WIN | Als je mij vindt

Geplaatst op 26 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 23 Comments

button

Vandaag is het alweer de 26e dag van december. MAN wat gaat het toch snel! Ongelofelijk! Zijn jullie de winacties al zat? Ik hoop het niet, want vandaag hebben ik weer een echte YA om weg te geven! Van Goor heeft dit boek gedoopt tot een Literaire YA, maar laat je daar echt niet door tegenhouden. Ik weet ook hoe het woord ‘literatuur’ je tegen kan houden om een boek te leden en dat is soms zo zwaar onterecht! Dit boek is echt mega emotioneel en zal velen van jullie vast enorm aangrijpen. En het mooie is dat ik dankzij Thyrze iemand blij kan gaan maken met dit boek!

De vijftienjarige Carey woont met haar zusje Jenessa en haar drugsverslaafde moeder in een caravan in het bos. Daar verstoppen ze zich al jaren voor de buitenwereld. Als hun moeder verdwijnt, gaan de meisjes bij hun vader wonen. Carey kent hem niet meer en vertrouwt hem niet. Ze mist hun oude leven en weet zich geen houding te geven in de “normale” wereld.

Omdat het een behoorlijk emotioneel boek is, kan ik geen mooie vraag bedenken waar jullie antwoord op zouden kunnen geven. Ik hoop in ieder geval dat de beschrijving van dit boek voldoende prikkelt om te zeggen ‘ja, dit moet ik lezen’. Het is misschien geen ‘leuk’ verhaal, maar wel een hele mooie.

Om mee te doen verlang ik daarom alleen een reactie dat je aangeeft dat je meedoet. Natuurlijk vind ik delen en volgen ook enorm fijn.

PS. Dit boek is momenteel ook voor 10 euro te koop, yay voor Van Goor!

Tags: ,

Divider

23 responses to “WIN | Als je mij vindt

  1. Eline

    Dit zat in 2013 in de goodiebag bij het Best of YA event, maar ik wist toem niet dat het bestond. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik zou dit boek HEEL graag willen winnen 😀

  2. Anita te Gussinklo

    Dit lijkt me een zeer emotioneel boek, ik houd wel van dit genre.
    En maak graag kans.
    Ik heb deze actie gedeeld via Facebook & Twitter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.