WIN | De Supernaturalist

Geplaatst op 16 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 23 Comments

button

Goedemorgen allemaal! Vandaag is het dag 16 van de boeken adventskalender en dat betekent dat er vanmiddag al een groot aantal winnaars bekend worden gemaakt. Kom dus zeker nog even kijken vanmiddag!

Ook vandaag zal er een boek weggegeven worden en dit is een boek wat ik zelf beschikbaar heb gesteld. Ik heb het een hele tijd terug gekocht en gelezen, maar ik wil er graag een ander blij mee maken. Het is dus een tweedehands boek, maar het is een hardcover en je ziet alleen dat hij wat ouder is, omdat hij wat vergeeld is. Hopelijk kan ik er nog iemand blij mee maken!

Opnieuw een betoverend hightech avontuur met een fantastische hoofdpersoon: de wees Kosmo Heuvel. In de niet al te verre toekomst, in Satellietstad, staat de veertienjarige Kosmo er helemaal alleen voor. Hij heeft zijn ellendige jeugd doorgebracht in een instituut en bereidt een ontsnapping voor. Wat staat hem te wachten in de buitenwereld? Hij ontmoet de Supernaturalisten, met wie hij jacht maakt op Parasieten. Maar algauw komen ze in een gecompliceerder web terecht dan ze ooit hadden gedacht. Ze ontdekken een verschrikkelijk geheim, dat hen dwingt vraagtekens te zetten bij alles waarin ze geloven…

Dit boek is geschreven door de schrijver van de populaire serie Artemis Fowl: Eoin Colfer. Het is misschien meer een jeugdboek dan YA, maar soms moet je eerst iets proeven of je weet of het iets voor je is.

Meedoen is simpel: laat vooe 21 december een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. Veel succes!

Tags: ,

Divider

23 responses to “WIN | De Supernaturalist

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.