Voor de kleurfanaat: Win ‘Kleur je eigen Andersen’

Geplaatst op 20 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 8 Comments

BAK2015_banner

Kleuren is hot, hip and happening. Elke uitgever lijkt mee te willen pikken van het grote ‘kleuren voor volwassenen’ concept, waardoor er heel originele kleurboeken op de markt verschijnen. Lemniscaat heeft ook een kleurboek uitgebracht, eentje die te maken heeft met sprookjes. Sterker nog, de kleurplaten zijn gebaseerd op het Sprookjesboek van Andersen, wat zij ook hebben uitgegeven: Kleur je eigen Andersen.

Foto 21-11-15 17 09 40

Het is een groot kleurboek. Lekker stevig en voorzien van een plastic hoes, zodat je ook de omslag kunt kleuren.

Dus ben jij een echte kleurfanaat en hou je van sprookjes? Dan is deze winactie echt wat voor jou!

Laat me zien (via mail of op social media) dat jij een fervent kleurder bent en doe dit voor 28 december. Succes!

Tags: ,

Divider

8 responses to “Voor de kleurfanaat: Win ‘Kleur je eigen Andersen’

  1. Oh, dit is zo leuk. Huisvlijt.com had laatste ook al kleurplaten voor volwassenen. Als kind was ik daar helemaal gek op en ik kon me daar uren en uren mee vermaken. Dit is helaas wel iets wat ik niet deel op social media. Dus laat het maar aan mijn neus voorbij gaan.

  2. Heb nog geen kleurplaat, maar wil dit heel graag gaan doen.
    Mijn hoofd leegmaken en eens even niet piekeren, dat is heel hard nodig….muziekje aan en kleuren maar.

    Volg je blog en FB….ook liked & shared.

  3. Sylvia Jolanda

    Tot nu toe heb ik me nog ‘beperkt’ tot het kleuren van mandela’s, maar inmiddels ben ik wel toe aan wat ander werk. En aangezien ik zeker nog in sprookjes geloof, lijkt me dit een kleurboek waarbij ik tijdens het kleuren zowel letterlijk als figuurlijk mijn fantasie de vrije loop kan laten.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.