WIN | Een date met een boek

Geplaatst op 8 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 27 Comments

button

Vandaag is de winactie in een iets andere mal gegoten: je kan namelijk een date met een boek winnen! Dat betekent dat je aan de hand van een aantal steekwoorden moet bepalen of dit boek wat voor jou is om te winnen. Ik wilde er een mooie foto bij maken van een ingepakt boek met de termen erop (zoals je wel vaker ziet), maar helaas heb ik van het weekend met aardig wat migraine rondgelopen. Toch wilde ik de winactie niet uitstellen, dus ben ik (nog steeds met hoofdpijn) ’s morgens achter mijn laptopje gekropen om de winactie toch op tijd online te krijgen.

Anyhows hieronder staan dus een aantal steekwoorden. Misschien weet je meteen welk boek het is, misschien heb je geen idee. Het is ook niet zo dat je het juiste boek hoeft te benoemen. Het enige wat je hoeft te doen is mijn blog volgens via e-mail of via bloglovin (en like dan het bericht) en een reactie achter te laten waarin je verteld dat je meedoet en waarom je het boek wilt winnen. Let op: verklap niet welk boek het is!

De woorden:
– Spannende Young Adult
– Gesigneerd
– Derde deel trilogie
– Sneeuw

Je kunt meedoen tot en met 15 december

 

Tags: ,

Divider

27 responses to “WIN | Een date met een boek

 1. Ik denk te weten welk boek het is.
  Ik vind het een te gekke actie, maar als ik gied zit met mijn idee heb ik deel 1 &2 niet 🙁
  Deze sla ik dus over helaas

 2. Hanneloes

  oeps vergeten waarom ik het wil winnen :$.
  Ik weet denk ik welk boek het is, en dit boek wil ik zooooo graag lezen!
  Lekker onder de kerstboom 🙂

 3. Thyrze

  OMG. Ik weet welk boek dit is en ik wil hem :O. Ik heb deel 1 (gesigneerd), dus het zou geweldig zijn om ook dit deel gesigneerd toe te kunnen voegen aan mijn verzameling! En dan hoef ik enkel nog deel 2 ergens vandaan te scharrelen. I want!

 4. Nienke

  Leuke actie!! Als ik het goed heb, zit ik al een tijdje op dit boek te wachten…maar laat mijn budget het niet toe! Daarom doe ik heel erg graag mee met de winactie.

  Beterschap!

 5. OMG! Ik vermoed dat ik wel weet om welk boek het hier gaat en als ik gelijk heb dan wil ik écht héél graag winnen. Dit is het enige deel in de serie die ik nog mis en ik moet natuurlijk gewoon weten hoe het verder gaat na het verrassende slot aan het einde van boek 2.

 6. Ook al is het deel drie, ik begin maar al te graag aan een nieuwe serie!
  Young Adult is mijn bae, een gesigneerd exemplaar kan nooit mis, ik houd wel van een goede trilogie en sneeuw? SNEEEUUUUWWWWW
  DO YOU WANT TO BUILD A SNOWMAAAAAN
  Okay sorry ik heb net Frozen gekeken, zit er helemaal in.
  Je snapt natuurlijk dat ik dit wil winnen.
  Dus.
  Ik ben benieuwd wat het überhaupt is! xD

 7. Kim Milkyway

  Ik doe mee.

  Ik heb een vermoedde welk boek dit is en als mijn vermoedde klopt wil ik hem graag winnen. Het is een van mijn favoriete schrijvers en het verhaal spreekt mij ook heel erg aan.

 8. Jawayriya

  Oeehhh! Ik weet denk ik welk boek het is!
  Ik heb dit boek nog niet en wil het echt heel heel heeeeeel graag lezen! En het is nog wel gesigneerd <3 Omfg <3

 9. Manon

  Hmmm het woord sneeuw klinkt wel erg interessant…En zo heb ik gelijk een reden om deel 1 en 2 aan te schaffen 😛 Wat ik waarschijnlijk toch wel wilde doen, maar zo kan ik mijn omgeving, (lees:zuchtende vriendin) ervan overtuigen dat het toch echt wel nodig is. 😉

 10. Marjolein

  Sneeuw, wat is sneeuw ook alweer? 😛 Maar hé, een blind date klinkt wel goed^^ Ik denk wel dat ik weet over welk boek het hier gaat, van die trilogie heb ik alleen nog maar deel 1 gelezen, en ik denk zeker dat ik het goed zal kunnen vinden met het laatste deel!

 11. Sabina

  Ik hoop dat ik nog op tijd ben!

  Ik heb zo’n vermoeden welke serie het is en ik hou super veel van dingen die op sprookjes zijn geïnspireerd! Ik hoop dat ik het goed heb 😀
  (en natuurlijk volg ik!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.