Win een handtekening van Julie Kagawa of Kiera Cass!

Geplaatst op 30 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 59 Comments

BAK2015_banner

Goedemorgen! Vandaag maken jullie (helaas) geen kans op een boek, maar wel op een van de twee handtekeningen van Kiera Cass of Julie Kagawa! Als blogger ben ik gezegend dat ik af en toe de tofste schrijvers op aarde mag ontmoeten. En speciaal voor jullie heb ik twee pakketjes samengesteld, elk met een handtekening!

Kiera cass

Het kiera cass pakket bestaat uit vier mooie boekenleggers van de covers en een kaartje met Kiera’s handtekening. Deze heb ik tijdens de Best of YA sleepover gekregen, maar omdat mijn boeken al gesigneerd zijn, wilde ik hem graag voor een van jullie beschikbaar stellen.

julie kagawa

Het Julie Kagawa pakket bestaat uit een t-shirt van Talor, een groen Talon armbandje en een ansichtkaart van de IJzerkoning gesigneerd door Julie Kagawa. Dit heb ik laten doen tijdens de High Tea.

Ik hoop dat jullie deze prijs een leuke afwisseling vinden tussen de boeken. Het is een leuke manier om toch wat te krijgen, mocht je deze schrijfsters zijn misgelopen!

Hoe maak je kans? Laat een reactie achter waarbij je aangeeft welk van de twee pakketten je wilt winnen. Ja, er zullen twee winnaars zijn. Als je aangeeft ze beiden te willen winnen, kan ik je helaas niet mee laten dingen. Je dient een keuze te maken. Lastig ben ik he? Daarnaast zou ik het tof vinden als je me volgt via facebook, twitter, instagram of bloglovin’. Zo blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op Zon en Maan. Meedoen kan tot en met 7 januari. Succes!

Tags: ,

Divider

59 responses to “Win een handtekening van Julie Kagawa of Kiera Cass!

 1. Saskia

  Dat Julie Kagawa pakket lijkt me helemaal tof, de Talon sage lezen in een Talon shirt.
  Ik doe dus graag mee voor het Julie Kagawa pakket.

 2. Oeh ik doe graag mee voor het Julie Kagawa-pakketje 😀 Talon staat hier nog ongelezen in de kast te blinken, maar door The Immortal Rules-boeken ben ik toch wel fan van deze auteur geworden!

 3. Ik doe ook graag mee voor het pakket van Julie Kagawa. Wil zo graag het armbandje en t-shirt en die handtekening is ook geweldig, hoop haar toch eens echt te mogen ontmoeten. Al haar boeken staan in mijn kast en ben nu Rebel aan het lezen.

 4. Oeh jaaaa! Ik wil graag het pakketje van Kiera. Ik had wel de eer haar te mogen ontmoeten, maar ze heeft in mijn boek alleen mijn naam geschreven, haar handtekening is ze vergeten :'(.
  En die boekenleggers… Pure liefde gewoon. Ik zou willen dat ik ze had.

 5. Jill

  Wauuuwww ! ❤❤❤

  Ik ga voor julie kagawa! She’s my all time favorite! Ik heb ál haar boeken (behalve ijzerstrijder en jager, die zijn nog niet uit), en ik vind ze helemaal geweldig!! ❤❤❤?????

  • Marinka

   Ik doe heeeeeel graag mee voor Kiera! Ik raakte pas dit jaar verslingerd aan haar boeken, en heb haar dus totaal misgelopen (oohh mmmm ggggg) lijkt me dus suuuuuper gaaaf!

 6. e

  Ik bolg al een tijdje via instagram, mail en facebook.
  Ik zou graag kans maken op de boekenleggers van kiera cass. Ik heb haar boeken echt verslonden en zit in spanning te wachten op het laatste deel.

 7. Het lijkt me awesome om het pakketje van Kiera Cass te winnen ! Heb haar vorige jaar niet kunnen ontmoeten 🙁 Het was inderdaad moeilijk om te keuzen te maken tussen beide maar ik heb de kans al gehad om Julie Kagawa dit jaar te mogen ontmoeten dus laat ik de andere boekenfans de kans krijgen om een Julie’tje te winnen ^^ en kies ik voor Kiera Pakket 🙂

 8. Ik wil suuuuuuper graag meedoen voor het Kiera Cass pakket! Desondanks ik het Talon T-shirt vet gaaf vind, heb ik Julie Kagawa al ontmoet op de Boekenbeurs waardoor ik de rest meer kans laat maken op het Julie pakket 🙂 ! Ik ben sinds dit jaar pas begonnen in de selectie dus heb haar jammer genoeg mislopen zeg maar dus ik wil heeel graag die handtekening bemachtigen! Dankjewel voor de suuuper leuke actie! Ik volg je op facebook, twitter, instagram en bloglovin 🙂

 9. Jet

  Ik zou graag het pakketje van Kiera Cass willen winnen! De Selectie boeken zijn de enige van deze schrijfsters die ik zelf in mijn kast heb, en die boekenleggers zijn net zo mooi als de boeken! (HEEL mooi!) Ik volg je al een tijdje via Bloglovin en Facebook.

