WIN | Firelight. Kracht van de Onyx

Geplaatst op 26 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 4 Comments

button

Hoi allemaal! Hebben jullie een beetje een fijne kerst? Ik heb in ieder geval het gevoel dat ik de komende paar weken niet meer hoef te eten… Man, wat zit ik vol. Maar wat vind ik de kerst gezellig! Vanavond ga ik kerst vieren bij mijn moeder en geven we elkaar kleine cadeautjes… Maar daar ben ik hier natuurlijk de hele maand al mee bezig! De prijs van vandaag is gesponsord door die lieve Melisa, die ook Het Godinnenoffer beschikbaar heeft gesteld.

Vandaag kan je het boek ‘Firelight. De kracht van de onyx‘ winnen.

“Ik ben doodsbang. Nu zouden die klapdeuren moeten openzwaaien, waarna Will, Cassian en Tamra naar binnen komen stormen. Ze zouden me bevrijden van de leren riemen die me hier vasthouden. Will zou zijn armen om me heen slaan en zijn lippen op de mijne drukken.
Dat zou moeten gebeuren. Zo had ik het bedacht.
Maar het gebeurt niet.”

Miram is gevangen genomen door de Enkro’s en Jacinda, Tamra, Will én Cassian verzinnen een absurd plan om haar te redden: Jacinda zal zich ook laten oplsuiten. Na 24 uur zullen hun vrienden beide meisjes komen redden zodat ze voorgoed terug kunnen keren naar de kolonie, maar het loopt anders dan gepland. Er dreigt gevaar uit onverwachte hoek en de veilige afloop lijkt steeds verder weg…

Dit is het derde deel van de Firelight trilogie en jij kunt hem winnen. Hieronder staat de cover… Al heb ik een paar kleine dingen aangepast. Zie jij alle aanpassingen? Mail je antwoorden dan voor 7 januari naar boekenadventskalender@gmail.com.

onyx2

Succes!

Tags: ,

Divider

4 responses to “WIN | Firelight. Kracht van de Onyx

  1. Kim Milkyway

    Mijn kerst is helaas niet echt top dit jaar. Mijn relatie of wat er nog van over is verkeerd in zwaar weer op moment. Vanavond ga ik gourmetten met mijn ouders en daarna de film Divergent kijken hopelijk weet ik me dan weer redelijk herpakken. Het leven is helaas niet altijd een feest.

    Ik heb het antwoord op de vraag naar je gemaild.

  2. Ik zit ook bomvol, haha, maar ik heb wel een gezellige kerst gehad ja :3

    Ik heb het antwoord gemaild 😀 Ik heb deel 1 in de kast staan en ook gelezen, en ik vond hem eigenlijk wel heel leuk! Ben benieuwd naar de vervolgdelen ^^

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.