WIN | De IJzerproef

Geplaatst op 6 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 4 Comments

button

Jullie herinneren je nog vast wel dat ik een tijdje terug de grote eer had om Holly Black en Cassandra Clare te ontmoeten ter gelegenheid van hun nieuwe boek: De IJzerproef.

De IJzerproef (Magisterium, #1)De 12-jarige Callum Hunt is van jongs af aan opgegroeid met drie regels: 1. Vertrouw nooit een tovenaar. 2. Doe nooit mee aan de IJzerproef. 3. Ga nooit naar het Magisterium.

De meeste kinderen zouden er alles voor overhebben om mee te doen aan de IJzerproef. Maar Callum Hunt niet. Al zijn hele leven heeft zijn vader hem gewaarschuwd om uit de buurt van magie te blijven. Maar het Magisterium ziet in Callum een machtige tovenaar. Voor hij het weet wordt hij meegezogen in de sinistere wereld van het Magisterium, dat niet alleen een duistere connectie met zijn verleden blijkt te hebben, maar ook zijn toekomst compleet verandert. De IJzerproef is begonnen en Callum staat voor de grootste uitdaging van zijn leven: hoe kan hij uit handen van het Magisterium blijven?

Natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis: ik heb voor één gelukkige winnaar namelijk een gesigneerd exemplaar van De IJzerproef liggen. Om kans te maken moet je op zoek gaan naar een bepaald stukje uit het boek. Deze heb ik ergens verstopt op de site.

“VUUR WIL BRANDEN, WATER WIL STROMEN, LUCHT WIL STIJGEN, AARDE WIL BINDEN, CHAOS WIL VERSLINDEN…”

Weet jij het nou te vinden? Mail het antwoord (met de url van de pagina!) dan naar boekenadventskalender@gmail.com met als onderwerp: de ijzerproef. Tussen alle goede antwoorden kies ik op 16 december een winnaar. Je hebt dus tot en met 15 december om mee te doen.

Natuurlijk zou ik het ook heel erg leuk vinden als je me op bloglovin’ zou volgen!

Bedankt Uitgeverij Moon voor het sponsoren van deze winactie!

PS. Reacties die hieronder verschijnen met het antwoord, zullen worden verwijderd.

Tags: ,

Divider

4 responses to “WIN | De IJzerproef

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.