Win een Blind date met een boek

Geplaatst op 22 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 71 Comments

BAK2015_banner

Vandaag draait de winactie volledig om mysterie. Een van jullie ga ik namelijk blij maken met een blind date met een boek. Dat betekent dat ik niet ga verklappen welk boek je wint en dus ook niet wie hem heeft gesponsord. Op het ingepakte boek heb ik een paar hint geschreven. Aan de hand daarvan zou je kunnen raden welk boek het is. Wil je meedingen? Laat dan een reactie achter, ZONDER dat je verklapt om welk boek het gaat!

Foto 17-12-15 14 42 22

 • Nederlandse schrijfster
 • Meerdere personages
 • sci-fi-ish
 • debuut
 • popcultuur

Laat voor 30 december een reactie achter om kans te maken. Mensen die een titel noemen, worden uitgesloten van deelname. Succes!

Tags: ,

Divider

71 responses to “Win een Blind date met een boek

 1. Ans Stier

  Ik heb nog nooit een blind date gehad, lijkt me erg spannend, ik laat me graag verrassen met een mooi boek. Ik doe dus graag mee

 2. Oehhh ja ik heb nou altijd al zo’n boek willen hebben, dus ik doe mee! (Ik zou ook helemaal niet weten welk boek het zou moeten zijn, dus dat maakt het extra spannend) 😀

 3. Een blind date staat hoog op mijn bucket list – het lijkt me super grappig om dat eens mee te maken. En aangezien ik de man van mijn dromen al ontmoet heb *zwijmel zwijmel blugh*, wil ik wel kans maken op een blind date met een boek 😉

 4. Gerda

  De hints die je gegeven hebt Emmy over dit boek …Zijn het genre wat ik graag lezen wil! Ben ook wel heel nieuwsgierig naar dit debuut van deze Nederlandse schrijfster!

 5. Sylvia

  Persoonlijk ben ik niet zo van het daten, daar zie ik nogal tegen op, maar een Blind date met een boek lijkt mij heel leuk! Graag doe ik mee om op deze spannende date te mogen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.