WIN | 3x Marionet

Geplaatst op 18 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 15 Comments

BAK2015_banner

Vandaag mag ik namens Harper Collins Nederland niet één, maar wel drie mensen blij gaan maken met een boek! Yes! En welk boek is daar nou beter geschikt voor dan Marionet van Aimee Carter. Aimee kennen wij natuurlijk van de Godinnentest trilogie, maar zij schrijft nu aan een nieuwe serie waar Marionet het eerste deel van is.

Er gaan drie boeken verloot worden en wel via social media (facebook, twitter en instagram). Je maakt dus op alle drie de platformen kans en mag bij alle drie meedoen.

likeandshare

Op mijn facebookpagina, twitterpagina en instagrampagina zal bovenstaande afbeelding verschijnen. Deel en like hem en maak kans! Zorg bij je retweet/regram/share dat het openbaar is en dat ik hem kan zien. Tag me bijvoorbeeld!

Meedoen kan tot en met 25 december! Heel veel succes!

Tags: ,

Divider

15 responses to “WIN | 3x Marionet

  1. Ik wil dit boek nog zo graag lezen <3 snap alleen niks van regrammen op instagram en ik houd er persoonlijk niet van om winacties te delen via facebook. Dus ik waag alleen een kansje via twitter 😉

    • Regrammen via instagram kan op2 manieren; of je maakt een screenshot van mijn afbeelding en plaats hem zelf (of je pakt het plaatje hier op mijn blog), of je gebruikt de app regram. 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.