Win 2×2 vrijkaarten voor A monster calls

Geplaatst op 2 februari 2017 door Emmy in Winactie / 19 Comments

Vanaf vandaag draait A Monster Calls in de bioscoop, naar het boek (Zeven minuten na middernacht) van Patrick Ness & Siobhan Dowd. Ik vind dat een van de mooiste boeken ooit vanwege de prachtige illustraties. En nu is het boek ook op het witte scherm te bekijken.

still a monster calls

In het prachtige visuele drama A Monster Calls vlucht de 12-jarige Conor O’Malley (Lewis MacDougal) in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Omdat zijn moeder (Felicity Jones) ernstig ziek is moet hij bij zijn kille oma (Sigourney Weaver) wonen. Op school wordt hij gepest en zijn vader (Toby Kebbell) woont duizenden kilometers bij hem vandaan. Onverwacht roept Conor de meest onwaarschijnlijke bondgenoot op: een kolossaal monster (Liam Neeson) dat hem ’s nachts bezoekt om verhalen te vertellen. Onder de wilde begeleiding van het monster begint Conor aan een reis langs moed, hoop en waarheid om zijn ultieme nachtmerrie onder ogen te komen en de realiteit te accepteren.

poster a monster calls

Ik ben zelf zo ontzettend benieuwd naar de film en ik kan niet wachten om hem ook te gaan zien. Goed nieuws voor jullie, want van Independent Films mag ik 2 maal 2 vrijkaartjes weggeven voor de film!

Heel lang heb ik zitten denken over de actie die ik onder jullie neus wilde schuiven. Maar ik realiseerde me met elke minuut die wegtikte, dat ik het niet te moeilijk wilde maken.

Zoals jullie weten ben ik druk bezig met mijn kaarsen; Letters & Lights begint eindelijk echt van de grond te komen en ik heb al zo veel ideeen over de kaarsen die ik wil maken. Maar jullie input; daar kan ik wat mee. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor deze film? Laat dan een reactie achter (voor 9 februari) waarin je verteld welke kaarsen jij ooit terug hoopt te zien. Als je Letters & Lights ook zou willen volgen op facebook en instagram, dan zou ik dat heel tof vinden, maar het is geen eis om te kunnen winnen. Succes!

Tags:

Divider

19 responses to “Win 2×2 vrijkaarten voor A monster calls

 1. Maxime

  Ik zou het heel tof vinden als er kaarsen komen van de grijze jager, met de geur van koffie en bos! Of kaarsen die ruiken naar oude boeken! <33333

 2. Tamara

  Ik zou zelf graag Harry Potter kaarsen willen, maar ik zag dat je al bezig was met deze kaarsen, super vet! Ik heb zelf zo geen idee voor andere kaarsen, aangezien ik vooral thrillers lees.

 3. Natascha

  Ik ben niet zo up to date met YA-boeken en hoewel ik net je pagina ‘Letters & Lights’ heb doorgescrold (ziet er gaaf uit!), weet ik niet precies welke kaarsen er al zijn geweest. Maar ik zou kaarsen met de Divergent-facties (in het Engels) wel heel tof vinden. (:

  Of iets met Middle Earth. Ik bleef gewoon een stugge LOTR/Hobbit fan, maar ik weet niet of je je tot YA beperkt. (:

 4. Femke Buijs

  Het lijkt me super gaaf om een ‘miss peregrine’s home for peculiar children’-kaars in jouw prachtige assortiment te zien!! Ik heb al de Six of Crows kaars mogen kopen en hij ruikt echt geweldig!! Ben trouwens ook super benieuwd naar deze film! 😀

 5. Rhysand en Six of Crows! Beide zijn van mijn favoriete boeken, dus ik zou ze graag aan mijn collectie ‘boekgerelateerde dingen’ willen toevoegen. 🙂

 6. Chantal Schepers

  Ik hoop dat Laz terug komt, en ik hoop dat er ook nog throne of glass kaarsen komen (en dan natuurlijk het liefst van de knappe mannen ?)

 7. Ik zou graag een Inner Circle – lijn met mini kaarsjes willen zien; Rhysand, Amren, Cassian, Azriel, Morrigan, Feyre. En dan ook nog met spin-offs; Night Court, Valeris, Prythian, High Lord of the Night Court, High Lady of the Night Court. Je kan zo veel met deze lijn ?

 8. Martina

  Ik hoef geen kans te maken op de kaartjes, maar je kaarsen zien er wel erg leuk uit. Vandaar dat ik toch ‘mijn input’ wil geven.

  Ik zou kaarsen van Shaduwhunters erg geweldig vinden. Of ze geïnspireerd zijn op de boeken of op de serie maakt niets uit 😉

 9. Ik zou het ook erg leuk vinden om kaarsen te kunnen kopen die niet gelinkt zijn aan een bepaald boek, maar bijvoorbeeld met de geur van (oude) boeken, een warme geur als een soort openhaard-idee of een koffie-geur. Ik hoop dat je hier iets mee kan! Natuurlijk volg ik Letters & Lights al!

 10. Inge

  Een Becky kaars, no question (hoewel een Oreo ruikende kaars niet zo handig is, dan wil ik alleen nog maar Oreo’s eten). Of een IGJDZ kaars, die zou volgens mij echt prachtig worden. Sowieso lijkt een kaars met rainbow glitters me prachtig.

  Ps. Ik gun iemand anders graag de kaartjes, dus ik doe niet mee 🙂

 11. Isa

  Je Rhysand kaarsen vond ik erg gaaf en was ook erg geliefd, dus die zou je evt terug kunnen laten komen 🙂
  Voor een nieuwe kaars lijkt mij een kaars van de Selectie serie erg leuk, dan kan je bijvoorbeeld voor het eerste boek aardbeientaartjes geur doen! Ik denk dat deze erg geliefd zou zijn. 🙂

 12. Anne

  Twilight kaarsen kijken mij wel leuk, en dan met name kaarsen van de Volturi. (Fangirl hier). Kaarsen van de selectie lijken mij ook heel leuk!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.