Win 2x 2 kaarten voor The Darkest Minds

Geplaatst op 8 augustus 2018 door Emmy in Winactie / 45 Comments

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het boek De overlevenden (The Darkest Minds) van Alexandra Bracken is verfilmd en op dit moment in de Nederlandse bioscopen draait. Yes, ook Nederland kan eindelijk weer – redelijk op tijd – genieten van een boekverfilming. En in samenwerking met Uitgeverij Karakter mag ik twee mensen blijmaken met iets tofs.

Je kunt vandaag namelijk twee kaarten winnen voor de film en krijgt dan ook nog eens een toffe bijpassende pin meegestuurd. Ik heb twee pakketjes, dus er zijn twee winnaars!

Hoe doe je mee om kans te maken op deze bioscoopkaartjes?

Laat een reactie achter voor 15 augustus waarin je vertelt over jouw superkrachten. Als je me volgt op socialmedia zou ik dat natuurlijk ook echt super chill vinden, maar het is geen must. Op 16 augustus mail ik de winnaars.

Succes!

PS. Je wilt natuurlijk ook het bijbehorende boek lezen.. Check hier de info!

 

Win 2x 2 kaarten voor The Darkest MindsDe overlevenden door Alexandra Bracken
Ook door deze auteur: The Darkest Minds
Serie: The Darkest Minds #1
Andere boeken in deze serie: The Darkest Minds
Uitgever: Karakter Uitgevers | November 2017
Genres: Young Adult, Sciencefiction, Dystopia, Fantasy
Aantal pagina's: 415
ISBN: 9789045209289
Uitgave: Paperback
Goodreads
three-half-stars

Als het einddoel van de reis in zicht is en dromen bereikbaar lijken, wordt Ruby geconfronteerd met een verschrikkelijke keuze waardoor ze haar enige kans op een normaal leven zal moeten opgeven...

Als Ruby op haar tiende verjaardag wakker wordt, is iets in haar anders dan de dag ervoor. De verandering zorgt ervoor dat Ruby naar Thurmond, een zwaarbewaakt heropvoedingskamp wordt gestuurd. Ze heeft weliswaar de mysterieuze ziekte overleefd die als een epidemie onder de jongeren van Amerika rondwaarde, maar ze heeft er iets angstaanjagends voor in de plaats gekregen: bovennatuurlijke krachten die oncontroleerbaar zijn. Als Ruby zestien is, behoort ze tot de gevaarlijkste tieners in het land.

Wanneer de waarheid over haar nieuwverworven kwaliteiten naar buiten komt, weet Ruby op het nippertje uit Thurmond te ontsnappen. Ze sluit zich aan bij een groep tieners die uit hun eigen, gelijksoortige kamp zijn ontsnapt: Zu, een jong meisje dat door haar verleden wordt achtervolgd; Chubs, een afstandelijke genie; en Liam, hun onverschrokken leider, die direct valt voor Ruby. Maar hoe graag ze ook samen met hem een leven zou willen opbouwen, Ruby kan het risico niet lopen om hem te dichtbij te laten komen. Niet na wat er met haar ouders is gebeurd...

Tags:

Divider

45 responses to “Win 2x 2 kaarten voor The Darkest Minds

 1. Saskia Gluvers

  Wat een leuke actie, mijn super kracht is, luisteren, oké het lukt me niet altijd maar wel vaak. Een gesprek beginnen en luisteren naar de ander dat de ander echt het gevoel heeft even een verhaal te kunnen doen. De tijd heeft om in het drukke leven even stil te staan en hun verhaal te vertellen. Al is het nu een kind die verteld over school of een oudere die verteld over de oorlog ik wil luister of het het mooiste verhaal is die ik ooit heb gehoord. En het mooie is iedereen geniet er van.

  • Priscilla

   Wat een goede superkracht.

   Mijn superkracht zou zijn om mensen mentaal te kunnen genezen. Ik zou mensen kunnen genezen die een depressie hebben of mensen zichzelf beter kunnen laten voelen. Ik zou er voor kunnen zorgen dat mensen zichzelf minder zorgen maken.

 2. Astrid van Nieuwenhuijzen

  Mijn superkrachten gebruik ik dagelijks op mijn werk. Ik werk namelijk op een kinderdagverblijf op een groep waar kinderen van 2 en 3 jaar komen. Elke dag ontdekken we nieuwe dingen, spelen we spelletjes en verzinnen we de gekste verhalen.

 3. Priscilla van der Pluijm

  Wat een gave actie zeg! Ik doe maar al te graag mee.
  Mijn superkracht zou zijn om mensen mentaal te kunnen genezen. Dus als iemand zich down voelt dan zou ik diegene kunnen helpen. Maar ik zou met mijn kracht graag mensen met een depressie willen genezen en helpen. Iemand die dicht bij me staat heeft al meer als 15 jaar een depressie en ik zou er alles voor over hebben om hem te genezen.

