WIN | Een boekenpakket van vijf boeken naar keuze

Geplaatst op 28 maart 2015 door Emmy in Winactie / 43 Comments

Literatour is al weer bijna ten einde, maar ik wilde de week natuurlijk wel in stijl afsluiten. Ik besloot nog een winactie te organiseren.. Eentje waar je zelf je prijzenpakket samen mag stellen!

Ik heb namelijk nog een groot aantal boeken liggen waar ik niks meer mee doe, en daar zou ik graag een ander blij mee maken! De boeken zijn veelal gelezen, (ongecorrigeerde) lees-exemplaren of boeken die ik zelf nooit meer ga lezen. Er zitten allerlei genre’s tussen; fantasy, young adult, romans, thrillers.. Voor ieder wat wils! En de winnaar mag 5 boeken van deze stapel uitzoeken!

Foto 23-03-15 15 27 14

Tussen welke boeken kan er gekozen worden? Hier een lijst met titels.

 • Ik (ongecorrigeerd lees-exemplaar)
 • Ogen van licht
 • Blues in F (ongecorrigeerd lees-exemplaar)
 • Tijgers in de nacht (ongecorrigeerd lees-exemplaar)
 • De Engelen van Venetie
 • De tranen van ’88
 • gestolen zielen
 • De godin in jezelf
 • De hamer gods (let op, deel 3!)
 • De dromers deel 1 en deel 4
 • Een mooie jonge vrouw
 • De zomer hou je ook niet tegen
 • In de ban van de ring
 • Twee torens
 • Niemandsland
 • Amulet
 • Het zesde zintuig
 • De gulksvogel
 • De eerste dag
 • Nachtrituelen
 • De Schaduw van Toth
 • Onzichtbaar

a Rafflecopter giveaway

Succes allemaal!

Tags:

Divider

43 responses to “WIN | Een boekenpakket van vijf boeken naar keuze

 1. Eerst en vooral: wat een enorm gave winactie weer!
  Ik zou graag volgende boeken uitkiezen:
  – Nachtrituelen
  – Onzichtbaar
  – Ogen van licht
  – De geluksvogel
  – Ik

 2. Leuke actie weer!

  Ik zou deze boeken kiezen:
  Ik:
  Een invalide jongen die in een parallelle wereld terecht komt waar hij weer kan lopen. Dat spreekt me wel aan! Een hoofdpersoon hoeft niet altijd perfect te zijn sterker nog: ik hou van verhalen waarin de hoofdpersoon iets mankeert.

  Blues in F:
  Dit boek wil ik heel erg graag lezen, maar iedere keer dat ik hem tegenkom laat ik hem toch weer liggen. Waarom weet ik niet. Ik denk omdat de recensies niet zo heel positief zijn. Toch wil ik dit boek een keer in mijn boekenkast hebben staan.

  -Tijgers in de nacht:
  Hier heb ik al eerder overgelezen en toen sprak hij me al aan. Normaal gesproken lees ik boeken waarin de personages veel jonger zijn. Dit hoofdpersonage is 75 jaar oud. Ik doe vrijwilligerswerk in een verzorgings/verpleegtehuis en daarom lijkt het erg leuk om eens lezen over iemand van die leeftijd. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek en mocht ik hem winnen dan weet ik zeker dat mijn moeder hem ook wil lezen.

  De Engelen van Venetie:
  Er zijn zo weinig boeken over engelen! Ik vind de cover niet mooi, maar het gaat uiteindelijk om het verhaal en die spreek me wel aan!

  Gestolen Zielen:
  Ik moest wel even lachen toen ik dit boek opzocht. Ale kleur en smaak is uit zijn leven verdwenen: zelfs pekingeend met pruimensaus smaakt naar klei en smeerolie en de blauwste zomerhemel is loodgrijs. XD Pekingeend met pruimensaus klinkt sowieso niet erg lekker. Ik kende hem nog niet, maar dit is zeker een fantasy boek die me zou kunnen aanspreken.

 3. Femke

  Ik zou sowieso kiezen voor de boeken van Tolkien, maar de andere drie weet ik nog niet. Misschien moet ik me dan maar laten verassen 🙂

 4. nakita

  Super actie!
  Mijn lijstje zou als volgt zijn :
  -tijgers in de nacht
  – ik
  – dromers 1
  – dromers 4
  – blues in F

 5. Bep

  Wat een leuke actie, zo kun je erg veel mensen een plezier doen. De boeken die mij aanspreken zijn:
  Onzichtbaar
  Niemandsland
  De guluksvogel

 6. Nel Crea

  Wat een geweldige actie. Ik zou met een boek al heel blij zijn.En nu vijf en zelf te kiezen super. Mijn lijstje zou zijn: Onzichtbaar, Gestolen zielen, De eerste dag, nachtrituelen en niemandsland. Wat leuk.

 7. Joëlle

  Lastig om te kiezen tussen zulke mooie titels. Daarom de keuze eens maken welke ik zou willen alleen aan de hand van de foto.
  voor dromers 1 & 4 en hamersgod kies ik daarom omdat dit naar mijn idee fantasy is en het is een serie boeken waar ik toch vaak de voorkeur aan geef.
  Hiernaast zou ik kiezen voor nachtrituelen en ontzichtbaar, naar alle waarschijnlijkheid twee bloedstollende trillers die dan weer voor een welkome afwisseling zorgen tussen de fantasy boeken.

