WIN | Een HEADER!

Geplaatst op 31 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie, Zon en Maan Illustraties / 20 Comments

button

Dit is hem dan.. De aller, aller, allerlaatste winactie van de Boeken Adventskalender 2014. Wat was het fantastisch. Wat was het druk. Wat heb ik ontzettend veel prijzen weg mogen geven! Boeken.. Goodies… Echt.. De stapel werd steeds groter en binnenkort zullen de prijzen naar hun nieuwe huisje vertrekken. Maar naast boeken en boekige goodies wilde ik graag nog iets verloten. Iets waar ook wel vraag naar is (hoop ik)… Namelijk een voor jouw persoonlijk ontworpen header. Dit kost je helemaal niks en is voor de bloggers onder jullie vast wel interessant. Ik wilde namelijk als vormgever/illustrator graag nog iets van mij in de BAK verwerken. Vinden jullie dat niet gaaf?

Allereerst een aantal voorbeelden van headers die ik heb ontworpen:

header2

cropped-header3.pngcropped-header_sterren2.png

header_suzanne Roxanne4

headzonenmaanheader5b Header

Wil jij dit ook? Dat kan! Het hoeft overigens niet perse voor een blog te zijn; het mag ook voor je fb-pagina.. Of verzin het! Mocht je winnen, dan maak ik voor jou een header naar je eigen smaak. Meedoen is niet heel moeilijk en de vraag mag ook zeker beantwoord worden door mensen die niet mee doen.

Wat zou jij volgend jaar terug willen zien op Zon en Maan? Of is er iets wat je juist graag anders zou zien? Kortom: ik wil graag feedback! Dit kan zijn over mijn posts, mijn filmpjes, mijn recensies, dit soort evenementen.. Noem het maar! Ik hoor het graag!

Meedoen kan tot en met 7 januari

Heel erg bedankt bezoekers; het was echt een topjaar!

Tags: , , ,

Divider

20 responses to “WIN | Een HEADER!

 1. Oh my gosh. Ik zoek letterlijk al maanden naar iemand die een goeie header voor me in elkaar kan draaien! Okay okay tof, ik ga eens eventjes feedback geven.

  Ik vind het echt leuk dat als je een haul doet, je ook daadwerkelijk foto’s van je boeken plaatst. Sommige mensen doen dat helemaal niet, of plukken een foto van het internet. Door zelf foto’s te maken voelt het veel persoonlijker, en een persoonlijke touch is waar een blogger in mijn ogen naar zoekt.
  De TBR posts en wrapup/gelezen in vind ik ook altijd echt heel erg leuk. Je bent heel bewust bezig met wat je wil lezen en wat je gelezen hebt. Wat ik misschien leuk zou vinden is als je eens in de zoveel tijd een lijst boeken zou plaatsen en mensen laat stemmen op wat je toch echt moet lezen. Op die manier krijg je interactie en zullen mensen echt je recensie willen lezen omdat ze willen weten wat je van het boek vind!
  Er zijn veel recensies, dus dat vind ik helemaal top. Net als de filmpjes die af en toe voorbij komen, die vind ik ook leuk. Je plaatst eigenlijk elke dag wel een post en ik kan alleen maar zeggen, ga zo door!
  Een puntje dat heel persoonlijk voor mij is is dat ik tags, zoals de top 10 Thursday, echt helemaal geweldig vind. Even een beetje afwijken van recensies en zo, ja ik vind dat soort dingen echt leuk. Als je tijd hebt zou ik die graag wat meer op je blog willen zien.
  Verder weet ik dat je, net als ik, van best veel TV series en zo houd. Ik zou zo graag van je horen over wat je zoal kijkt! Series en boeken vallen in mijn ogen een beetje in hetzelfde straatje, dus daar zou ik graag wat posts over willen zien.
  Als laatste wil ik iets zeggen wat je heel erg goed doet. Een tijdje geleden, na het Best of YA event, sprak ik je aan om te vertellen dat jullie het zo goed georganiseerd hadden. Vanuit daar ontstond er een heel erg leuk gesprek, en ik geloof oprecht dat je je betrokken voelde en zo. Voor mij is dat zo belangrijk in een blog! Bloggers die hun volgers totaal negeren of die zo populair zijn dat ze hun volgers wel MOETEN negeren, daar heb ik niet zo veel mee. Maar die persoonlijke touch, gaan we weer met persoonlijk, maakt mij heel erg blij en zorgt ervoor dat ik me zelf ook meer betrokken bij de blog voel :).

