WIN | Een Mockingjay Sleutelhanger

Geplaatst op 30 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 1 Comment

button

Vandaag geef ik de allerlaatste goodie van de BAK 2014 weg! Met dank aan Thyrze kan ik één van jullie blij gaan maken met nóg een Hunger Games Goodie! Dit keer namelijk een hanger voor aan je tas/sleutelbos/verzin het maar. Ik heb hem zelf ook aan mijn tas hangen en ik krijg er best wel vaak commentaar op: zo leuk!

mockingjay

Begin je spontaan te kwijlen en wil je deze hanger koste wat kost ook aan je tas kunnen hangen? Doe dan mee met de actie!

Maak een hunger games selfie en stuur deze naar me op! Via de mail (boekenadventskalender@gmail.com, Instagram (@zonenmaan), Twitter (@zonenmaan) of plaats hem op de Boeken Adventskalender facebookpagina.

Ik kijk uit naar jullie foto’s! Meedoen kan tot en met 7 januari!

Tags: ,

Divider

One response to “WIN | Een Mockingjay Sleutelhanger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.