WIN | Een Clockwork Angel van pixiedusts.nl

Geplaatst op 12 juli 2015 door Emmy in Winactie / 17 Comments

Vandaag vier ik mijn verjaardag en dat wil ik ook graag een beetje met jullie vieren. Ik werd onlangs door Pixiedusts.nl benaderd of ik een winactie wilde organiseren. Dat leek me natuurlijk erg leuk, want ik maak graag mensen blij. Ik ben lekker op de site rond gaan snuffelen en werd meteen helemaal verliefd op de hanger die Tessa draagt in het boek Clockwork Angel (De IJzeren Engel).

angel

Is het geen plaatje!? Ik vind hem echt wel heel erg mooi en ik hoop dat iemand van jullie hem net zo mooi vind.

Hoe maak je kans op deze mooi ketting?
~ Laat een reactie achter waarbij je aangeeft dat je meedoet.
~ In deze reactie geef je ook aan welk sieraad van Pixiedusts je het tofst vindt.
~ Je maakt extra kans als je dit bericht deelt via social media (@zonenmaan)~ Ik zou het heel leuk vinden als je mijn blog volgt via bloglovin’ of wordpress; zo blijf je altijd op de hoogte.

Meedoen kan tot en met dinsdag 21 juli!

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door Joelle van Pixiedusts.

Tags:

Divider

17 responses to “WIN | Een Clockwork Angel van pixiedusts.nl

 1. Wat gaaf! Ik wist niet eens dat er een ketting can was. Ik ben helemaal weg van de clockwork serie en vind Tessa een van de leukste hoofdpersonen. Ik zou dolgraag deze ketting willen winnen.
  Deze ketting is nu ook echt de allerleukste bij pixiedusts.

 2. Ans Stier

  Je hebt een goede smaak, het door jou gekozen sieraad is echt gaaf. Het sieraad moon of my life vind ik ook erg mooi. Ik doe dus graag mee aan de winactie en volg je blogs en Facebook met veel plezier. Groetjes Ans.

 3. Ik doe graag mee en ik vind de ketting die jij hebt gekozen het gaafste, op de tweede plek zou bij mij The Vampire Diaries ketting komen. Verder volg ik je op Bloglovin’.

 4. Annemay Mulder

  Happy Bday!
  Wauw wat een super mooie ketting. Gelijk ook een van de favorieten bij pixiedust (omdat ik net boek 1 uit heb 😉 )
  Ik volg je op bloglovin.

 5. MelissaPötgens

  Als HUGEEEE Clare fan en met name van The infernal Devices boeken, doe ik heel graag mee. Nog steeds geen mogelijkheid gehad om deze geweldige ketting te kopen, wat echt bovenaan mijn wishlist staat. De site van pixiedust is overigens ook Geweldig!

  En toen kwam ik jouw win-actie tegen, Stuiter Stuiter!!
  Dus bij deze meld ik me ook graag aan.
  Ik volg je al via Insta, Twitter en de Blog en heb de actie ook al gedeeld op twitter 🙂

  Groetjes Melissa

 6. Marjolein

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! 🙂
  Tjaah, wat ik leuk vind van hun site.. Moeilijke vraag, en dat is niet omdat er niks leuks te vinden is 😛
  Ik vind de Clockwork Angel zelf natuurlijk leuk(TID<3<3), de Mockingjay ketting, de Deathly Hallows ketting, de Time Turner, de TFIOS-ketting, die rune van TMI.. kan bijna niet kiezen ^^

 7. sabrina

  Ten eerste hoop ik dat je een geweldige verjaardag hebt.
  Daarnaast vindt ik het helemaal super dat je deze actie doet die ketting is helemaal het einde en de clockwork serie is ook geweldig,nu verder over je vraag welke sieraad het leukste was op pixiedust. Naast deze super awesome ketting van de ijzeren engel vindt ik de divergent ketting ook helemaal het einde. Tussen deze 2 kan ik gewoon niet kiezen.
  Je actie heb ik gedeeld en jou blog volg ik ook al even en het moet gezegd worden je zet er gave dingen op.

 8. nakita

  Ik doe super graag mee! De serie is geweldig en de ketting is super gaaf! De ketting die ik het leukste vind is die van mockingjay, omdat ik gek ben op de hunger games!

 9. Gabriella

  Ik doe graag mee. En ik was altijd van van de divergent ketting via pixidust maar nu ben ik helemaal verliefd op deze ketting. Ik heb het boek pas geleden uit gelezen en ik ben denk ik stiekem verliefd op jem haha. Ik doe graag mee voor de ketting van tessa. 🙂

 10. Eline

  Zeker doe ik mee! Voor een vriendin deze keer. Zij is helemaal gek van deze serie, en zou dit super leuk vinden. Ikzelf ben nu ongeveer halverwege Clockwork Angel, en wat een fijn boek is het al!

  Ik ben een beetje verliefd op de Volturi ketting op pixiedusts. Ik kan er niet omheen, hij is echt heel erg mooi 0_0

 11. Laura

  Jaaa ik doe mee! Wat een gave ketting, ik vind die van Divergent ook heel mooi!! En de Timeturner van Harry Potter is ook vet 🙂 ik kende Pixiedusts nog niet maar wat een leuke site, en nog gefeliciteerd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.