WIN | Bij De pagina omslaan

Geplaatst op 17 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014 / 1 Comment

button

Een aantal winacties worden door andere blogs gehost en zo ook vandaag, namelijk door Sanne van ‘De Pagina Omslaan‘. Zij mag vandaag een boek verloten wat uit mijn eigen boekenkast komt, namelijk Test. (niet te verwarren met DE test). Het boek is gesigneerd en zal via Sanna’s actie vast een leuk nieuw tehuis vinden.

Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Maar daar zal hij nooit aankomen. Want zodra hij buiten komt, wordt er een briefje in zijn handen gedrukt. dit is een test staat er in zwarte, handgeschreven letters. we hebben je vader. vertel het aan niemand. anders teken je zijn doodsvonnis. Elvis denkt eerst dat het een grap is, maar al gauw blijkt zijn vader echt verdwenen te zijn. En wat nog vreemder is: de kidnappers vragen geen losgeld. Langzaam wordt duidelijk dat het niet om een gewone ontvoering gaat. Het gaat om Elvis.

Om te weten hoe je kans maakt op deze gesigneerde hardcover moet je de blog van Sanne maar eens goed in de gaten houden!

Deze winactie is gesponsord door Emmy

Tags:

Divider

One response to “WIN | Bij De pagina omslaan

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.