Win een mocking jay pin!

Geplaatst op 29 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 28 Comments

BAK2015_banner

Een van de tofste dingen van fandoms vind ik dat er naast boeken en films ook andere merchandise verschijnt waarmee je iedereen kan laten zien dat je fan bent. Wat ik een paar weken terug meemaakte toen ik mijn mocking jay pin naar mijn werk droeg, was dat alle handjes omhoog gingen. Dat was een bijzondere ervaring die me letterlijk het zwijgen oplegde. Kende al die kinderen de Hunger Games? En het liefst zou ik jullie zo’n ervaring ook geven. Je maakt dan ook kans op een pin van de eerste film!

mocking jay

Vinden jullie deze mocking jay pin niet mooi? Ik wel!

Laat voor 6 januari een reactie achter dat je mee wilt doen en vertel daarin in welke situatie je hem zou willen dragen. Heel veel succes!

Tags: ,

Divider

28 responses to “Win een mocking jay pin!

 1. Jet

  Ik zou hem ook naar school dragen! Iedereen kent het wel zo’n beetje…. Jammer dat de films allemaal al in de bios zijn geweest (ten minste, ik heb ze allemaal al gezien), want dan zou ik hem naar de film hebben gedragen!! Ik doe supergraag mee!

 2. Demi

  Doe erg graag mee. Ik zou de pin dragen wanneer ik de boeken lees en de films weer ga kijken alleen of met vriendinnen en ik zou de pin willen dragen als ik naar een boekenfeest ga zoals het YAfest.

 3. Raaf

  Ik doe graag mee. Ik zou deze pin gewoon in het dagelijkse leven dragen, ik vind wel een manier om het te laten integreren in mijn outfit.

 4. Jyoti Baldew

  ik doe graag mee. ik zou de pin bevestigen op mijn bag zodat ik altijd kan laten zien dat ik Katniss steun in haar strijd tegen Snow.

 5. e

  Ik zou hem zelf niet dragen heb hem al. Maar zou hem aan een vriendin geven we hebben samen de boeken gelezen de films gezien. En als kerstcadeautje had ik eem hungergames boekenlegger voor haar gemaakt. Onze gesprekken lopen ook altijd snel uit op de hungergames. Door dit alles gun ik haar wel een echte hungergames pin

 6. Natasha

  Ik doe graag mee. Ik zou hem naar mijn werk dragen. Ik sta voor de klas! Ik zou dan vertellen over boeken, films, fictie, YA en zulke dingen om mijn leerlingen enthousiast te maken.

 7. Kim Milkyway

  Ik zou heb op mijn boekenrugzak spelden. Dat is trouwens ook zo langzamerhand mijn fandom rugzak aan het worden (hij hangt al vol met zes Pokemon sleutelhangers). Die rugzak gaat bijna overal mee naar toe: Boekenfestijnen, ruilmiddagen, middagjes shoppen, ect. Als ik hem op mijn kleding spelt is de kans groot (mij kennende) dat hij vroeg of laat baantjes gaat trekken in de wasmachine en daarvoor zou ik er te zuinig op zijn.

 8. Ebe

  Ik zou deze pin dragen wanneer ik naar YALfest ga (cadeautje voor mijn verjaardag).
  Ik heb er superveelzin in en zo kan ik in elk geval laten zien dat ik een grote Hunger Games fan ben!

 9. Saskia

  Hij zal een plekje krijgen in mijn hunger games verzameling, en ik zal hem dragen op momenten dat ik als boeken Lezer herkent wil worden, altijd een goed begin voor een leuk gesprek.

 10. Janita

  Ik speld de pin op mijn tas, dan ziet iedereen hem! En ik draag de pin bij het lezen van de boeken en het kijken van de films of naar Elfia 🙂

 11. Merle

  Die zou ik graag winnen! Ik heb een hele fijne rugzak waar ik al mijn fandom-pins aan vastmaak. Zo draag ik ze altijd mee! Heb al regelmatig een leuk gesprek gehad met voorbijgangers die zagen dat ik ook daarvan fan was! Deze past daar dus mooi bij 😀

 12. Margot

  Die is inderdaad super gaaf! Ik zou hem dragen naar feestjes, verjaardagen, op school en op mijn werk natuurlijk (eigenlijk dus gewoon atlijd 😉 )

 13. Kirsten

  Ik zou hem ieder moment van de dag dragen, omdat ik het een teken van hoop vind. Ook zou ik hem natuurlijk dragen om iedereen jaloers te maken met mijn fantastische Mockingjay pin!

 14. Marjolein

  Ik zou hem dragen in bed, op mijn pyjama voor als ik in slaap val en Katniss tegenkom in mijn droom. Dan kan ik mooi laten zien dat ik een echte fan van haar ben!
  Je kan natuurlijk meer met zo’n ding doen dan hem alleen dragen. Ik prik me er ’s ochtends ook nog een keer mee, want anders kom ik van m’n leven niet mijn bed uit. En dan kan ik hem meteen opdoen, als ik hem toch al vast heb!
  Op school mag iedereen zien dat ik van TGH hou, dus dan doe ik hem ook op. Hij staat waarschijnlijk fantastisch bij mijn lievelingsspijkerjasje, en aangezien ik dat ding zo vaak mogelijk draag… 😀
  Ook als ik moet werken ’s avonds doe ik hem tuurlijk op, dan heb ik een mooi gespreksonderwerp met mijn collega’s^^ (zal mijn filiaalleider leuk vinden!)
  Ik geloof dat de enige plek waar ik hem af zou doen in de douche is, omdat ik dan niet echt een plek heb om hem vast te maken. Mwah, nee, dat wordt hem denk ik niet. Jammer 🙁
  Groetjes!

 15. nakita

  Ik zou hem op mijn favoriete jasje pinnen en helemaal fangirle op school. Ik ben dol op de boeken en films en dat laat ik maar al te graag zien! Verder zou ik hem zeker naar de film dragen!

 16. Sylvia

  Mooi! Het lijkt mij leuk om hem op mijn tas te kunnen spelden en zo te laten zien dat ik gek ben op lezen. Wil nog een Katniss col met bijpassende must haken en daar zou hij natuurlijk super bijpassen! Op naar koud weer ;).

 17. Katrien

  Ik doe graag mee 🙂
  de pin zou een ereplaats krijgen op mijn rugzak, die ik elke dag mee naar school neem, zo niet op mijn jas!
  Ben een echte THG fan, maar heb geen enkel gadget, dus deze pin zou echt super zijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.