 8. Ans Stier

  Dat is een leuke actie met mooie boeken om uit te kiezen. Ik zou gaan voor de volgende stuk voor stuk geweldige boeken:
  gestolen zielen
  Het zesde zintuig
  Nachtrituelen
  Onzichtbaar
  Niemandsland

 9. wat een leuke actie weer ! ik doe graag mee… Ik volg op meerdere wegen en maak graag een kansje… nog geen voorkeur, op twee na heb ik niets gelezen… :O)

 10. Anita te Gussinklo

  Wauw wat een gave winactie.
  De 5 die mij het meeste aanspreken zijn:
  De Engelen van Venetie
  In de ban van de ring
  Gestolen Zielen
  Niemandsland &
  Ogen van licht

 11. Henderica

  Tof, ik zou voor de volgende boeken gaan:
  – De schaduw van Toth
  – Nachtrituelen
  – Het zesde zintuig
  – Niemandsland
  – Gestolen zielen

 12. Tessa

  Wat een leuke actie. Ik ben dol op lezen en heb een aantal van deze boeken nog niet gelezen dus hopelijk kan ik dat straks wel doen.

 13. Wat een super-actie. Heb net alle boeken opgezocht, wat een brede keuze.
  Mijn keuze:
  Het Zesde Zintuig (van een blijvend boeiende schrijfster)
  Niemandsland (voor een brede, interculturele blik)
  De tranen van ’88 (voetbal en een eigentijds verhaal)
  De eerste dag (past in mijn leeftijdscategorie………)
  Ogen van Licht (open voor de boodschap)

 14. Gerda

  hee, wat leuk Emmy! ik kwam dit ineens tegen..wat een leuke actie en dat op mijn verjaardag..en boeken kopen is te duur voor mijn budget..maar dus ook lief van jou om zo mensen te verrassen! Ik hou heel veel van lezen en dan ook alle soorten genres..en dit is wat ik gekozen heb Onzichtbaar, De eerste dag, De Engelen van Venetie, Tijgers in de nacht en De Schaduw van Toth..de 5 boeken..waar ik uren leesplezier van zal hebben.

 15. Tanneke

  Wat een leuke actie. Mijn keuze zou zijn:
  De tranen van 88
  Het zesde zintuig
  De eerste dag
  Nachtrituelen
  Onzichtbaar.

 16. Marja Legius

  Bedankt voor de kans. Voor mezelf en mijn dochters zou ik kiezen:

  Gestolen zielen
  In de ban van de ring
  Het zesde zintuig
  Onzichtbaar
  Blues in F

 17. Kim Mulder

  Wat een originele actie 🙂
  Daar wil ik natuurlijk wel een gokje voor wagen. Maar ja, welke boeken ik dan moet kiezen? Na een beetje googlen ben ik erg nieuwsgierig geworden naar Ik, Blues in f en De engelen van Venetië. En In de ban van de Ring en Twee torens zou ik heel erg graag nog eens toevoegen aan mijn collectie.

 18. Anjanie Ghisai

  Ik zou graag deze boeken willen winnen
  De hamer gods
  De Engelen van Venetie
  Nachtrituelen
  De schaduw van Toth
  Onzichtbaar

 19. Denise Voogdt

  Ik hoop ten eerste dat ik alles goed ingevuld heb om mee te dingen met de wedstrijd. Ten tweede zijn dit een paar van de boeken die ik zou willen winnen: Nachtrituelen, de schaduw van thot, de hamer gods en de dromers deel. Heel tof dat je die giveaways doet, Emmy!

 20. Lisa de Bruijn

  Ik wil ten eerste zeggen dat je een ontzettend leuke actie hebt neergezet! Ik kwam hem tegen via Facebook en ik vond hem gelijk erg leuk.

  Mijn keuze is gevallen voor de volgende boeken:
  -In de ban van de ring
  -Twee torens
  -Nachtrituelen
  -Schaduw van Toth
  -Het zesde zintuig

 21. Roos van Lunsen

  Allemaal gedaan! 😀

  Ik zou graag willen winnen:
  – Gestolen zielen.
  – De Dromers (zowel 1 als 4 ;P)
  – Nachtrituelen.
  – De schaduw van Toth.

 22. Manon

  Ik zie net dat ik nog mee kan doen… Jej 😛

  Ik zou gaan voor:

  Nachtrituelen
  De Engelen van Venetie
  Gestolen zielen
  De Schaduw van Toth
  De eerste dag

 23. Winnie

  Ik denk dat ik zou gaan voor
  Tijgers in de nacht
  gestolen zielen
  Amulet
  Het zesde zintuig
  Nachtrituelen

  Maar dat weet ik nog niet zeker… Eerst even jouw recensies over deze boeken lezen natuurlijk!

 24. Sylvia

  Ik ben het meest benieuwd naar de volgende boeken;
  • Gestolen zielen, om kennis te maken met deze auteur!
  • De eerste dag, romantisch? (twijfel tussen deze, IK of De Engelen van Venetië)
  • Nachtrituelen, brr.
  • De Schaduw van Toth, geschiedenis en heden 🙂
  • Onzichtbaar, heerlijk thriller! (hoop ik en denk ik na het lezen van je recensie)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.