Win | De kruisdraagster

Geplaatst op 31 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 8 Comments

BAK2015_banner

Ik moet toegeven dat ik me een beetje emotioneel voel nu ik de laatste winactie van de Boeken Adventskalender 2015 plaats. Wat was het weer een maand. We hebben lootjes getrokken, ik heb heel veel mensen blij mogen maken met nieuwe boeken en een aantal acties lopen nog. Ook hebben jullie via de BAK weer een aantal nieuwe blogs mogen ontdekken. Al jullie enthousiaste reacties raken me enorm. Ik doe het voor jullie, omdat ik dankbaar ben dat jullie elke keer weer met blog bezoeken. Ik wilde deze maand dan ook afsluiten met een boek passend bij de decembermaand: De kruisdraagster. Niet alleen omdat het christendom een grote rol speelt in het boek, maar vooral omdat het boek vol hoop zit. En ik hoop dat jullie volgend jaar het mooiste jaar van jullie leven zullen krijgen.

De kruisdraagster – Lydia SchwarzAnna woont in de perfecte wereld. Vrijheid, gerechtigheid, tolerantie en vrede zijn in het Europa van de 22e eeuw werkelijkheid geworden. Door een uitgebreid systeem leeft iedereen het volmaakte leven, zonder ziekte en werkloosheid. Alle landen werken samen en oorlogen zijn verleden tijd. Voor iedereen wordt gezorgd, ieders identiteit is bekend en ieders schreden worden gevolgd. Maar Anna is niet hetzelfde als de mensen om haar heen. Niemand weet dat zij met gevaar voor eigen leven thuis een groot geheim bewaart.

 

Een tijdje terug interviewde ik Lydia Schwatz over haar boek. Daar vind je de antwoorden op de twee onderstaande vragen. Mail je antwoorden voor 7 januari door naar boekenadventskalender@gmail.com

1. Welk boek inspireerde Lydia?

2. Welke twee schrijvers hebben haar gemotiveerd te gaan schrijven?

Heel veel succes en alvast een hele fijne jaarwisseling. Ik hou van jullie <3

Ik wil uitgeverij Callenbach bedanken voor het sponsoren van deze winactie.

Tags: ,

Divider

8 responses to “Win | De kruisdraagster

  1. Alé dan, ondanks dat ik me bij voorbaat al negatief uitliet over dit boek, als het “voor gratis” is waag ik wel een kansje om zelfs eens kijken of het nu echt allemaal zo controversieel is :-p Read before you judge enzo, haha!(Goed voornemen?)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.