WIN | Een mockingjay ketting

Geplaatst op 7 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 38 Comments

button

Een van de leukste dingen om te doen is cadeautjes voor jullie zoeken voor de boeken adventskalender. Echt, jullie reacties maken mijn hele jaar goed! Naast boeken wilde ik jullie weer de mogelijkheid geven om ook andere dingen te winnen, dus halverwege november besloot ik op zoek te gaan naar een aantal goodies. Ik vond er een aantal en ben toen gaan duimen dat alles op tijd binnen zou komen.

Vandaag de eerste van deze ‘goodie winacties’, namelijk een mockingjay ketting van The Hunger Games.

mockingjay1

Het is een beetje een bronskleurige hanger met een zelfde kleur met een zelfde kleur ketting. De ketting is wat grover, waardoor het stoer is voor jongens Γ©n meisjes.

Wil jij deze hanger om je nek kunnen hangen? Volg dan mijn blog via bloglovin‘ of e-mail en laat in een reactie weten dat je meedoet!

Meedoen kan tot en met 15 december!

May the odds be ever in your favour!

Tags: ,

Divider

38 responses to “WIN | Een mockingjay ketting

 1. Chantalle Bork

  Die ketting vind ik ontzettend gaaf. En aangezien ik ze eerder al niet kon kopen wegens uitverkocht zou het toch wel super zijn als ik de ketting hier zou winnen πŸ˜€

 2. Oei dat is echt een freaking mooie ketting.
  Ik doe heeeel graag mee aan deze winactie.
  Oh trouwens ik vokg je natuuijk al langer πŸ˜‰ (bloglovin – hetleeslint)

 3. Jawayriya

  Ik volg je al hahah c:

  Ik doe mee, dit is echt een super gave actie en ik wil dit echt super super super super graag.
  May the odds be ever in my favor.

 4. rebecca

  Ik doe mee voor mijn dochter, die helemaal in de ban is van de boeken, iets wat ik natuurlijk alleen maar kan aanmoedigen… bijvoorbeeld met zo’n hippe ketting die haar ongetwijfeld nog meer zal doen meeleven!

 5. Marjolein

  Ik zit op de laatste dag nog aan allemaal winacties mee te doen, errugg^^ maar deze kan ik zeker niet aan mijn neus laten voorbijgaan, want HEBBEN! Vooral de kleur van deze ketting vind ik supermooi…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.