te nemen op vakantie. Want aan regen moeten we nu niet aan denken. Hoewel de boeren er wel blij mee zullen zijn als het gaat regenen. Gisteren was het 30C , vandaag , hier in Groningen iets koeler. Maar morgen belooft het weer een warme dag te worden.

  Succes met de loting en we houden contact.

 9. Maaike

  Leuke winactie & gefeliciteerd! Ik doe graag mee met de winactie… Ik heb al zoveel gelezen en gehoord over de Geek Girl serie, en ik ben super benieuwd naar de boeken 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.