  Ik denk dat dit het wel is? Ik kan op het moment in ieder geval niets meer verzinnen wat ik nog meer wil feedbacken. Ik denk dat je het gewoon heel goed doet en vooral zo door moet gaan πŸ˜€

 2. O Emmy het lijkt me zo gaaf om dit te kunnen winnen! Het lijkt me zo gaaf als jij een header voor me maakt, dan kan je compleet losgaan met al mijn favoriete fandoms πŸ™‚

  Ik lees altijd met veel plezier je blog. Je recensies zijn lekker kritisch, dat mag ik wel. Ik vind Book Hauls, TBR’s en Wrap Ups altijd leuk, zeker als je er foto’s van maakt. Ook je filmpjes vind ik wel leuk, misschien kan je ze nog wat verbeteren door meer te monteren, maar ik vind ze nu ook al leuk om te zien πŸ™‚ Wat ik graag een keer zou willen zien, is gewoon een lijst met links naar recensies gesorteerd op achternaam van auteur, dan kan je sneller recensies van je vinden (hoewel het wel een hele opgave is om die pagina te maken aangezien je zo veel recensies al hebt gemaakt…). Ook kan je misschien de pagina van je Blogsale wat bijwerken, foto’s en boeken weghalen die al weg/verkocht zijn. En ik wil meer van Expeditie Boekblogginson! Snel verder schrijven jij πŸ˜€

  • Ik vind dit wel dΓ© ultieme prijs voor jou op dit moment! Bij een nieuwe start op een eigen domein hoort wel een mooie header en laat Emmy daar nou net heeel goed in zijn!

 3. nakita

  Het ziet er zo graag uit! Zou het graag willen voor mijn fb!

  Je blog is super. Je doet steeds weer wat anders en heb veel winactie! Je ontmoet veel schrijvers je maakt er goede en mooie verhalen over. Wat ik graag terug zou willen zien is iets meer kleur. Je gebruikt al veel kleuren maar als je bijv een reactie schrijft zou ik het leuk vinden als het een andere kleur heeft dan wit. Bijv.licht roze of baby blauw dat is een keer wat anders! Je leest veel boeken dus daar is niks op aan te merken!

 4. Gaia Steinbuch

  Ik vond deze adventskalender erg geweldig! Ik zou dus ook willen zeggen, dat ik hoop, dat je dit volgend jaar weer doet. Ik heb er erg van genoten om elke dag, soms meerdere keren, je blog te bezoeken en nieuwe artikelen en winacties te vinden.

  Ook geniet ik erg van je filmpjes en blog posts zoals hauls en tags. Ik zou ook zeker zeggen, ga hiermee door!

  De blog posts over wat meer persoonlijke dingen zoals je werk/stage/beurzen/boekenevents vind ik ook altijd erg leuk. Ook schrijf je veel recensies, dat is ook leuk.

  Ik heb eigenlijk niet echt verbeterpunten, dat klinkt misschien wat saai, maar ik geniet gewoon erg van je blog. Ik vind de beste Nederlandse boekenblog, als ik dat zo mag zeggen.

 5. Een header van jouw hand zou natuurlijk supertof zijn! πŸ˜‰
  Hm … beter … nog beter is moeilijk hoor xD Al zou ik wat meer persoonlijke dingen en posts over lezen ontzettend leuk vinden tussen de recensies en tags door (a)

 6. Een header zou ontzettend leuk zijn om te winnen. Ik ben achter de schermen druk bezig met een nieuwe lay-out voor Ikvindlezenleuk, dit keer bij WordPress, dus een nieuwe header zou erg gaaf zijn!

  Voor mij hoef je niets aan je website te veranderen, maar gewoon verder gaan met wat je doet.

 7. Je hebt de leukste winactie duidelijk voor het laatste bewaard. Geloof het of niet, ik kan echt niets bedenken van tip. Ik volg je al een tijdje en hou nog steeds van de humor in je TTT-artikels, van de eerlijkheid in je recensies, van het enthousiasme dat naar voren komt op je blog. Ik zou je dus vooral willen aanraden om zo voort te blijven doen.

 8. O, dit is een winactie waar ik graag aan mee doe!

  Momenteel kijk ik nog uit naar de Wie is de Mol? versie van Boekblogginson waar je het een tijdje geleden over hebt gehad. Verder vind ik dat je goed bent in het organiseren van dingen zoals boekblogginson en de adventskalender dus ik ben benieuwd wat voor leuke dingen je komend jaar eventueel nog meer zal gaan verzinnen. Verder lees ik je blog met plezier, dus ik zou er niet teveel aan veranderen als ik jou was ;-).

 9. Hoi, ik heb je blog net pas ontdekt, en dan heb je meteen zo’n leuke winactie! Maar ik kan nog niet zoveel feedback geven omdat ik je blog net pas ken. Wat ik wel kan zeggen is dat ik je meteen ben gaan volgen via bloglovin, omdat ik zag dat je boeken hebt besproken die ik ook interessant vind, zoals de nieuwe uitgave van Alice in Wonderland en Eleanor en Park.
  En ik zou het hartstikke leuk vinden om een echt ontworpen header op mijn blog te hebben. De onderste van de voorbeelden vind ik zo leuk! Groetjes, Deborah.

 10. Amy

  Oh een header zou zΓ³ gaaf zijn op mijn (beginnende) blog! Je tekent echt heel gaaf, vind ik. Je ziet echt je eigen stijl en daarom zou het ook wat persoonlijker zijn als ik een eigen zelf gemaakte header won πŸ˜€

  Tja, en over blog. Wat kan ik zeggen? Toen ik mij meer in blogs ging verdiepen – ver voor de tijd dat ik er zelf een begon – kwam ik al heel snel op die van jou uit. Zon en Maan is dan ook echt oprecht een blog waar ik erg naar op kijk, want ik leer zoveel van jou posts en hoe je alles creeΓ«rt! Je eigen orginaliteit springt er mee uit en met je blog laat je echt zien van: “Ja, dit ben ik en dit is mijn blog!”. En dat is iets wat heet gaaf is, en wat je zeker vast moet houden!