 10. Demi

  Ik doe super graag mee voor het Kiera Cass pakket! Ik ben al zo lang aan het zoeken naar de boekenleggers en kan ze maar niet vinden.

  Ik volg je op instagram als @demi_reads

 11. Vanessa Delaey

  Ik ding graag mee voor het pakketje van Kiera Cass (alhoewel het beiden topschrijfsters zijn), maar die boeken legers… <3

 12. Lisette

  Ik doe ook mee. Ik ga voor het Julie Kagawa pakketje !! Ze is zooo gaaf.
  Daarnaast ben ik super fan van de Iron Fey ! Ik volg je op Facebook

 13. Oooooooooooooh ik wil super graag die van Kiera Cass!!!ik was haar toen helaas misgelopen vanwege school 🙁 dus hoop haar handtekening nu hier te winnen 😀 en die boekenleggers zijn ook gaaf natuurlijk!

 14. Ik heb de naam al tig keer veranderd want beide zijn hele goede schrijfsters. Ooit hoop ik wat van hun talent een heel klein stukje te evenaren. Maar ik ga toch voor Julie Kagawa pakket, offffffffffff . Nee ik ga voor de Julie Kagawa pakket. Weet het nu 100 procent zeker.

 15. michaela

  ik zou graag die van Kiera Cass willen winnen.
  Ik ben echt helemaal verliefd op de covers van de boeken en de boekenlegers zijn net zo mooi. ik kon niet naar haar toe, vanwege school. dus hoop ik nu de handtekening te winnen.

 16. JJ

  OH MY GAWDDDD. WAT EEN TOFFE WEDSTRIJD.

  Ik zou superrrrr graag de Kiera Cass pakket!!! De bookplate OH MY GAWSHHH <3

  Ik volg je op alle social media, al een tijdje haha 😀

  Fingers crosses

 17. Kim Milkyway

  Het is toch onmogelijk om hier een keuze tussen te maken Emmy!! Wat doe je ons aan! =P

  Ik doe graag mee voor het Julie Kagawa pakket.

 18. sabrina wannet

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah dit is wauw, kom bijna niet meer uit mijn woorden toen ik zag dat je een pakket kon winnen van JULIE KAGAWA begon ik gelijk te jumpen. Ben helemaal fan van haar boeken en zou er bijna alles voor doen om dat pakket te winnen. natuurlijk het JULIE KAGAWA pakket dan he ;). De keuze was makkelijk gemaakt doordat zoals je hier al leest ik gek ben op haar boeken en dan om haar handtekening + shirt en bandje te kunnen winnen dat is echt helemaal super 😀

 19. Ja wat een super prijzen weer! ^.^
  Moeilijk om te kiezen hoor, want ik vind beide schrijfsters erg goed.
  Ik ga voor het pakket van Kiera Cass.

  Ik volg je op alle social media 😉

 20. Roos van Lunsen

  Ik wil graag het pakket van Julie Kagawa winnen.
  Ik zou naar haar toe gaan, ik was een van de mensen die haar mocht ontmoeten, toen werd het verplaatst naar de dag waarop ik een examen had en kon ik niet :'(
  Dus dit is een super kans om toch een handtekening te bemachtigen.
  Super actie!!

 21. Jenny

  Oehh ik zou wel heel graag het kiera cass pakket willen winnen. Kan me niet eens herinneren dat die hier geweest is, dus echt compleet gemist ?
  Nu maar duimen dan ?

 22. Rosalie G

  Ik doe graag mee voor het Kiera Cass pakket! De Selectie serie vind ik geweldig en ik wacht al zo lang op The crown! (En The Siren, want die lijkt me ook heel leuk natuurlijk) Als ik dit zou winnen zou het de pijn van het wachten iets verzachten én zou ik heel blij zijn!

 23. Deze keuze is makkelijk! haha KIERA CASS <3 ik ben bij beiden niet geweest… maar echt ooh zo fan van haar boeken en het shirt van Kawaga heb ik al gewonnen bij Donner 🙂 Ik volg je volgens mij overal 😛 en stalk je zelfs privé.. nee grapje, maar doe zoals je al begrijpt heel graag mee 😉

 24. Margot

  Dit vind ik eigenlijk niet zo moeilijk, ik ben namelijk onwijs fan van Julie Kagawa! Dus ik doe super graag mee voor dat gave pakket 🙂

 25. Britt

  Ik doe super graag mee voor de Kiera Cass boekenleggers van de Selectie, ik ben echt helemaal weg van de selection-serie!! En ik volg je op Instagram.

 26. Sylvia

  Doe mee voor het Kiera Cass pakket! Ik heb alle boeken en ben er echt weg van! Zou graag een handtekening in mijn boeken willen hebben maar weet niet wanneer ze naar Nederland komt dus het zij super zijn als ik dit win.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.