WIN | Een clockwork angel ketting

Geplaatst op 14 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 37 Comments

BAK2015_banner

Een van de tofste boeken vind ik wel de boeken van Cassandra Clare. Zij bieden zo veel fantasie en zo’n bijzondere wereld, dat ik er geen genoeg van krijg. Vooral de Clockwork boeken vond ik erg tof. Reden genoeg dus om ervoor te zorgen dat ik de hanger van Tessa, de Clockwork Angel, als prijs ter beschikking zou stellen. En geloof me, ik heb spijt dat ik er niet een voor mezelf heb gekocht!

Foto 21-11-15 17 10 02

Ik ga een van jullie blij maken met deze mooie ketting. Meedoen kan tot en met 21 december en om deel te kunnen nemen vraag ik niet zo veel van jullie. Ik wil namelijk weer eens een Ask me anything artikel doen en zoek daar vragen voor. De opdracht luidt dus:

Geef me een vraag voor mijn Ask me anything artikel. De leukste/tofste/grappigste vraag wint!

Succes!

Tags: ,

Divider

37 responses to “WIN | Een clockwork angel ketting

 1. Minca Huiberts

  Oké, mijn vraag is misschien niet zo heel grappig of leuk, maar ik ben er wel benieuwd naar: Stel je voor dat de wereld is opgedeeld in allerlei soorten wezens (mensen, dieren, weerwolven, engelen, demonen, draken, kabouters, vampieren, etc.) en dat elk wezen een superkracht (vliegen, gedachten lezen, telepateren, etc.) had. Wat voor wezen zou jij willen zijn en welke superkracht zou je willen bezitten. En waarom?

 2. Stel: je doet mee aan de Hongerspelen waar je moet strijden tegen een wezen uit Supernatural, een Pokémon mag gebruiken als compagnon, je kan één spreuk spreken met je toverstok en je mag een Shadowhunters-rune op je huid zetten voor een bepaalde kracht en een fictief karakter mag als jouw Peeta mee de arena in. Welk wezen uit Supernatural mag in de arena, welke Pokémon mag jou helpen tijdens je strijd, welke spreuk ga je gebruiken, welke rune zet je op je huid, welke fictional crush gaat met je mee en uit welk district kom je? Succes.

 3. Wauw die ketting is prachtig!
  Mijn vraag: Als er een ijstijd zou komen en je zou jezelf in leven kunnen houden door je boeken te verbranden (ai), welke boeken zou je dan als eerste verbranden en welke boeken zou je nóóit opofferen?

 4. Marjolein (Nijntjuh88)

  Je hebt een aantal dystopische boeken gelezen. Stel jij mag kiezen wat de toekomst wordt en het moet een van die boeken worden wat wordt dan onze toekomst?

 5. Lisette

  Mijn vraag is :
  Als je mocht trouwen met een boekkarakter , wie zou dat dan zijn ?
  Wat voor fictie bruiloft zou je dan hebben ? Met je fictionele bruidegom !
  Welke taart ? Welke jurk ?
  Een beetje veel vragen , maar het is wederom weer een hele leuke actie

 6. Chanel van der Rijst

  Aah super tof!

  Mijn vraag; wat voor boven natuurlijk ras zou jij als je vriendje willen ? En hoe zou jullie huwelijk eruit zien ?

  • Chanel van der Rijst

   Aaah wacht heb er nog eeen ?
   Als je een boek zou schrijven welke gengre zou die hebben, welke schrijver is je voorbeeld voor dit boek, mannelijke of vrouwelijke hoofdpersoon, in welke tijd verleden, heden, toekomst en waarom natuurlijk 🙂

 7. Jet

  Welk voorwerp uit welk boek is jouw favoriet? Het kan een wapen zijn, maar ook een ander attribuut dat een grote rol speelt in een boek! Die van mij is toch wel de Timeturner van Hermione! 😉

 8. Kim Milkyway

  Stel dat je naar Hogwarts zou kunnen verhuizen samen met drie vrienden, je huisdieren en de bezem waarmee je de tuin aanveegt. Welke vrienden zou je meenemen? hoe zou jullie leven daar eruit komen te zien? en nog belangrijker: zou je op die bezem kunnen vliegen?

 9. Saskia

  Kerst is een echt familie evenement, familie speelt ook een grote rol in de boeken van Cassandra Clare, maar met welke familie uit Cassandra Clare haar boeken zal jij de kerst mee willen door brengen?
  En welke boekfamilie zou je kiezen als je keuze heb uit alle boeken die je gelezen hebt?
  Natuurlijk worden de personages zonder familie (of die waar alle familie dood gaan in het boek), gezellig op bezoek gevraagd want niemand hoeft alleen te zijn met kerst. (wie nodig jij extra uit?)

 10. Tamara TS

  Cassandra Clare is tegenwoordig een van mijn favoriete schrijfsters en Tessa is geweldig en juist nu kom ik maar niet op een goede vraag. Het enige dat ik kan bedenken is: “Van welk boek heb je absoluut spijt dat je de moeite hebt gedaan om het te lezen?” Of: “Welk boek heb je zonder het uit te lezen weggelegd?”

 11. Fiza

  Ik ben gek op de boeken van Cassandra Clare <3

  Lastig om een vraag te bedenken, ben daar helemaal niet goed in…..Wat heb je liever het boek zelf of de verfilmingen? 😛

 12. Xiu

  Stel: je bent een engel, hoe zouden jouw vleugels er dan uitzien? Zouden ze wit of zwart zijn, groot of klein, met tierelantijntjes of niet?

 13. zoe

  Wat zou je doen als je een relatie had en je partner ineens van geslacht zou willen veranderen?
  Dit is mij serieus ook een keer gevraagd haha. 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.