WIN | Een Game of Thrones ketting

Geplaatst op 12 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 21 Comments

BAK2015_banner

Yes, nog een winactie vandaag! En wel eentje die je om je net kunt hangen! Je maakt namelijk kans op deze Game of Thrones ketting.

Foto 21-11-15 17 10 42

Begin je nu al spontaan te kwijlen? Of te stuiteren? Of misschien zelfs allebei? Doe dan zeker mee!

Beantwoord in een reactie de volgende vraag: Welk boek of welke serie zou je mij willen aanraden voor 2016 en waarom?

Meedoen kan tot en met 21 december. Veel succes!

Tags: ,

Divider

21 responses to “WIN | Een Game of Thrones ketting

 1. sabrina wannet

  wauw een targaryon ketting supergaaf
  de series die ik jou zou aanraden zijn:
  1. Drägan duma van Patty van delft, waarom? omdat ze een top schrijfster is en het is een verhaal met draken wat is daar nou niet gaaf van? nee dit verhaal is super want het leest heerlijk weg en loopt bijna nooit zoals je zou verwachten en het heeft een super verhaal lijn
  2. stolen van Micheal johnston waarom? weer een verhaal met draken (in het engels) maar ook deze leest weer heerlijk weg en speelt in mijn verbeelding af in de toekomst maar een heel gevaarlijke zeker een aanrader om te lezen.

 2. Ik zou je graag de boeken van Jandy Nelson aanraden! Je lees echt mega veel boeken, maar Ik geef je de zon en De hemel begint bij je voeten heb ik niet tussen je recensies gezien! Ik wil je ze heel graag aanraden, omdat ik vind dat haar boeken niet zomaar boeken zijn! Ze zijn eigenlijk een mengeling van teddybeer, een rolmodel en een achterbakse idioot. Als je deze boeken leest, zul je er echt van genieten en wens je gewoon dat je elk woord opnieuw zou kunnen lezen! Ik hoop dat je ooit eens deze boeken oppakt, want het zijn boeken die je echt ooit eens moet gelezen hebben! Niet omdat ze een hype zijn, maar omdat ze echt geweldig zijn.

 3. JJ

  Ik zou je The Wrath & the Dawn aanraden, dit boek is geweldig. Het is een retelling van a Thousand and One Nights, maar toch heel anders. Het is echt een heel origineel verhaal, heel spannend ook. En de personages zijn ook super goed uitgewerkt. De mysterie omtrent Khalid is echt heel boeiend en de relatie tussen Shahrezad en Khalid is ook heel mooi en goed uitgewerkt. Daarbij speelt dot boek zich ergens anders af, in plaats van een hervormde Amerika ofzo, maar in het Midden Oosten. Het is een spannend en verfrissende boek. Dit boek behoort tot 1 van mijn favoriete boeken ever en ik kan niet wachten op deel 2.

 4. Ik weet niet of er nog makkelijk aan te komen is, maar ik zou je de Dalriada trilogie aanraden van Jules Watson! Kelten, Romeinen en een geweldig opgebouwde romance :).

  (en ja, ik begin te kwijlen)

 5. Kim Milkyway

  Ik wil je graag Drägan Duma aanraden. Ik weet dat draken niet favoriete wezens zijn, maar ik denk dat het bij deze serie niet zoveel uitmaakt. De hoofdpersoon heet Jill en ondanks dat ze bijzondere krachten heeft is het niet direct de heldin die van alle markten thuis is. De andere personages vond ik trouwens ook stuk voor stuk interessant. Er komt liefde in voor, maar het is zeker geen slijmerig verhaal. En de wereld… die is echt zo goed en mooi beschreven dat ik het direct voor me zag. Drägan Duma is een echt musthave voor je boekenkast Emmy! 🙂

  Daarnaast raad ik je ook aan om verder te gaan met de Warriors van Erin Hunter. Het verhaal word namelijk spannender en spannender naarmate het verhaal vordert. Zorg dat je niet teveel van de personages gaat houden!

 6. Zelf ben ik gek op de Rosie boeken, het meisje met alle gave vind ik heel bijzonder. De lege stad van Simone van der Vlught is heel mooi, een mooie historische roman, die ook nog een veel feiten bezit en niet alleen maar fictie. Het huis in het woud van Marion Zimmer Bradley, eigenlijk gewoon al haar boeken. Zij is zo’n goeie fantasy schrijver, met een breed scala aan boeken en type fantasy verhalen.

 7. Margot Knapen

  Volgens mij heb je ze al gelezen, maar wat mij betreft is de Verborgen Universiteit door Natalie Koch echt een van de beste fantasy-series ooit! Ik kan echt niet wachten op deel 3 🙂 Verder zijn Silber van Kerstin Gier en Thor van Wolfgang Hohlbein super goed.

 8. Ik wil niet mee doen voor de ketting want ondanks dat ik de serie geweldig vind is de ketting niet mijn stijl. Ik wil je graag een van de boeken van Sophie Hannah aanraden, die zijn stuk voor stuk extreem spannend, bijzonder geschreven en soms pijnlijk herkenbaar:) Qua serie vind ik Rita, op Net4flix, fantastisch!

 9. Tamara TS

  Mijn aanraders zijn : Boeken>Alles van Cassandra Clare, alle Cormoran Strike boeken van Robert Galbraith (JK Rowling), Silber en de edelsteentrilogie van Kerstin Gier, de James Potter reeks van G.Norman Lippert (gratis op zijn website te downloaden), de boeken van Mo Hayder, de Asylum serie van Madeleine Roux, de Beproeving van Stephen King (en zijn andere boeken), De Alex Delawere boeken van Jonathan Kellerman en de Peter Decker boeken van Faye Kellerman.

