WIN | Een Potterhead of Tribute Armband

Geplaatst op 28 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 37 Comments

button

Ik ben zoooooo blij dat ik die goodies heb kunnen regelen dit jaar; wat een leuke reacties komen er namelijk op! Vandaag heb ik niet รฉรฉn, maar wel twee goodies om weg te geven; eentje voor een Harry Potter fan, de andere voor een Hunger Games fan.

armbanden

Armbandjes!

Een bruine met een mockingjay en een lemniscaatsymbool (tribute forever!) en een zwarte met een Deathly Hallows symbool, een snaai en een lemniscaat. Ik vind ze in ieder geval heel erg tof! Zelf heb ik ook een Harry Potter armband.

Hoe doe je mee? Simpel. Volg Zon en Maan via Bloglovin‘ of de mail en laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je mee doet en welke je wilt winnen.

Meedoen kan tot en met 7 januari. Succes allemaal! Laat jullie innerlijke fanboys en -girls maar gillen!

Tags: ,

Divider

37 responses to “WIN | Een Potterhead of Tribute Armband

 1. Ooh die van THG vind ik erg mooi met dat bruine bandje ๐Ÿ™‚ Ik doe graag mee en volg je natuuuuuuurlijk al op Bloglovin’ en mail (hoe had ik dit anders zo snel gezien? ;-))

 2. Ik volg je al een poosje op bloglovin’ en mail!
  Maar ik wil graag de potterheadarmband. Past goed bij mijn collectie (joggingbroek, t-shirt, ketting) alleen een armband mist nog! EN ik zou jou serieus eeeeuwig dankbaar zijn als ik deze eraan toe kan voegen.

  Want als ik dit win, dan hou ik net zo veel van je als Severus Snape van Lily Potter hield. En dat is veel.

 3. Eline

  Ik wil zo graag die armband van de hunger games. Ik volg je al op bloglovin. Ik doe dus mee . Hopelijk win ik hem dan begint het jaar al goed.

 4. Roos van Lunsen

  Wat een geweldige actie dit!!! ๐Ÿ˜€
  Ik volg je al via bloglovin’ en via de mail.

  Ik zou graag de Harry Potter armband willen. The Hunger Games armband heb ik al ๐Ÿ˜›
  Ik ben echt een mega fan van Divergent, The Hunger games, Harry Potter en nog vรฉรฉl meer series.
  Ik heb laatst vier Harry potter shirts gekocht en 2×4 sokken met alle afdelingen erop (echt een aanrader trouwens, is nu te krijgen bij de primarkt). Zodra ik hoorde dat die te krijgen waren MOEST ik ze gewoon hebben.
  Ik heb de boeken al 7 keer gelezen, ik heb de films al tig keer gezien en ik heb zelfs van mijn oppas adres eens een Harry Potter knuffel gekregen omdat ze wisten hoe dol ik op Harry Potter ben xD
  Echt zo lief van ze.
  Deze armband zou daarbij ook nog eens perfect matchen met de ketting die ik heb van de timeturner ๐Ÿ˜€
  Ik heb trouwens ook die boekjes “Fabeldieren en waar ze te vinden”, “Zwerkbal door de jaren heen” en “De Vertelsels van Baker de Bard”, echt super leuke boekjes ๐Ÿ™‚
  Ik schrijf ook fanfictie verhalen, waaronder dus over Harry Potter.
  Het verhaal en de liefde voor deze serie zal echt nooit vergaan want mijn hemel wat een geweldige boeken zijn het toch!
  De films vind ik overigens ook echt geweldig, ik hou nog geregeld een “Harry Potter-marathon” dan kijk ik alle films achter elkaar, met in de nacht dan een paar uurtjes slaap.
  Again: GROTE fan ๐Ÿ˜€

  Volgens een vriendin sla ik wel eens door in mijn verslaving/liefde voor boeken. Ik heb namelijk precies hetzelfde als dit met The Hunger games, Divergent, Twilight, de Edelstenentriologie en waarschijnlijk wel met meer boeken, maar ik zou je niet durven zeggen welke nog meer want voor mij is het inmiddels vrij normaal ๐Ÿ˜€

  Mocht je overigens mijn fanfictie willen lezen:
  http://www.quizlet.nl/stories/61835/my-way-to-the-top-hp/

  Mocht je meer geรฏnteresseerd zijn in een fanfictie van The Hunger games:
  http://www.quizlet.nl/stories/81910/after-you-die–the-hungergames/

  Ik heb dyslexie dus ik verontschuldig me alvast voor de spelfouten ๐Ÿ˜‰

 5. Amy

  Oeeh gaaf! Ik doe heel graag mee! Ik kan alleen echt niet kiezen, want ik ben fan van allebei de fandoms! En de bandjes zijn even mooi, dus zou ik blij zijn met allebei! ๐Ÿ˜€

 6. Als Potterhead wil ik graag kans maken op de HP armband. Op die manier kan niemand er meer onderuit. Dan duw ik hen mijn pols non-stop onder de neus terwijl ik Harry en Co zit op te hemelen. ๐Ÿ˜‰

 7. Jawayriya

  Harry Potter!!!!
  Ik doe heel graag mee en zou graag de Harry potter armband willen winnen, niet voor mezelf maar voor mijn zus!
  Ik hoor bij heel veel fandoms ( THG, Divergent, Harry Potter, TMI, Percy Jackson en nog veeeeeel meer series ) maar mijn zus is echt alleen fan van Harry Potter ze heeft THG, Divergent, Harry Potter, TMI, Percy Jackson en alle andere gave boeken al gelezen maar Harry Potter is toch echt de enige fandom waar ze echt bij hoort en het zou geweldig zijn als ik haar hier blij mee kan maken!