 4. Priscilla van der Pluijm

  Wat een gave actie! Ik doe maar al te graag mee.

  Mijn superkracht zou zijn om mensen mentaal te kunnen genezen. Ik zou mensen kunnen genezen die een depressie hebben of mensen zichzelf beter kunnen laten voelen. Ik zou er voor kunnen zorgen dat mensen zichzelf minder zorgen maken.

 5. Amy

  Oeh, het boek heb ik al besteld en deze winactie vind ik dus erg leuk!

  Mijn superkracht is omgaan met kinderen. Het mooie aan een superkracht vind ik dat je vaak niet weet hoe je eraan komt… En dat weet ik ook niet precies, maar kinderen komen altijd heel makkelijk op mij af en kunnen al hun verhalen bij mij kwijt. Omdat ik voor de klas sta merk ik ook dat kinderen met een ‘rugzakje’ beter met mij kunnen omgaan dan met andere docenten. Dat vind ik echt een superkracht van mezelf!

 6. I need dis! Ik kan echt niet wachten om deze film te gaan zien, alleen moet ik nog even een date afspreken. Deze prijs zou het hele proces we flink versnellen.

  Mijn superkracht is denk ik mezelf zijn. Ik werk met jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking, elke dienst is weer anders en zit vol verrassingen. Wat ik geleerd heb door de jaren heen, is dat je alles mooier kan maken dan het is, maar jezelf zijn maakt pas gelukkig. Of dit nu op je werk is, met vrienden en familie of op een feestje. Mede door mijn cliënten heb ik deze les geleerd, want zij voelen dus echt meteen aan of je een showtje opvoert, of je lekker in je vel zit of niet of dat je er de pest in hebt.

  Ik heb dus heel erg kunnen leren mezelf te zijn, zingend en springend over de groep te lopen en eerlijk te zijn over mijn dag (op het werk wel op professionele wijze, uiteraard) en ik moet zeggen, deze superkracht bevalt me wel!

 7. Gabriella kolijn

  Mijn superkracht is slapen. Geloof het of niet maar ik kan tegenwoordig overal slapen. Thuis, bij andere of in het ov het maakt
  Mij weinig uit ik slaap wel 🙈

 8. Jiska de Hoop

  Wat een super leuke actie! Ik kan niet wachten om deze film met mijn beste vriendin te gaan zien! Mijn superkracht is lezen. Naast alle dingen die ik in het leven meemaak, kan ik altijd goed ontspannen en ontsnappen met een goed boek. Niets is fijner dan in een andere wereld te kunnen stappen en even alles te vergeten. Als ik nog een superkracht zou mogen hebben is het voor mensen zorgen. Als is het door even met iemand te praten, een luisterend oor te bieden of gewoon wat leuks te doen! Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt 🙂

 9. Lisa

  Nadat ik door de boeken heen gevlogen ben kan ik deze kans natuurlijk niet laten schieten!
  Mijn superkrachten? Poeh moeilijke vraag!
  Ik denk dat een dierenfluisteraar ben 😂 op de een of andere manier voelen dieren zich op hun gemak bij mij!
  En anders🤔 Ik ben een natuurtalent in lezen???

 10. Fleur

  Yes!! Ik was gisteren nog in de bioscoop en toen vroeg mijn zus of ik daar met haar naar toe wilde! Uh ja!!
  Mijn superkrachten, op dit moment slapen. Het is kwart voor elf en ik wordt net wakker 😱 Maar ik zou liever over een spannendere kracht bezitten zoals genezende krachten of dingen met mijn gedachten kunnen verplaatsen zoals Matilda 🤗
  Ik volg je uiteraard op alle social media accounts die ik heb.

 11. Elisa

  Wat een super leuke actie! Mijn superkracht is zorgzaam zijn en voor andere mensen te zijn wanneer ze dat nodig hebben.
  Deze superkracht vind ik ook heel erg fijn om te hebben, ook mede omdat ik in de ouderenzorg werk en daar biedt ik ook vaak een luisterende oor aan waardoor de bewoners altijd hun verhaal bij mij kwijt kunnen.

 12. Ilse Brinkhuis

  Mijn superkracht is voor iedereen goed te doen. Een lieve mama en oma zijn voor mijn kinderen en 2 kleinkinderen. Een goede vriendin met een luisterend oor. Een goede dochter die helpt waar het nodig is. Iemand zomaar aanspreken en zeggen dat hij of zij er goed uitziet. Gewoon dat beetje geven zodat een ander zich wat geliefder en fijner voelt.

 13. Lezen is een van mijn superkrachten. Als je daar eens de wereld mee zou kunnen redden. Wanneer ik aan een boek begin duurt het meestal niet heel lang voordat datzelfde boek weer uit is. Hoewel ik denk dat er spannendere superkrachten zijn om te hebben vind ik het eigenlijk best wel tof.

