WIN | Bij Daan Boekenwurmen

Geplaatst op 28 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014 / 4 Comments

button

Het is weer zondag en dat betekent een aantal dingen. 1. Vandaag zijn er twee winacties, één bij Daan’s blog en eentje hier (een goodie). 2. Het is de laatste zondag van de Boeken Adventskalender 2014. NU AL?! Ja. Nu al.

In ieder geval wil ik jullie middels deze post wijzen op de winactie die bij Daan op zijn blog, Boekenwurmen, zal verschijnen. Dit boek is gesponsord door Thyrze. Super bedankt daarvoor!

Het gaat om het boek Promille van Helen Vreeswijk. Zelf heb ik het boek ook nog niet gelezen.. Maar ik ben er wel erg benieuwd naar geworden; ze heeft me immers erg verrast met haar andere boeken.

Angela is geen feestbeest, ze gaat zelden uit in de feesttenten en cafës in de buurt. Maar zoete mixdrankjes en likeur gaan er wel vlot in. De hele dag lang verlangt ze naar drank. Maar haar ouders en docenten op school hebben niets in de gaten, en als niemand het merkt, dan maakt het toch niets uit? Angela speelt het slim en heeft zo haar trucjes om haar probleem geheim te houden. Ze is ervan overtuigd dat ze gemakkelijk kan stoppen, maar waarom zou ze? Ze voelt er zich goed door, zelfverzekerd en blij. Maar langzaam maar zeker neemt haar probleem als een sluipmoordenaar meer en meer bezit van haar. Als Angela wordt afgevoerd met een ambulance met een alcoholvergiftiging, staat de wereld even stil.

Ga snel naar Daan’s blog om mee te doen! Succes!

Tags:

Divider

4 responses to “WIN | Bij Daan Boekenwurmen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.