WIN | Deel je bookface en maak kans op Rode Koningin

Geplaatst op 8 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 9 Comments

BAK2015_banner

Vandaag maak je kans op een van de meest gehypete young adult boeken van 2015: Rode koningin!

In de wereld van de zeventienjarige Mare Berrens hebben mensen zilver of rood bloed. Mare en haar familie zijn geboren als lage Roden, voorbestemd om de elite van Zilveren te bedienen. Bovendien bezitten de Zilveren bovennatuurlijke krachten, waardoor ze zo sterk zijn als goden. Als haar beste vriend in het leger moet gaan dienen zet Mare alles op alles om zijn vrijheid terug te winnen. Het lukt Mare om toegang te krijgen tot het koninklijk paleis, waar ze oog in oog komt te staan met de koning. Hij ontdekt bij Mare een verborgen gave – een kracht waarover ze niet had kunnen beschikken – haar bloed is immers rood…

Ik heb zelf het boek in het Engels gelezen en was er erg door onder de indruk. Nu mag ik een van jullie blij maken met de paperback uitgave in het Nederlands, gesponsord door uitgeverij Cargo. 

Foto 21-11-15 17 09 26

Hoe maak je nou kans op dit toffe boek? Nou, door een bookselfie te maken; pak een boek uit de kast met een gezicht op de cover en maak hem compleet door gebruik te maken van je eigen gezicht. Deel hem op social media en tag mij (Zonenmaan) of mail hem naar boekenadventskalender@gmail.com. Bookselfies die niet met mij gedeeld worden, kunnen helaas niet meedoen. Wees creatief en heeeel veel succes! Ik maakte bijvoorbeeld onderstaande foto voor De ijzerkoning.

emmy

Meedoen kan tot en met 15 december.

Tags:

Divider

9 responses to “WIN | Deel je bookface en maak kans op Rode Koningin

  1. Ik heb denk ik in een grot geleefd!!! Dit boek heb ik helemaal gemist. Dat terwijl ik laatst wel in de boekenwinkel was en vroeg naar de nieuwe en beste Young Adults van dit jaar. :(. Heel spijtig. Duik zo even mijn boekenkast in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.