WIN | Bij Despicable Books

Geplaatst op 13 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014 / 0 Comments

button

Goedemorgen lieve bezoekers! Het is alweer de dertiende dag van de Boeken Adventskalender en elke dag verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht door die fantastische reacties van jullie. Vergeet vooral niet mee te doen met alle acties die nog lopen! Zo is de zoekopdracht voor De IJzerproef echt niet zo moeilijk als je even goed in de linker sidebar zoekt. 😉

Op naar de winactie van vandaag… Deze wordt namelijk gehost door Despicable Books, Jaike mag namelijk namens mij en Gottmer het boek Blues in F weggeven.

Blues in FJanek is niet bepaald een droomleerling. Hij heeft wel iets beters te doen dan lessen bijwonen of huiswerk maken: oefenen met zijn band bijvoorbeeld, of wat bijverdienen in de vishandel van zijn oom. Maar dat verandert allemaal wanneer Janek onder toezicht wordt geplaatst van de aantrekkelijke nieuwe docente mevrouw Siegal – of Mirjam, zoals hij haar al snel noemt. Bij haar kan hij zijn hart uitstorten over zijn Poolse achtergrond en lastige thuissituatie. Al snel voelt Janek meer voor zijn begeleidster. Is hij nou gek, of voelt zij hetzelfde? Hij bedenkt een bizar plan om daarachter te komen.

Ga dus snel kijken op Jaike’s blog en zie wat je moet doen om kans te maken op dit boek!

Tags: ,

Divider

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.