WIN | 3x Hyperbool en nog wat

Geplaatst op 12 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 7 Comments

button

Er zijn van die boeken die je doen laten huilen van het lachen. Hyperbool en nog wat is zo’n boek, zoals ik ook al aangaf in mijn recensie. Echt, dit is een van de allergrappigste boeken die ik in 2014 heb gelezen omdat alle situaties zo belachelijk herkenbaar zijn. Allie heeft op een hele simpele en laagdrempele manier een kijkje gegeven in haar leven.. En tja.. wie kent deze meme nou niet?

https://i0.wp.com/www.xanderuitgevers.nl/wp-content/uploads/Hyperbool-en-nog-wat-400.jpeg?resize=289%2C426Wanneer Allie Brosh een nieuwe blog post op haar populaire site Hyperbole and a half staat het internet op z’n kop. Ze weet met haar ontroerende en bizarre verhalen altijd de juiste snaar te raken. De op het eerste gezicht eenvoudige illustraties zorgen voor herkenbare verhalen vol humor en met diepgang.

Haar bestseller uit de VS is nu verkrijgbaar in het Nederlands, en belooft hier net zo’n hit te worden als in haar thuisland.

Ik mag namens uitgeverij Xander drie exemplaren weggeven en ik heb geloof ik wel een leuke actie bedacht. Ik wil namelijk dat jullie een leuke tekst bedenken bij deze meme:

 

Je mag het plaatje bewerken en naar mij toesturen (boekenadventskalender@gmail.com) of in een reactie achterlaten. Hoe creatiever je bent: hoe meer kans. Want ik hou van creativiteit. Meedoen kan tot en met 21 december

Deze winactie wordt gesponsord door Uitgeverij Xander.

PS. Dit boek wil je. Het is hilarisch.

Tags: ,

Divider

7 responses to “WIN | 3x Hyperbool en nog wat

  1. O wauw dit boek zou ik echt zo graag willen hebben! Heb een klein voorstukje gezien en ik vond het toen al hilarisch 🙂
    De tekst die ik bij het plaatje zou zetten als bijfschrift:
    De Fanboy-aanval wanneer ik een boekenbon krijg en weer een boek kan gaan kopen!

  2. Marjolein

    IK STA HIER ALS EEN GEK TE GILLEN EN IK WEET NIET WAAROM EN IK MOET MIJN ARMEN TRAINEN DIE ZIJN VEELS TE DUN MIJN HAAR MAG OOK WEL EEN MAKE-OVER GEBRUIKEN HET ZIET ER NIET UIT EN ALS WE TOCH BEZIG ZIJN SHOPPEN WE METEEN NIEUWE KLEREN, DEZE ZIJN VRESELIJK NÍÉT CHARMANT. OH JA, IK HEB OOK EEN SCHOONMAAKBEZEM IN MIJN HAND.

    Dat slaat dus nergens op, maar dat is wat er meteen in mijn hoofd opkomt bij dit plaatje (a)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.