 14. Monique

  Mijn superkracht is zorgen.
  Als mijn vrienden problemen hebben sta ik voor ze klaar.
  Ik rust niet tot iedereen verzorgd is bij verjaardagen of als mensen over de vloer komen.
  Daarnaast heb ik nog een hoop diertjes die ik veel aandacht geef en goed verzorg.

 15. Anita te Gussinklo

  Ik hoor altijd dat ik zo zorgzaam ben dus dat gooi ik dan maar op mijn superkracht.
  Lijkt me trouwens een toffe film.

 16. Anne

  Mijn superkracht is last-minute alles steengoed doen. Elke keer als ik een essay of opdracht moet doen voor school en werk, lever ik het beste resultaat als ik het de avond tevoren doe, en gezien ik niet heel stress bestendig ben, vind ik dit wel een superkracht 😉

 17. Lisanne

  Hi! Wat een leuke winactie zeg!
  Mijn superkracht is dat ik heel goed kan luisteren. Iedereen kan bij mij zijn/haar verhaal kwijt of even praten over dingen die hij/zij dwarszit. Over iets praten lucht natuurlijk altijd even op. 😉

 18. priscilla

  Ik zie net na de vele reacties dat het gaat om welke superkracht ik heb i.p.v. welke superkracht ik zou willen hebben… *zucht*

  Dus bij deze mijn superkracht: anderen altijd willen helpen. Ik ben behulpzaam en wil iedereen altijd helpen met problemen. Soms ga ik hier zo ver in, dat ik op dat moment mezelf vergeet.

 19. Marleen

  Wat een toffe actie! Die film lijkt me echt heel gaaf en de trilogie ga ik zeker lezen. Ik heb hem al op mijn lijstje gezet.

  Mijn superkracht is mijn aanstekelijke lach. Toen ik vorig jaar ontslag nam bij mijn vorige baan zeiden mensen letterlijk tegen me dat ze niet wisten hoe het nou verder moest zonder mijn lach. Die gingen ze heel erg missen. Zelf merk je dat helemaal niet, dat dat bijzonder is 🙂

 20. Marleen van Beek

  Oei, ik kan niet kiezen. Mag het ook een verzameling van superkrachten zijn. Onzichtbaarheid, supersterk, laserogen, telekinese. Het lijkt mij allemaal geweldig!

 21. Marja Ten Pas

  Wat een superleuke actie. Ik weet niet of ik een superkracht heb, al zal die in iedereen zitten. Mijn kracht zit er in voor anderen te zijn en zeker voor mijn gezin. Zelfs als dat betekent dat er minder kracht voor mezelf zal overblijven

 22. Mikky

  Mijn superkracht is organiseren. Of het nu een rondreis plannen is of een andere activiteit….ik zorg dat het tot in de puntjes geregeld is. Dit komt gewoon omdat ik het superleuk vind om te doen.

 23. Mijn superkrachten zijn zoveelmogelijk genieten van alle leuke dingen,lekker genieten en proberen nergens aan te ergeren maar te leven. We moeten nog zolang door voor we de pensieon leeftijd hebben dat we daar niet op kunnen wachten, IK LEEF NU!!!!!

 24. Esther Ram

  Mijn superkracht is doorgaan, hoe moeilijk het leven ook even is, ik ga door, ik vecht door. Ik geef niet zomaar op en dat zal ik ook nooit doen. Dit heb ik altijd al gedaan.

 25. Sabrina Wannet

  ik denk nu dat mijn superkracht is mundane is begrip en geduld. Mensen die anders zijn of anders voelen snap ik sneller en wil ik graag helpen en met mijn geduld kan dit en kan ik mensen helpen om te leren.

 26. Mijn superkracht is dat ik manager, surrogaatmoeder, opvoeder, lesgever, cabaretier, circusartiest, politieagente, sociaal werker en knuffelkoningin in één ben. Jawel, ik sta voor de klas! Ontzettend leuk en ontzettend veelzijdig zoals je hierboven kunt lezen 😉 Ik doe heel graag mee voor deze gave prijs!

 27. Tina

  Wat zal mijn superkracht zijn?
  Geen idee, misschien iets met rijm?
  Of toch het lezen van boeken?
  Want die dingen vind je in mijn huis in alle hoeken.
  Lekker eten koken doe ik ook graag.
  Voor iedereen die daar maar om vraagt.
  Maar boven alles is toch mijn superkracht:
  Grapjes maken zodat iedereen om me heen lacht.

 28. Joyce

  Mijn superkracht is dat ik keigoed ben in het schuiven van alles tot het allerlaatste moment. Dat zie je bijvoorbeeld ook nu met deze winactie. Ik doe echt op het nippertje mee aan deze winactie aangezien het over een uurtje 15 augustus is. Ook met het maken van huiswerk wacht ik soms tot het laatste moment…. niet echt handig. Dus alles bewaren tot het laatst moet vast mijn superkracht zijn. Als er een award is hiervoor zou ik zeker genomineerd worden haha.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.