  TVSeries> Penny Dreadful, Sherlock, Shameless UK, Stella UK, Bedlam, Crimi Clowns.

 10. Lisette

  De Huis van de nacht serie , want de hoofdpersoon is heel gaaf en het zijn super boeken. Ook de Grijze Jager en Broederband serie van John Flanagan is geweldig.
  Ook Codenaam Coco van Carmen Reid en Zac en Mia van A.J Betts is ook zo’n mooi boek.
  Ook Soulmates van Holly Bourne en Adam en Eve van Michael Grant en Katherine Applegate.
  Deze serie vond ik persoonlijk zooo leuk : Huiver , Fluister , Voor Altijd van Maggie Stievater.

 11. Qua boeken zou ik je de prive serie aanraden van kate brian. Spanning in een normale wereld. Ook zou ik je the infernal devicws van Cassandra Clare aanraden.
  Qua serie raad ik je natuurlijk Game of Thrones aan. Zorg alleen wel dat je tegen bloed kan.
  Verder raad ik je Supernatural aan, maar dat kijk je geloof ik al. Dus in dat geval zou ik zeggen: The Vampire Diaries 🙂

 12. Nancy

  Ik zou je de Nightwalkers-reeks van Jacquelyn Frank willen aanraden.
  Het is niet vertaald, dus enkel in het Engels verkrijgbaar.
  De reeks gaat voornamelijk over demonen. Dit zijn wezens met 1 kracht die hun eigen leven leiden en de mensen met rust laten. In het 1ste boek leert de demon Jacob een menselijke vrouw kennen. Het is een beetje zoals de Middernacht-reeks van Lara Adrian, maar met meer verschillende rassen omdat in de latere boeken er ook vampieren, shapeshifters en zelfs shadowwalkers voorkomen.
  Een reeks met wat humor in, maar vooral goed uitgewerkte personages en wezens.
  Ik heb er alvast van genoten en een nevenreeks ligt al klaar om gelezen te worden 🙂

 13. Ann

  De Midnight Fire serie van Kaitlyn Davis zou ik je aanraden. Ignite, Simmer, Blaze en Scorch. Deel 1 is gratis te downloaden via Kobo. Deel 1 heeft wat taalfoutjes, maar die vond ik niet storend…ik vond het een erg spannende serie over conduits en vampires. Na deel 1 wordt de serie ook steeds beter.

  Kira Dawson has the power to burn vampires to a crisp. The problem is, she doesn’t know it yet. The even bigger problem is, she’s dating one.

  When Kira Dawson moves to South Carolina, she meets Luke, a blond goofball who quickly becomes her best friend, and Tristan, a mysterious bad boy who sends shivers down her spine. Kira knows they’re keeping secrets, but when she discovers Tristan’s lust for blood and her own dormant mystical powers, Kira is forced to fight for her life and make the heartbreaking decision between the familiar comfort of friendship and the fiery passion of love.

 14. charles monroe

  ik lees geen boeken en kijk ook niet zoveel series.
  behalve twd bb and got is sons of anarchy wel goed. een serie of een biker gang in een fictie stad genaamd charming in california. en penny dreadful serie in victorian london waar ze bovennatuurlijke bedreigingen vechten. en dan is er nog narcos over het leven van pablo escobar.
  kijk meestal vooral meer anime dus fullmetal alchemist en attack on titan zijn ook wel goede series om te checken. :3

 15. Mandy Goede

  Och… Ik ben helaas niet in de gelegenheid om de nieuwste boeken te kopen…
  Ik haal ze 2ehands…
  Wat ik een bijzonder boek vind, is “Vederlicht” van Janneke Jonkman…
  Maar dat is omdat een personage , zijnde Abel, gebaseerd is op mijn neefje.
  Al is het wel een boek over ballet 😉

  Er staan trouwens erg leuke tips in de reacties…
  Kan ook ik wat gerichter zoeken…

 16. Monique

  Ik zou je de boekenreeks Sweet Evil willen aanraden.
  Dit is mijn lievelings serie.
  Het verhaal vind ik zelf erg origineel.
  Het gaat over nephilim die door hun vaders worden gedwongen om de mensen te laten zondigen.
  Ik heb de serie nog niet veel zien terug komen op boekenblogs.
  Het voelt als mijn eigen ontdekte pareltje
  Diep van binnen wil ik het eigenlijk niet delen, maar eigenlijk ook weer wel
  Het dilemma!

 17. Welke boekenserie wordt zeker bedoeld? Haha, want een tv-serie raad ik heel erg the walking dead aan ;).
  Boekenserie ga ik voor de hungergames maar ik denk dat die al bij iedereen bekend is, anders pretty little liars maar die is voor een wat beperktere doelgroep denk ik. Ik vind het een hele goede boekenserie omdat het elke seconde mijn aandacht weet te trekken en ik door wil blijven lezen.

  liefs, Zoë

 18. R. van Ham

  Bad gilrs don’t die

  Geweldige serie van Katie Alender!!
  Enorm spannend en lekker eng.
  Wie dit boek leest wilt de rest ook lezen.
  Ik heb het boek zelf het 1e deel 2x gelezen.
  Zo goed was het.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.