  Kritiek heb ik dus niet echt, aangezien Zon en Maan dus altijd trouw in mijn lijstje staat van blogs die ik bezoek. πŸ˜€

 11. Wow. Toffe winactie! Ik heb eindelijk een iets betere header als mijn vorige, maar alles kan altijd beter πŸ˜‰

  Mijn tip voor jou: hmm.. er zijn veel mensen die zeggen dat je met bloggen zo moet doorgaan en daar kan ik me alleen maar bij aansluiten. Je artikelen lees ik met plezier ( hoewel ik graag verder lees in boekenbloginson)

  Nunde echte tip. Ik hoop dat het mogelijk is, of dat het niet aan mijn apparatuur ligt maar het geluid van je filmpjes is soms erg zacht. En dat vind ik jammer.

  Hele fijne jaarwisseling gewenst

 12. Ik lees altijd met plezier je blog. Ik vind dat je leuke artikelen schrijft en vooral expeditie bloggison vind ik erg leuk! Ik vind de filmpjes ook erg leuk. Die mogen er van mij meer komen! Wat een ontzettend gave prijs is dit!

 13. Monique

  Ik zou graag meer boek reviews terug willen zien van Engelse boeken. Alle boekenbloggers krijgen allemaal boeken toegestuurd om daar een review over te plaatsen en daardoor wordt je dood gegooid met dezelfde boeken. Ik zou daarom wel wat meer Engelse YA willen zien die nog niet vertaald zijn in het Nederlands.

 14. Wat een geweldig leuke prijs! Ik geef graag feedback zonder daarmee meteen de header ook nog te willen πŸ™‚
  Ik vind jouw blogconcept gewoon heel leuk gevonden. Een hele website over boeken en lezen en zo regelmatig geupdate! De recensies zijn interessant en inspirerend, maar zelf vind ik de posts over wat er speelt in de boekenwereld, over lezen, een column hier en daar ook een enorme meerwaarde hebben. Die zie ik dus heel graag terug in 2015! En verder, lekker zo doorgaan hoor!

 15. Wauw. WAUW! Wat een extreem toffe prijs Ems. Jouw blog vind ik al heel sterk door de combinatie van extreem Emmy (het straalt gewoon “jou” uit), regelmatig posts, en bloedeerlijke recensies. Door deze combinatie is zon en maan echt ubersterk. Ik denk dat hetgene wat ik het liefst meer terug zou zien de unieke context is. Artikels die alleen jij hebt zoals Expeditie Boekblogginson maken jou nΓ³g sterker wat mij betreft.

 16. Ik zou heel graag een header willen winnen, alleen weet ik niet of dat mogelijk is met mijn huidige thema, aangezien dat maar een klein balkje is. Misschien een logo voor social media? Ik zou het graag willen winnen, omdat ik dol ben op jouw creaties. Zij geven een ontzettend persoonlijk tintje, iets wat ik graag op mijn blog eil uitstralen: dit ben ik en dit is mijn blog. Vooral de header van Katja is geweldig en toen ik hem zag, wist ik meteen dat die van Katja was. Anyways, ik geef graag feedback, niet alleen omdat het moet, maar omdat jouw blog één van mijn favoriete blogs is en waar ik zeker iedere dag wel een keertje op kijk. Al is het alleen om de mooie layout te bewonderen.

  Wat mij opviel is dat op de homepage vaak de gehele artikel te zien is. Misschien (wat ik bij de laatste artikelen trouwens wel zag) kan je bij artikelen op ‘more/lees meer’ klikken, zodat als mensen op de pagina zitten dat zij maar een klein stukje zien en meer willen lezen.
  Ook is het misschien leuk om bij recensies foto’s van het boek te plaatsen, persoonlijk vind ik dat altijd leuk om te zien. Niet perse met allemaal versiersels of frutsels, maar gewoon een boek van jou op de foto.
  De artikelen die je schrijft vind ik goed, inhoudelijk en de opmaak. Je weet waarover je schrijft en je durft je mening te geven, wat heel belangrijk is voor een recensie blog! Niet alleen de recensies, maar ook de andere artikelen zoals tags, hauls, tbr en expeditie artikelen zijn echt heerlijk om te lezen. Verder mis ik niet echt iets op je blog. Je bent persoonlijk, durft over jezelf te vertellen, maar tegelijk jezelf niet helemaal bloot te leggen. Precies het juiste peesoonlijkheid voor mij. (Ook al ken ik je in het echt beter, maar het is leuk om dat soms lang te zien komen op jouw blog)

  Verder heb ik niet echt meer iets, sorry maar ik vind jouw blog (en jij ook) gewoon leuk! Ik bekijk en lees graag je blog en regelmatig geef ik jouw blog ook door aan mensen die ook graag lezen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.