WIN | Birk

Geplaatst op 27 maart 2015 door Emmy in Winactie / 21 Comments

Ook vandaag is het nog literatour, en tevens de enige dag waarin ik het ook echt kan vieren. Vanmiddag ga ik met een stageklas op auteursbezoek en vanavond ga ik naar Hoofddorp. Deze hele week was het echter wel feest op Zon en Maan, want ik mocht elke dag namens het CPNB een winactie organiseren. Vandaag verloot ik het laatste Nederlandse boek.

BirkMikael woont met zijn moeder op een afgelegen eiland tussen Schotland en Noorwegen. Zijn vader verdrinkt nadat hij Mikael uit de zee heeft gered. Sinds die dag verwijt zijn moeder haar zoon het grote verlies. Ze dwingt hem de rol van de vader in te nemen.

 

 

 

 

 

Mij lijkt het een heel tof boek en ik heb er goede verhalen over gehoord. Een van jullie mag ik blij gaan maken met een examplaar! Je kunt meedoen tot en met 3 april en het enige wat je hoeft te doen is de onderdelen van de rafflecopter uit te voeren!

a Rafflecopter giveaway

Vergeet ook niet te stemmen op je favoriet!

 

PS. Morgen verschijnt er ook nog een toffe winactie!

Tags: ,

Divider

21 responses to “WIN | Birk

  1. Chantalle Bork

    Ik had al een keer over het boek gehoord en het is een keer een heel ander verhaal dan de meeste boeken. Zou het dus graag winnen

  2. Sylvia

    Lijkt mij een aangrijpend, heftig en mooi verhaal! Zou hem graag willen lezen! Bovendien heeft Birk de Publieksprijs gewonnen wat mij nog benieuwder maakt naar wat dit verhaal zo bijzonder maakt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.