  Dus fingers crossed ๐Ÿ˜€

 8. OMG! Natuurlijk doe ik mee! Ben al sinds dat ik 9 was een zware Potterhead(ben nu 21) al blijf ik zwaar emotioneel getraumatiseerd door Deel 7. Ben al vanaf boek 1 een Sneep fan dusja haha. Denk dat het wel duidelijk is dat ik de potterhead armband wil winnen.(a) ik volg je via bloglovin en via de e-mail. Ondanks alle leuke boeken en films die uitkomen blijft Harry Potter voor mij verre weg de nummer 1 en is er niets wat net zo leuk is of leuker is.(vanuit mijn oogpunt dan he)

  • nakita

   Ik ben een echte THG fan! Ik kan de films niet vaak genoeg zien en de boeken moet ik echt weer gaan herlezen! Ik doe graag mee voor THG armband! #vingercroses

 9. joy verbakel

  Ik volg je al via de mail en bloglovin. Ik wil SSSSUUUUUUPPPPPEEEEEERRRR graag de harry potter armband. Mijn vriendin heeft er ook een en ik vond hem super stoer. Ik heb alleen nooit geld… Als ik hem nu zou winnen zou dat super cool zijn!

 10. Tja herkenbaar.. ben echt ontzettend boeken/films/tvserie verslaafd haha! Als ik win maakt het me niet(s) uit welke armband ze zijn allebei awesome om te hebben/krijgen/dragen! ^^ *Hoop dat ik het geluk aan mijn zijde heb..* Afwachten ‘spannend’! *fingers crossed*

 11. Kim

  Oh my…
  Ik word er gewoon hebberig van. Die Poterhead wil ik echt zรณรณ graag. Enne, als ik hem niet win, weet jij dan toevallig waar ik hem zelf kan kopen?

 12. Nancy

  Dit is een heel leuke winactie!
  Ik vind de armbanden allebei heel mooi en ik kan dus niet kiezen.
  Mocht ik winnen, dan mag jij voor mij kiezen, want beide reeksen vind ik super en hebben het boekenlandschap veranderd.
  Ik volg je via Bloglovin’ (nanvercam)

 13. Thyrze

  Oke dus ik heb nu een dag nagedacht over welke armband ik het liefst zou willen hebben, en het is M O E I L I J K. En omdat ik het gewoon echt niet wist (ik bedoel, waarom ben je zo gemeen dat je ons tussen The Hunger Games en Harry Potter laat kiezen?) heb ik besloten te tellen hoe vaak anderen beide armbanden wilden. En aangezien HP daarmee heeft gewonnen (op dit moment en volgens mijn telling haha) ga ik dan voor de Hunger Games armband want daarmee maak ik op dit moment het meest kans ;D

 14. Akikoooooo

  O My God, normaal ben ik niet zo van de wedstrijden, maar nu doe ik toch maar mee en maak ik toch echt heel heel heeeel graag kans op The Hungergames armband, die is echt PRETTYYY.

  Heel gaaf dat je dit allemaal doet en de nieuwe Lay Out is amaaaaazing <3 Love it <3

 15. Jyoti Baldew

  Ik doe graag mee^^ Ik zou graag de Potterhead armband willen winnen!! Hij ziet er super gaaf uit! Ik ben een grote fan van de boeken enn de films:) Ze blijven geweldig en ik krijg er nooit genoeg van^^ Ik volg je ook op bloglovin

 16. Graag zou ik de Tribute armband willen winnen. De kleur en de simpelheid gaan goed samen, waardoor het een mooi geheel wordt. Ja, Eline wil een spotgaai aan haar pols xD

 17. Sylvia

  Weer een super leuke actie! Graag maak ik kans op de bruine met een mockingjay en een lemniscaatsymbool (tribute forever!) Deze vind ik echt de mooiste van de twee en qua fan zou ik voor allebei gaan, dus kies ik voor de uitstraling van de armband en dan wint de Tribute!

 18. Kim Milkyway

  Na lang wikken en wegen heb ik besloten mee te doen voor die gave Harry Potter armband. Die vind ik er net iets stoerder uitzien.

 19. Astrid

  De mockingjay-armband is mijn favoriet! Stoer, strak, mooi rond (draagt fijner dan driehoekig, sorry Potter-fans), en het symbool van The Hunger Games is gewoonweg super! Ik doe mee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.