Wat zou jij doen als…? TAG

Geplaatst op 27 juni 2014 door Emmy in TAG / 2 Comments

Joany (je weet wel, die van Craving Pages) had laats een hele leuk Tag waar ik erg om moest lachen. Al die situaties, nou, ik kon me er ook wel een paar bedenken hoor! En toen werd ik onderaan het artikel blij verrast, want Joany legde mij ook een ‘Wat als..’ voor. Super leuk, en bovendien ook nog eens eentje die heel erg bij me past! Het was de volgende stelling:

Wat zou je doen als er opeens een gigantische bloem tussen je schouderbladen begon te groeien? (Wings – Aprilynne Pike)

Oh jee! Dat verklaard vast waarom ik alleen maar suiker wil eten. Ha. Wacht eens even, welk jaargetijde is het? Zomer? Shit, dan ben ik ‘maar’ een zomerfea. Ach, die kunnen wel van die bijzondere beweringen toch? Daar ben ik vast heel goed in. Maar dan moet ik eerst mijn vriend overtuigen dat ik ‘eventjes’ een zomer naar Avalon ga om te oefenen met mijn feeën magie.

Qua uiterlijk, tja.. Weet je, in de zomer is er toch Castlefest, dus dan zou ik meteen mooi kunnen doen alsof het gewoon een fabuleus zelfgemaakt kostuum is. Weten zij veel! (Wist je trouwens dat ik een autumn fearie kostuum in de planning heb?)

Nee, serieus, ik zou best wel schrikken, denk ik, want het is nou niet iets wat je elke dag overkomt, een huge ass bloem die uit je rug groeit. Aan de andere kant komt mijn vroegere bijnaam dan wel uit (Elfenmeisje).

Als ik een ware fee zou worden, dan zou ik heel veel oefenen in magie en elfendingen doen. Ik zou allemaal paarse dingen eten, zodat mijn haar paarse punten krijgt en iedereen die gemeen is een flinke wrat op hun neus toveren. En mijn magie ga ik gebruiken om de meest mooie dingen mee te maken. Let maar op!

Ik zat nog te twijfelen of ik nog een ‘wat als’ situatie zou opschrijven, maar ik vind het denk ik leuker als anderen mij een situatie zouden voorschotelen. Ik ga ook niemand taggen, maaaaaar je mag in een reactie wel vragen om een situatie, die je dan mag invullen.

Tags: ,

Divider

2 responses to “Wat zou jij doen als…? TAG

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.