WIN | En toen vond ik jou

Geplaatst op 25 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 18 Comments

button

*snotter snotter* Nee, mijn snotneus zal mij niet tegenhouden jullie te voorzien van wederom een leuke winactie! Ook dit boek heb ik zelf gewonnen bij Nathalie’s Library, maar valt het net buiten mijn smaak; daarom maak ik er graag een ander blij mee!

Adeline is een werkloze architecte die zich bij haar singlebestaan heeft neergelegd nadat haar lange relatie eindigde. Elke dag wandelt ze met haar hond langs de zee, zorgt voor haar vader en trekt baantjes in het zwembad. Bruno is een Amerikaanse ex-bankier die in Ierland rondreist op zoek naar invulling van zijn leven. Geen van beiden had verwacht de ware grote liefde nog te vinden, maar hun liefde ontvlamt direct bij hun eerste ontmoeting. De weken die volgen zijn de gelukkigste uit hun leven.Dan gebeurt het ondenkbare: Adeline blijkt kanker te hebben en haar vooruitzichten zijn niet goed. Ze besluiten te trouwen en de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden. En toen vond ik jou is een schitterende, hartverscheurende roman over het vinden van de perfecte liefde, de kracht van optimisme en het onherroepelijke afscheid van het leven.

Klinkt dit nou echt als een boek voor jou? Doe dan op deze groene eerste kerstdag mee met de winactie! Je kan tot en met 31 december meedoen.

Laat een reactie achter dat je meedoet en waarin je verteld wat jou gelukkig maakt.  Volg tevens mijn blog via bloglovin‘ of via de mail.

Succes!

Tags: ,

Divider

18 responses to “WIN | En toen vond ik jou

 1. Wat een mooi boek! Ik doe zeker mee. Wat mij gelukkig maakt is dingen doen met passie. En niet alleen mij hobby’s (tekenen, ontwerpen, bakken, etc.). Ook met passie anderen helpen die het moeilijker hebben. Ik vind dat echt geweldig. 🙂

 2. Lotte

  Mensen rondom mij zien die vrolijk zijn, dat maakt mij echt gelukkig.

  Ik doe opnieuw graag mee voor dit boek. Ik hou van boeken die zo uit het echte leven gegrepen kunnen zijn.

 3. Ik doe graag mee,
  Er zijn zoveel dingen die mij gelukkig maken: vogeltjes in de tuin, onze katten, mijn man, een lekkere kop cappuccino, een leuke film, een mooi boek.

 4. nakita

  Wat mij gelukkig maakt is mijn lieve hondje. Verder maken mijn vrienden me gelukkig door er voor me te zijn en mijn vader en zus steunen me ook veel. Love them!
  #doegraagmee

 5. Geluk zit in jezelf en het is de kunst om het te vinden en vast te houden.
  Alle kleine beetjes geluk stapelen zich op en vormen een groter geluk en zeker als je het mag delen op die manier vermenigvuldigt het zich…..fijne familie en vrienden hebben, gezond zijn, genieten van de kleine dingen in het leven…de zon die schijnt, spelende kinderen, vogeltjes die fluiten, de natuur en daarin mogen en kunnen wandelen, mensen helpen…ze blij zien en horen lachen….allemaal dingen die gratis zijn en natuurlijk een boek lezen ! Mezelf mogen en kunnen blijven ontwikkelen in alle opzichten. Carpe Diem en wees tevreden met wat er wel is en wel kan….het geeft rust en dat is een heel mooi geluk 😉

 6. Tamara

  Wat mij gelukkig maakt is samen zijn met mijn familie en diertjes. Ik heb niet heel veel vrienden of vriendinnen en het maakt me dan altijd gelukkig dat ik samen kan zijn met familie en dieren.

 7. Lindsi

  Ik doe mee. Ik word gelukkig door een goed boek op een dag waar mn pijn dragelijk is. Met een warme choco voor de haard inder een dekentje

 8. Marion poeste Thomas

  Wat mij gelukkig maakt, dat ik ook iemand heb gevonden ”En toen vond ik jou” die er altijd voor mij zal zijn. Letterlijk de man van mijn dromen. Ik was/ben nog jong. Ik was net verhuisd naar de kust voor mijn gezondheid(de schone lucht) na een opname van 4 maanden in een astmacentrum in Zwitserland). In 2012 leerde ik je kennen en in 2013 zat ik weer in Swiss, waar jij mij ten huwelijk vroeg.Nog geen 1,5 maand later zijn wij getrouwd om de dag dat we precies 1 jaar samen waren 29-08-2013. Als het goed is,voel je dit direct. Ondanks mijn ”beperkingen/ziektes” heeft hij al op jonge leeftijd voor mij gekozen(we trouwden toen we 22&23 waren).. Hij maakt mij gelukkig, dat is ÊÊn ding wat zeker is!

 9. Jyoti Baldew

  Ik doe graag mee^^ Wat mij echt gelukkig maakt is als ik eindelijk tijd heb om aan mijn nieuwe boeken te beginnen, met alle rust in een lekker knus hoekje en een warme kop thee:) En wat mij ook gelukkig maakt is als mensen met respect omgaan met boeken, en als ze met passie hun boek verdedigen in een discussie:) Ik wordt dan meteen blij!

 10. Astrid

  Sporten, het samenzijn, groepsverband, actie en spanning! Fantastisch! Helemaal als we na een goede wedstrijd ook nog winnen!
  Ik volg via Bloglovin (Baseballlover)!

 11. Grete Karina

  Ik word gelukkig van de lieve mensen om mij heen (familie, vrienden, collega’s). Maar ook van de natuur en van mijn malle eigenwijze kat.

 12. Sylvia

  Geluk zit hem voor mij in de kleine dingen van het leven. Een lach, een groet, samen eten, samen lachen, een goed boek, een spel spelen, mooi weer, een boswandeling, jonge dieren, een knuffel, genieten van de zon op je gezicht, uitgerust wakker worden, gezelligheid enz. Alhoewel iets klein kan zijn maakt het samen groot geluk! Geniet en leef! Start de dag met een lach en leef zoals jij wilt, je maakt je eigen geluk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.