Win – Een art print en sticker van De Verbannen Koningin

Geplaatst op 22 april 2021 door Emmy in Winactie / 9 Comments

Onlangs is het derde en laatste deel van de Elfhame serie in het Nederlands verschenen. Ik kreeg van de uitgeverij een setje met kaarten en stickers. En omdat ik er meer kreeg, wil ik graag nog een setje weggeven!

Wil jij dit setje winnen? Laat dan even een reactie achter onder deze blog dat je mee wilt doen! Meedoen kan tot 30 april! Succes

Tags:

Divider

9 responses to “Win – Een art print en sticker van De Verbannen Koningin

  1. Danique Robben

    Ow ik doe graag mee!! Had zelf de uitgevrij gevraagt na dat ik mee had gedaan aan de 5 winacties omdat ik ze zo geweldig vind🥺😍

  2. Susan Robben

    Omg ik doe graag mee!!! Ik had de uitgeverij ook gevraagt of ze nog wat hadden maar helaas hadden ze niks mee (nadat ik mee had gedaan aan de 5 winacties) dus ze dan toch nog te winnen zou zo geweldig zijn🥺😍

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.