WIN | Een wereld zonder hemel

Geplaatst op 7 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 4 Comments

button

Vandaag maken jullie kans op het eerste deel van een van de beste dystopische trilogieën die er zijn. Ik vind dat dit boek echt veel meer aandacht verdiend en mocht dan ook een exemplaar weggeven van Van Goor.. En toen kwam de lieve Thyrze ook nog met een exemplaar! Dat betekent dus dat ik twee van jullie blij kan maken met dit boek!

In haar futuristische debuutroman heeft Veronica Rossi de mensheid in twee kampen verdeeld. Of je woont in een koepel en leidt een zo goed als compleet virtueel leven, of je woont buiten de koepel en bent overgeleverd aan de wetten van de natuur.Aria weet dat haar overlevingskansen in de woestenij oftewel de Winkel des Doods minimaal zijn nu ze is verstoten van haar thuis; de hermetisch afgesloten stad Reverie. Als ze al niet in handen valt van rondzwervende kannibalen, dan raakt ze waarschijnlijk wel gewond tijdens een van de zeer agressieve elektrische stormen die over de vlakte jagen en waarvan alleen de vrijgekomen lucht al dodelijk kan zijn. Wanneer ze de vlaktebewoner Perry tegenkomt, lijkt hij haar enige hoop om in leven te blijven. Ze besluiten samen op te trekken en luiden op die manier een nieuw tijdperk in voor iedereen die leeft in de wereld zonder hemel.

Hoewel het gaat om de oude covers, hoop ik toch dat jullie mee willen doen om deze serie een kans te geven. Het verloten gaat vandaag via facebook en twitter: hou dus de facebook pagina en het twitteraccount in de gaten om de afbeeldingen te delen. Vergeet dit niet openbaar te doen, zodat ik er een melding van krijg.

Je hebt tot en met 15 december om mee te doen aan deze actie. Een boek wordt verloot via twitter, de ander via facebook. Ik raad je aan mee te doen, want het boek is GEWELDIG.

twitter

eenwereldzonderhemel

Thanks to van Goor en Thyrze, die deze winactie hebben gesponsord!

Tags: , ,

Divider

4 responses to “WIN | Een wereld zonder hemel

  1. Geretweet @FemkeL33st Deze wil ik dus écht heel graag winnen omdat iedereen die naar het Best of YA event is geweest dit boek heeft. Je raadt het al: ik behoor dus niet tot die categorie…

  2. Dit is inderdaad een geweldig leuke serie, ik moet dringend het laatste nieuwe deel eens gaan lezen. ik sla deze winactie over , ik heb dit geweldige boek al 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.